صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۲۶۹۶۸۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۶ تير ۱۴۰۰

تمام رازهایی که در هوس های غذایی نهفته است!

هوس های غذایی گاه ناشی از کمبود برخی مواد مغذی در بدن هستند اما احتمال این که هشداری برای ابتلا به یک مشکل جدی تر سلامت باشند نی مطرح است.


رویداد۲۴ هوس های غذایی گاه ناشی از کمبود برخی مواد مغذی در بدن هستند اما احتمال این که هشداری برای ابتلا به یک مشکل جدی تر سلامت باشند نی مطرح است.
زنان بیشتر از مردان دچار هوس های غذایی می شوند. رایج ترین علل این هوس ها از این قرارند:

سردرد میگرنی: هوس غذایی ناشی از میگرن ممکن است یک تا سه روز قبل از شروع سردردهای میگرنی شروع شود.مصرف خوراکیھای شیرین و به خصوص شکلات در افراد مبتلا شایع است. ھمین باعث شده است که برخی افراد تصور کنند که خوردن شکلات، میگرن ایجاد میکند.

پیش دیابت یا دیابت: میل شدید برای مصرف مایعات برای رفع تشنگی، شاید حاکی از آن باشد که قند خون در محدوده سالم نیست. در این هنگام بدن سعی می کند این قند اضافی را از طریق ادرار دفع کند. این یعنی شما باید دفعات بیشتری ادرار کنید بنابراین بدن شما دچار کم آبی شده و احساس تشنگی می کنید.


بیشتر بخوانید: كدام غذا براي كدام عضو مفيد است؟


کمبود آھن: اگر ھوس خوردن یخ به سر شما زد، می تواند نشانه کم خونی فقر آھن در شما باشد. علت این امر ھنوز به طور دقیق مشخص نیست. به نظر می رسد که یخ، ھوشیاری افرادی که کمبود آھن دارند را بالا می برد چون کمبود آھن باعث ضعف و کمبود ھوشیاری می شود.

کم آبی بدن: وقتی تعادل الکترولیت های بدن به هم می خورد، بدن از طریق ھوس خوردن مواد غذایی سعی در رفع این مشکل دارد.

کمبود خواب: وقتی که کمبود خواب داریم، تصمیم گیری برای انتخاب غذاھای سالم، برای ما سخت تر می شود و بیشتر به خوردن غذاھایی که طعم آنھا برای ما مطلوبتر است، تمایل پیدا می کنیم. این امر یکی از دلایلی است که باعث می شود کسانی که کمتر از میزان طبیعی می خوابند، دچار اضافه وزن یا چاقی شوند. پس سعی کنید که ھر شب، ھفت تا ھشت ساعت خواب باکیفیت داشته باشید.

خوردن غذاھای تکراری: تنوع، بخش مھمی از زندگی است. تنوع، حتی ھوسھای غذایی را ھم از بین می برد. پس دستور تھیه انواع غذاھای سالم را یاد بگیرید. غذا نه تنھا از نظر نوع مواد مغذی موجود در آن، بلکه از نظر طعم و بافت ھم باید تنوع داشته باشد.

منبع: ایرنا
نظرات شما