صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 07
کد خبر: ۲۷۱۶۸۰
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۱ - ۳۱ تير ۱۴۰۰

گلایه تند هانیه توسلی از سانسور سریال زخم کاری + فیلم

تمام سکانس‌های من تکه تکه شد، برخی عکس‌العمل‌ها در سکانس‌ها عجیب است، چون جا‌هایی من می‌خندم و سوال است برای مخاطب که چرا خندید، چون برخی قسمت‌ها حذف شده است.

رویداد۲۴  هانیه توسلی در ویدئویی که در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده، درباره داستان سریال زخم کاری گفته است: این سریال درباره طمع است. طمع آدم‌هایی است که همه آن‌ها به لحاظ اخلاقی مشکلاتی دارند و حالا باید ببینیم که تبعات آن چه می‌شود. اما سانسور تا این حد برای من عجیب است.

هانیه توسلی درباره سانسور با بخش‌هایی از بازی اش در سریال «زخم کاری» با بیان اینکه سانسور تا این حد برایش عجیب است، گفت: تمام سکانس‌های من تکه تکه شد، برخی عکس‌العمل‌ها در سکانس‌ها عجیب است، چون جا‌هایی من می‌خندم و سوال است برای مخاطب که چرا خندید، چون برخی قسمت‌ها حذف شده است. قسمت‌هایی درآمده که بازی ما هم آسیب دیده.


بیشتر بخوانید: تیغ سانسور ساترا بر گردن محصولات فرهنگی/ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: نظارت نباید سلیقه‌ای باشد


سانسور تا این حد برای من عجیب است، ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که مردم همه‌چیز را می‌دانند و می‌بینند، حتی در فیلم‌هایی که خودشان در اینستاگرام منتشر می‌کنند خشونت یک قمه‌کشی را نشان می‌دهند، ما با مشکلات وحشتناکی درگیریم و فکر نمی‌کنم سانسور راه حل ترویج خشونت و یا هر چیز دیگری باشد.

این بازیگر در این باره افزوده است: چیزی که ما اجازه داریم در سریال‌هایمان نشان دهیم یک‌صدم چیزی است که در جامعه می‌بینیم، در صورتی که هر چه آدم به واقعیت نزدیک‌تر شود می‌تواند کاربرد و اثر بهتری داشته باشد، چون ما الان داریم راجع به آدم‌هایی قصه‌ای تعریف می‌کنیم که همه آن‌ها به لحاظ اخلاقی مشکلاتی دارند و حالا باید ببینیم که تبعات آن چه می‌شود. نمی‌دانم؛ امیدوارم فضا کمی بازتر شود.

بازیگر نقش منصوره در سریال زخم کاری درباره داستان این سریال گفت: طمع چیزی است که ما امروز در زندگی همه‌مان در جامعه و در کل دنیا می‌بینیم، مصرف‌گرایی دیگر ته ندارد. دیدید قدیمی‌ها می‌گویند که قدیم‌ها چقدر بهتر بود، به دلیل اینکه طمع این‌قدر حاکم بر روح و روان ما نبود، شبکه‌های اجتماعی و اطلاعات زیاد باعث شده است که بشر بیشتر و بیشتر بخواهد و مالک سنبل این حالت در جامعه‌ی ماست.

منبع: ایسنا
نظرات شما