رویداد۲۴ زمان زیادی تا آغاز مرحله پایانی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر باقی نمانده و ۱۲ تیم در دو گروه ۶ تیمی، برای کسب ۴ سهمیه مستقیم آسیا و یک سهمیه پلی آف جهت حضور در رقابتهای جام جهانی با یکدیگر رقابت میکنند.
تیم ملی ایران که در مراسم قرعه کشی به عنوان سید یک شناخته شده بود، در گروه نخست این پیکارها با تیمهای کره جنوبی، عراق، امارات، لبنان و سوریه همگروه شده است و شاگردان اسکوچیچ امیدوار هستند که همچون دو دوره گذشته، با اقتدار راهی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر شوند.
اما وب سایت football rankings که به بررسی دادههای فوتبالی و آمار و احتمالات تیمها در تورنمنتهای مختلف میپردازد، به بررسی شانس تیمهای این دو گروه برای راهیابی به جام جهانی پرداخته که در میان ۱۲ تیم حاضر در این بازی ها، ایران بالاترین شانس را برای صعود به جام جهانی برخوردار است.
این وب سایت در بررسی بخت تیمها برای ایستادن در رتبه نخست و صعود به جام جهانی به عنوان صدرنشین گروه A، شانس تیم ملی ایران را ۵۴.۷۱ درصد پیش بینی کرده است.
علاوه بر این، شاگردان اسکوچیچ با ۳۲.۵۲ درصد، احتمال ایستادن در جایگاه دوم را برخوردار هستند و این بدان معناست که تیم ملی ایران در مجموع از ۸۷ درصد شانس برای صعود مستقیم به جام جهانی برخوردار است.
بیشتر بخوانید: مرفاوی: خوشحالم که سرمربیان استقلالی زیادی در لیگ داریم/ شانس قهرمانی پرسپولیس بیشتر از سپاهان است
کره جنوبی که به عنوان جدیترین رقیب ایران در گروه نخست شناخته میشود، ۳۶.۶۲ درصد شانس ایستادن در رتبه نخست را دارد. بخت عراق برای صدرنشینی ۷.۳۰ درصد و امکان صدرنشینی سایر تیمهای این گروه کمتر از یک درصد است.
این وب سایت شانس ایران برای سوم شدن در گروهش را ۱۰.۱۶ درصد، امکان ایستادن در رتبه چهارم را ۲.۱۰ درصد، شانس پنجم شدن ۰.۴۲ درصد و امکان ششم شدن در این گروه ۰.۰۹ درصد پیش بینی کرده است. این بدان معناست که امکان عدم صعود شاگردان اسکوچیچ به جام جهانی بسیار کم تصور شده است.
نکته جالب اینکه در گروه B، شانس صعود ژاپن به جام جهانی در مجموع ۸۱ درصد تخمین زده شده است و این یعنی اینکه در میان تمام تیمهای آسیایی، شانس صعود ایران به جام جهانی، بیش از همه تیمهای دیگر است. چشم بادامیها ۵۰.۵۸ درصد شانس صدرنشینی و ۳۰.۹۹ درصد بخت ایستادن در رتبه دوم را دارا هستند. در این گروه، استرالیا به عنوان تیم دومی که راهی جام جهانی میشود از بیشترین بخت برخوردار است و عربستان نیز در رده سوم قرار دارد.