سیدمرتضی نبوی عصر امروز در همایش بصیرتی اقتصاد مقاومتی که در سالن جلسات دادگستری استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی نشان دهنده این است که راه پیروزی کشور از راه مقاومت، استقامت و صبر میگذرد و ما باید این مقوله را به نحو احسن عملیاتی کنیم.
وی افزود: فرهنگ مقاومت و استقامت یک ادبیات و فرهنگی انقلابی است و راه پیروزی و شکوفایی اقتصادش کشور هم از مقاومت میگذرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی برگرفته از ادبیات انقلابی است و ما در طول انقلاب هر زمان که براساس این گفتمان انجام وظیفه کردیم موفق شدیم.
نبوی درباره چیستی اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی متکی بر دانش و فناوری، عدالت بنیان، درون زا، برون گرا، فرصت ساز، پویا و پیشرو، برآمده از ادبیات انقلاب اسلامی و عینیت بخشیدن به الگوی الهام بخش از نظام اقتصاد اسلامی است.
وی بیان کرد: اقتصاد بهعنوان پاشنه آشیل انقلاب مطرح است و به همین دلیل دشمنان در این زمینه فشارهای زیادی را بر روی ایران آوردند و به دنبال نابودی ایران بودند که موفق نشدند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اهمیت اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: حجم تولید ناخالصی که متکی بر دانش باشد در ایران خیلی کم است و با توجه به ظرفیت های عظیم کشور این حجم تولید باید ارتقا یابد.
نبوی گفت: انقلاب اسلامی پیشرفت بدون عدالت را نمیتواند بپذیرد و یکی از اهداف قیام امام خمینی ( ره) اجرایی کردن عدالت در کشور بود که این مهم باید در کشور محقق شود.
وی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی اقتصاد بستهای نیست، افزود: برای تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند بازارهایی منطقهای هستیم و باید برای انجام و اجرای این مهم اقدامات لازم را انجام دهیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: مردمی بودن اقتصاد مقاومتی، دانش بنیان بودن اقتصاد، برونگرا با دیپلماسی فعال بودن، شفاف و سالم بودن فضای اقتصادی از مهم ترین مولفه های اقتصاد مقاومتی محسوب میشود.
حقوقدانان نواقص حقوقی در اقتصاد مقاومتی را برطرف کنند
حجتالاسلام علی معبودی نیز اظهار داشت: یکی از درسهایی که از اباعبدالله الحسین (ع) در واقعه عاشورا می گیریم این است که باید فضای بسته ای که از نظر ظاهری باز شدن آن ناممکن است باید آن را بشکنیم.
وی افزود: وقتی که اباعبدالله الحسین (ع) به دنبال آغاز قیام خود بودند عده ای آن حضرت را منع می کردند ولی امام حسین همواره تاکید داشتند که باید در این فضا حرکت کرد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحبالامر (عج) استان قزوین با اشاره به اینکه کاری که امام حسین (ع) انجام داد برای خیلی ها قابل انجام نبود، عنوان کرد: بنیامیه پس از نهضت عاشورا چندین سال بیشتر دوام نیاورد که این مهم نشان دهنده بازتاب مطلوب عاشورا بود.
معبودی گفت: مهمترین نقشی که قضات در اقتصاد مقاومتی دارند این است که ما در برخی از قوانین در زمینه اقتصاد مقاومتی مشکل داریم و قضات باید نقص های قوانین را شناسایی کرده و در اختیار نهادهای قانونگذار بگذارند.
مسئو نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین بیان کرد: امیدواریم با اقدامات تمامی دست اندرکاران در زمینه اقتصاد مقاومتی شاهد اقتصادی پویا و پررونق در کشور باشیم.