صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۱۰ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 31
کد خبر: ۲۷۶۸۵۴
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۹ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

ظریف: راز‌های زیادی سر به مهر مانده اند / پیش بینی‌هایی که در سال‌های ۸۰ و ۸۱ کردم به واقعیت پیوست

دیشب در کلاب هاوس، محمد جواد ظریف، علی اکبر صالحی و محمد جواد آذری جهرمی به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

رویداد۲۴ گزیده‌ای از صحبت‌های این افراد بدین شرح است:

ظریف:

آنچه مهم است آینده کشور است نه افراد.
بیشتر بخوانید: عذرخواهی ظریف از کادر سلامت
باید از هرچه داریم آبرو و جان برای سربلندی کشور و معیشت مردم استفاده کنیم و جای دلخوری هم نیست.

البته اتفاقاتی که می‌افتاد را برای مسئولین رده بالای کشور می‌نوشتیم، یکبار نوشتم: وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافریست رنجیدن. زیر آن هم نوشتم حال ما خیلی خوب است، اما باور مکن.

فشار‌ها ادم را دل شکسته می‌کند خصوصا وقتی بیش از این که به شما فشار بیاورد مسیر کشور را در مسیر نامناسب قرار میدهد و دستاورد‌ها را از بین میبرد و وضعیت مردم را بهبود نمی‌دهد.

بخشی از راز‌ها را در کتاب راز سر به مهر نوشتیم، البته هنوز راز‌های زیادی سر به مهر مانده اند. پیش بینی‌هایی که در سال‌های هشتاد و هشتاد و یک صورت گرفت واقعیت پیوست و پیش بینی‌های مخالف آن به وقوع نپیوست.

هر چندبار باید پیش بینی‌هایی انجام شود و به واقعیت تبدیل نشود و باز آن افراد پیش بینی‌هایی را مطرح کنند.

همه به دولت سیزدهم و همکارم امیر عبداللهیان کمک کنیم؛ امیدوارم خواهرانی هم به این جمع بپیوندند.

این افراد نماینده جمهوری اسلامی و ایران در جهان هستند. خیلی هم فاصله‌ای بین جمهوری اسلامی و ایران نمیبینم

دوست دارم به دانشگاه بروم و امروز هم که به دانشگاه برگشتم خیلی خوب بود.

ویدئویی که منتشر کردم برای خانواده و دوستان قدیمی ام بود، اما یک نفر از دوستان قدیمی ام آن را منتشر کرد و البته کار بدی هم نکرد.

مصاحبه من با اقای لیلاز ۷ ساعت بود نصف آن منتشر شد و نصف دیگر آن را دوستان صلاح ندانستند منتشر کنند.

این هم قصه پر غصه‌ای است که بالاخره یک روز مشخص می‌شود. به هر حال این نیز بگذرد.

دکتر صالحی حق بزرگی به گردن مردم ایران دارند. زحمت زیادی کشیدند. در این شش ماه ثابت کردند در مذاکرات چقدر خوب منافع کشور را حفظ کردند.

ایشان حکم استادیاری من را در سال ٧۵ امضا کردند. از آن زمان به من لطف داشتند.

چشم هایمان رابشوییم و بدانیم همه در یک کشتی نشسته ایم. اگر اندازه مولانا که دو مبین به آب بنگر. می‌توانیم آینده بهتری داشته باشیم.

‏پاسداری از فضای مجازی با ‎صیانت از فضای مجازی خیلی فرق دارد. جواد (آذری جهرمی) خیلی برای این ‎پاسداری زحمت کشید تا نگذارد عده‌ای از فضای مجازی صیانت بکنند.

علی اکبر صالحی:

دکتر ظریف شخصیتی است که نیاز به تعریف و تمجید ندارد و نزدیک سه دهه ایشان را میشناسیم و همواره یک دوست گرانقدر و عزیز برای ما بوده است.

نمیخواهم برداشت غلو از صحبت هایم بشود، اما ظریف یک برند بین المللی ست.

این برند از همت عالی و ذات پرتحرک و وجود مملو از علم و تجربه ست. اما علت دوم حمایتی ست که ملت ایران از ایشان (دکتر ظریف) کرد.

حضور ظریف در مجامع بین المللی بعنوان یک نماینده توانا برای ملت بزرگ و حمایت مردم از ایشان بود که باعث شد برند بین المللی شوند.

موافق و مخالف همه تمجید میکردند و افتخار میکردند شخصیتی مثل ایشان نمایندگی کشور ایران اسلامی را دارد و به زیبایی چهره‌ای از کشور ما در بین این همه دروغ پراکنی و تهمت زدن‌ها ارائه کند و باعث ناراحتی خیلی‌ها شده بود. پمپئو گفته بود که به ظریف دسترسی به رسانه‌ها ندهید که بتواند از مواضع جمهوری اسلامی دفاع کند.

ملت‌هایی عاقبت‌به‌خیر هستند و پیش میروند که بزرگان خودشان را قدردان باشند.. این مملکت سه هزار سال تاریخ مدون دارد و بعنوان یک ملت همچنان پایدار مانده علی رغم این که فراز و نشیب‌هایی داشته، اما همچنان بعنوان یک ملت میدرخشد.

ملت‌ها سعی میکنند قهرمانی از خودشان در حوزه‌های مختلف پیدا کنند و کشور ما پر از قهرمان است، اما گاهی احساس میشود توجه ویژه به قهرمانان کشور نمی‌شود.

یکی از این قهرمان‌ها و بزرگان کشور دکتر ظریف است. ما انسان‌های آرمانی نیستیم که خطا نداشته باشیم و دکتر ظریف هم ایراد‌هایی داشته، اما قدردان باشیم. در مقابل ده تا خوبی اگر دوتا هم نقص داشته باشیم می‌ارزد که جنبه‌های ایجابی را بپردازیم تا جنبه‌های سلبی.

آذری جهرمی:

خسته نباشید می‌گوییم به دکتر ظریف و همکارانشان. شهادت می‌دهم ایشان تمام توان و انرژی و تعصب و حیثیت خودش را به میدان آورد تا بهترین‌ها را برای کشور رقم بزند.

سیاست روزی با انسان است و روزی علیه انسان. مهم این است انسان اصول خودش را حفظ کند و بر آن استواری کند که دکتر ظریف و همکارانشان اینطور بودند و از هیچ چیز برای توسعه و پیشرفت کشور و اهداف نظام فروگذار نکردند.

خصلت دموکراسی تغییر و تحول و رفت و آمد انسان هاست و آنچه میماند ایران و ملت ایران هستند.
منبع: انتخاب
برچسب ها: ظریف ، کلاب هاوس
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
شور انگیز
۰۹:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۸
چه جالب هنوز ایثارگران معرکه سیاست در دفاع سیاست نزدیکی به غرب بویژه آمریکا سرحال و بانشاط از یکدیگر حمایت جانانه دارند مایلند در دانشگاه تدریس کنند ببینیم و تعریف کنیم .این هم از پیشگویی های 1400 !
نظرات شما