رویداد۲۴ دادههای زنجیرهای نشان میدهد که تقاضا برای بیتکوین زیر محدوده ۴۷ هزار افزایش پیدا میکند اما این ارز با یک مقاومت جدی بین محدوده ۴۷ تا ۵۱ هزار دلار مواجهه است.
کارشناسان عقیده دارند تثبیت شدن بیتکوین بالای مقاومت ۵۱ هزار دلار میتواند اعداد بالاتری را برای این ارز محتمل کند.
این روزها فاندهای خوب زیادی از قبیل پذیرش رمزارزها در کشور کوبا و حرکت نهنگها برای خرید بیتکوین به بازار میرسد اما بازار از لحاظ تکنیکال سیگنال صعودی صادر نکرده است.
اندیکاتور MFI در محدوده خنثی قرار دارد اما این اندیکاتور جهتی صعودی به خود گرفته است شاخص مقاومت نسبی (RSI) زیر محدوده حنثی قرار دارد و سیگنال نزولی بودن بازار را دارد.
واگرایی و همگرایی اندیکاتور مکدی هم روی محدوده ۴۸ هزار و ۲۰۰ دلار سیگنال نزولی صادر کرده و فاصله دو میانگین در این اندیکاتور در حال افزایش است.
یک تحلیلگر ارزهای دیجیتال در رابطه با نقاط حمایتی بیتکوین گفته است: «در حال حاضر، کف هفتگی قبلی ۴۴ هزار دلاری میتواند یک سطح حمایتی در کوتاهمدت باشد. از سوی دیگر در صورت ریزش بیتکوین به سطح ۴۱ هزار واحدی، بازگشت از این سطح میتواند موجب جهش قیمتی بسیار قدرتمندی شود.»
بیشتر بخوانید: بحران در بازار رمز ارزها
بیتکوین نسبت به دیروز بیش از یک درصد ریزش کرده اما رشد برخی از آلتکوینها باعث رشد کمتر از یک درصدی بازار شده است.
سلطه بیتکوین بر بازار به ۴۲ درصد رسیده و این در حالیست که دامیننس این ارز زمانی که روند صعودی در یک ماه گذشته شروع شد حدود ۴۸ درصد بود.
اتریوم، سولانا، پولکادات و یونیسووپ ارزهایی هستند که در جریان معاملات ۲۴ ساعت گذشته برخلاف بیتکوین رشد کردند.
ارز دیجیتال CELO در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۶۰ درصد رشد کرده و بیشترین بازدهی را در میان ۱۰۰ ارز برتر مارکتکپ داشته است.