رویداد۲۴ علیرضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: در کل جهان درصد پوشش واکسیناسیون حدود ۳۹.۵ درصد است و حدود ۵ میلیارد و ۲۹ میلیون نفر واکسن دریافت کردهاند و سرعت روزانه واکسن حدود ۴۱.۱ درصد دوز است و اما در کشورهای فقیر حدود ۱.۷ درصد دوز است. در کشور ما به طور متوسط این آمار برای چند روز پیش است که حدود ۴۸ صدم درصد به ازای هر صد نفر واکسن را تزریق میکنیم که فاصله کمی با برنامهریزی صورت گرفته از سوی وزارت بهداشت که ۱.۱ درصد است، داریم.
وی در ادامه راهبردهای ۶ گانه طرح شهید سلیمانی را واکسیناسیون عمومی کووید ۱۹ مطابق سند ملی، بیماریابی فعال؛ شناسایی افراد در معرض تماس نزدیک و رهگیری هوشمند، آموزش همگانی و اطلاعرسانی، حمایت و حفاظت از گروههای آسیبپذیر (سالمندان افراد دارای بیماری زمینهای) و افراد مبتلا به کووید ۱۹، تقویت فرایند درمان سرپایی و نظارت بر پروتکلهای بهداشتی و اعمال قانون عنوان کرد.
بیشتر بخوانید: ایران واکسنهای سینوفارم درجه ۲ و تاییدنشده خریده است؟
دلاوری با اشاره به اینکه واکسیناسیون ۲۱ درصد جمعیت تحت پوشش از کل استان تهران به عهده دانشگاه علوم پزشکی تهران است، افزود: ۳۴ پایگاه تجمیعی واکسیناسیون و ۱۶۱ تیم واکسیناسیون در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران فعال هستند و تقریباً ۲۶ درصد از جمعیت تحت پوشش ما نوبت اول واکسن را دریافت کردهاند.
وی تصریح کرد: به ازای هر ۹۰ هزار جمعیت یک پایگاه تجمیعی داریم در صورتیکه در دانشگاههای علوم پزشکی دیگر استان تهران اینطور نیست.
دلاوری افزود: نخستین دانشگاهی هستیم که در زمینه واکسیناسیون کووید ۱۹ خانواده پرسنل را هم واکسینه میکنیم.