اما در مجموع تراز میزان مشترکان ورودی و خروجی همراهاول در ترابردپذیری مثبت بوده و بالغ بر ۸۱ هزار مشترک بیشتر جذب این اپراتور شدهاند.
تراز آمار ترابردپذیری اما در خصوص ایرانسل منفی است. به این ترتیب که در مدت مذکور بالغ بر ۶۶۹ هزار مشترک از طریق طرح ترابردپذیری وارد شبکه ایرانسل شدهاند، اما در سمت مقابل بیش از ۶۷۰ هزار مشترک از اپراتور دوم خارج شدهاند. به این ترتیب تراز ایرانسل در طرح ترابردپذیری منفی ۱۴۹۴ مشترک بوده است.
این وضعیت در خصوص رایتل به مراتب ضعیفتر است و با توجه به سهم و پوشش اندک کاربران و شبکه این اپراتور، نشان از آن دارد که در ازای ۶۶ هزار مشترک ورودی، بیش از ۱۴۶ هزار مشترک خروجی قرار دارند که تراز رایتل در ترابردپذیری را به منفی ۸۰ هزار مشترک رسانده است.
بر اساس این گزارش، به این ترتیب همراهاول به دلایل متعددی همچون پوشش شبکه، رضایتمندی کاربران و خدمات گستردهتر، تنها اپراتور کشور است که باز هم در اجرای طرح ترابردپذیری موفقیت و جایگاه ملی خود را حفظ کرد.
در زمان آغاز اجرای طرح ترابردپذیری نیز این موضوع قابل پیشبینی بود که مشترکان دو اپراتور دیگر به ویژه رایتل، با توجه به کمبود و ضعف در زیرساختها، مهمان شبکه همراهاول خواهند شد و از سرمایهگذاریهای این اپراتور در شبکه زیرساخت، بهره خواهند برد.
اتفاقی که در سنوات گذشته به کرات رخ داد و مشترکان اپراتورهای دیگر نیز توانستند از امکانات و پوشش گسترده همراهاول در سراسر کشور استفاده کنند.