او افزود: بلافاصله جلسه مدیریت بحران را در شرکت پالایش و پخش برگزار کردیم. تیمهای فنی و عملیاتی در ۳۷ منطقه کشور حضور پیدا کردند و با تدوین دستورالعملی قرار شد دو کار انجام بگیرد. سیستم سامانه هوشمند سوخت را از مدار خارج و در واقع سوخت را با نرخ دوم و بدون استفاده از سامانه هوشمند سوخت ارائه کردیم. این دستورالعمل به مناطق عملیاتی ابلاغ شد و جایگاهها در سرویس قرار گرفتند تا ما بتوانیم عرضه بنزین و گازوئیل را بدون سیستم سامانه هوشمند سوخت با نرخ دوم ارائه دهیم.
وی با بیان این که از ساعت ۱۱:۳۰ که این کار آغاز شد تاکنون بالغ بر ۱۷۰۰ باب جایگاه در کل کشور با این روش در چرخه سوخترسانی قرار گرفتهاند، گفت: این کار را با جدیت ادامه میدهیم تا تعداد این جایگاهها افزایش یابد. به موازات این کار نیز به دنبال این بودیم که نقص سامانه را برطرف کنیم. تیمهای فنی و پیمانکارهای مربوطه بحثهای فنی را انجام دادند و در نهایت در جایگاه ۱۱۵ تهران واقع در میدان فردوسی متوجه شدیم که میتوانیم سامانه هوشمند را وارد مدار کنیم. دستورالعملهای این کار تهیه شد. البته اقدامات امنیتی که باید انجام میگرفت تا مجددد این اتفاق رخ ندهد، زمانبر بود اما در نهایت این کار نیز انجام شد و اکنون تعدادی از جایگاهها با روش سامانه هوشمند سوخت نیز وارد مدار شدند.
ویس کریمی با بیان این که امیدوار است با این دو روش در کمترین زمان ممکن جایگاههای سوخت مانند گذشته فعال شوند، اظهار کرد: در مرحله اول دنبال این هستیم که سیستم سامانه را بازگردانیم و دستگاههای ذیربط در مورد حمله سایبری در حال انجام کارهایی هستند تا دلیل موضوع مشخص شود اما موضوعی که ما به دنبال آن بودیم رفع نقص سامانه بود و در خصوص حمله سایبری دستگاههای ذیربط اقدامات را انجام میدهند و اطلاعرسانی خواهند کرد.
بیشتر بخوانید: از سرگیری سوخترسانی در برخی از جایگاههای بنزین +فیلم
وی در پاسخ به سوالی در خصوص رفع کامل مشکل گفت: با برنامهریزیای که بین مجموعه و مالکان جایگاههای عرضه سوخت صورت گرفته است و همراهی بسیاری خوبی که در این بین وجود داشت و همچنین در کنار همراهی هموطنان اصلاح کار با هماهنگی کامل شروع شد و اکنون سرعت بازگشت فعالیت جایگاهها از طریق دو روش افزایش یافته است و این تلاش نیز ادامه دارد.
او ابراز امیدواری کرد طی ۲۴ ساعت آینده تمام جایگاههای عرضه سوخت از طریق سامانه به چرخه سوخترسانی بازگردند.