وی اظهار داشت: صحنه باشکوه همبستگی در رسیدن به اهداف سلامت از جمله واکسیناسیون علیه کرونا دیدنی است و ما در مرداد ماه سالجاری شاهد مرگ بیش از ۷۰۰ نفر در روز بودیم که با حرکت مردمی در امر تزریق واکسن، این آمار کاهش چشمگیری یافت.
وزیر بهداشت تصریح کرد: همچنین با همکاری نظام پزشکی باید در امر نظام ارجاع، پرونده الکترونیک و ارتقای جمعیت با توجه به اینکه ۱۲ درصد جمعیت کشورمان مسن هستند و در آینده به ۳۰ درصد می رسد و مجلس در این زمینه حرکت انقلابی آغاز کرده است، موفق عمل کنیم.
عین اللهی با تاکید بر اینکه جامعه پزشکی برای ارتقای جمعیت باید درمان ناباروری را گسترش دهد، تصریح کرد: همچنین در زمینه کنترل بیماریها باید سبک زندگی اصلاح شود و کیفیت دارو ارتقا یافته و به خودکفایی برسیم.
وی یادآور شد: ما تمام زمینه های آموزشی و ارتقای بهداشت و درمان را داریم و در دانشگاههای علوم پزشکی اساتید برجسته ای حضور دارند و نباید برنامه ریزی غلطی داشته باشیم و لازم است دانشگاهها در جهت تربیت نیروی انسانی جوان گام بردارند. ضمن اینکه ما در حوزه درمان خودکفا هستیم و حتی در کشورهای همجوار نیز برای کارهای درمانی به ما مراجعه می کنند.
وزیر بهداشت، پزشکی را یک رسالت دانست نه یک شغل و افزود: پزشکان با سوگندی که یاد می کنند به نجات بیماران می پردازند و پزشک خوب بدون توجه به موقعیت اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و غیره بیمار به درمان می پردازد.
وی با تاکید بر اینکه از نظر دسترسی به بهداشت و درمان بیمار یکسان است و همکاری وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی می تواند این امر را تحقق باشد، گفت: سازمان نظام پزشکی باید مدافع حقیقی مردم و جامعه پزشکی باشد و امیدواریم رئیس جدید این سازمان با بکارگیری علم و فناوریهای نوین در خدمت سلامت مردم گام بردارد.
بیشتر بخوانید: زمان تصمیمگیری برای بازگشایی حضوری مدارس ابتدایی
وی افزود: در ۲ سال اخیر جنگ جهانی ویروس کرونا موجب بسیج مدافعان سلامت شد که تا پای جان برای درمان بیماران ایستادند و مانند خط مقدم دفاع مقدس عمل کردند.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: ما طبیب هستیم نه صنعتگر یا سیاستمدار و تاجر پس نمی توانیم درمان مردم را به تاخیر بیاندازیم و باید در اسرع وقت عمل می کنیم.
وی گفت: کرونا نشان داد سلامت یک بعدی نیست و امروزه زحمات جامعه پزشکی را در جهت درمان بیماران شاهدیم.