رویداد۲۴ مسعود فیاضی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برنامه های خود برای این وزارتخانه را اعلام کرد وی در پاسخ به سوالاتی اهم برنامه های خود را بیان کرد.
* یکی از گلایههای معلمان، در حال حاضر عدم پرداخت مطالباتشان است و در این مدت نسبت به انباشته شدن مطالباتشان گلایه دارند؛ چه اقدامی در این خصوص انجام خواهید داد؟
پیش بینی اعتبارات مورد نیاز در بودجههای سنواتی سالهای آتی برای پرداخت مطالبات معلمان همسو با تغییر نوع بودجهریزی، یکی از اقداماتی است که میتواند در راستای پرداخت مطالبات قشر معلم، اطمینان نسبی را ایجاد کند.
از اقدامات دیگری که میتوان استفاده کرد، پیگیری مداوم این موضوع در دولت است؛ در همین رابطه باید اشاره کرد که برقراری جلسات با رئیس سازمان برنامه و بودجه و رایزنی با وی نیز راهکار دیگری است که در دستورکار قرار دارد.
در زمان بررسی لایحه نیز رایزنی با نمایندگان مجلس میتواند در به سرانجام رسیدن این مهم مفید باشد که در برنامه پیشنهادی به صورت مکتوب ارائه شده است.
* موضوع نظام رتبهبندی معلمان که هماکنون در مجلس در دست بررسی است، از دیگر موضوعات مورد اهمیت در دستگاه تعلیم و تربیت است؛ رویکرد شما به رتبهبندی چیست؟
استقرار نظام رتبهبندی معلمان با توجه به آثار و پیامدهایی که به طور بالقوه و بالفعل میتواند داشته باشد، یکی از حساسترین دغدغههای جامعه معلمان است.
با توجه به در دست بررسی بودن این لایحه در مجلس شورای اسلامی، وزارتخانه جدید نیز از تصویب لایحه، حمایت ویژه خواهد کرد. این حمایت در قالب فراهم کردن زمینههای لازم و رفع نواقص احتمالی و هماهنگی کامل با کمسیون آموزش، تحقیقات و فناوری و سازمان امور استخدامی خواهد بود.
آییننامه یا آییننامههای اجرایی رتبهبندی معلمان با سرعت و دقت توسط شورای عالی آموزش و پرورش تهیه شده و جهت تصویب در اختیار هیأت وزیران قرار خواهد گرفت.
پس از تصویب قانون مربوط به رتبهبندی معلمان در مجلس شورای اسلامی، اجرای تمام و کمال این قانون توسط وزارت آموزش و پرورش صورت خواهد گرفت. این بدین معنی است که آییننامه یا آییننامههای اجرایی آن با سرعت و دقت توسط شورای عالی آموزش و پرورش تهیه شده و جهت تصویب در اختیار هیأت وزیران قرار خواهد گرفت.
در ادامه نیز سازوکار مهارت افزایی و سنجش صلاحیتهای مصرح در این قانون به منظور اجرای هرچه سریعتر آن فراهم خواهد آمد.