وی در ادامه تصریح کرد: مباحثی مانند انتصابات با صلاحیت های غیر حرفه ای و استفاده از افراد غیر توانمند و کارشناس در پست های مختلف، عملکرد غیر شفاف شستا که بزرگترین شرکت مالی سازمان تامین اجتماعی است و بی عدالتی در توزیع خدمات درمانی اعم از ضعف ارائه خدمات در بیمارستان های شهرهای دور و تمرکز امکانات در تهران از جمله این موارد بود که مورد سوال قرار گرفت. همچنین ضعف در مدیریت در بعضی از استان ها و عدم عدالت در پرداخت های داخل سازمان و اختلاف فاحشی که بین پرداخت های مختلف وجود دارد از دیگر موضوعات مطرح شده در این رابطه بود.
نماینده مردم اسدآباد در ادامه بیان کرد: یکی دیگر از محورهای این تحقیق و تفحص اعمال نظر غیر کارشناسی درباره ازکارافتادگی ها بود به این نحو که در مواردی بعضی از افراد که واقعا ازکارافتاده هستند اینگونه تشخیص داده نمی شوند و بعضا افرادی که ممکن است مشکلات آنها در حد از کار افتادگی نباشد، ازکارافتاده محسوب می شوند.
سرمدی محور بعدی این تحقیق و تفحص را عدم حمایت از کارگران ساختمانی و فرشبافان و بالطبع اقشار آسیب پذیر تحت حمایت این سازمان برشمرد و گفت: بحث آخر نیز فقدان اطلاع رسانی به موقع از ورود شستا به بازار بورس و سرمایه بود. اینها مواردی بود که مطرح شد و شخص متقاضی تحقیق و تفحص توضیحات لازم را ارائه کرد و مسئولین هم به دفاع و ارائه گزارش لازم پرداختند که در نهایت با رای مخفی اعضای کمیسیون اجتماعی این تحقیق و تفحص رای آورد که در صحن علنی مجلس مطرح شود.
وی در رابطه با دستور دوم جلسه امروز کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دستور بعدی در رابطه با تحقیق و تفحص از صندوق تامین اجتماعی بازنشستگی صداوسیما بود که چند محور داشت. از جمله درآمدهای ارزی، ریالی، هزینه ها و واردات آنها تا نحوه فروش املاک و مستغلات و نحوه جذب نیرو در این صندوق، بحث اخذ ارز ۴۲۰۰ به مبلغ اخذ شده و نحوه هزینه کرد آن و حضور برخی از نمایندگان ادوار و بازنشستگان کشوری در این صندوق مورد تحقیق و تفحص قرار گرفت.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: این موضوع نیز با بیان نماینده تحقیق و تفحص و دفاعی که مسئولین این صندوق از صداوسیما داشتند، در نهایت با اجماع نمایندگان کمیسیون اجتماعی این موضوع نیز رای مثبت گرفت و قرار شد بررسی و ادامه کار در صحن علنی مجلس پیگیری شود.