داوران را هم باید مثل ورزشکاران دید
بهترین داور آسیا در سال 2016 میگوید این موفقیت افتخاری جمعی برای او، سخندان و منصوری بوده است.
رویداد۲۴- بهترین داور آسیا در سال 2016 میگوید این موفقیت افتخاری جمعی برای او، سخندان و منصوری بوده است.
علیرضا فغانی که امروز (سهشنبه) از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به همراه علیرضا سخندان و محمدرضا منصوری به عنوان برترین تیم داوری فوتبال قاره کهن انتخاب شد، اظهار کرد: خوشبختانه بعد از اتفاقات خوبی که در این چند وقت برای داوری فوتبال ایران رخ داده این انتخاب نیز از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا صورت گرفته است. فکر میکنم با این انتخاب وظیفه ما سختتر خواهد شد تا بتوانیم این روند را حفظ کنیم و تیمی از ایران برای قضاوت در جام جهانی انتخاب شود. ضمن این که امیدوارم این انتخاب راه را برای دیگر جوانان داوری فوتبال ایران برای رسیدن به موفقیتهای بینالمللی باز کند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این موفقیت را، موفقیتی فردی می دانید یا موفقیت جمعی و این که با این شرایط حضور شما در جام جهانی به عنوان یک تیم ایرانی قطعی شده است، اظهار کرد: قبل از هر چیز باید به آقای کارلوس کیروش و تیم جوانش برای موفقیتهای اخیر تبریک بگویم. من به همراه سخندان و منصوری مانند هر ایرانی دیگر برای این تیم آرزوی موفقیت میکنیم و امیدواریم که تیم ملی بتواند با فوتبال خوبی که ارائه میدهد راهی جام جهانی شود، اما در پاسخ به سوال شما باید بگویم از زمانی که انتخاب داوران تیمی شد، ما سه نفر همقسم و همدل شدیم و تلاش کردیم که به موفقیت برسیم. خدا به ما خیلی کمک کرد و مطمئنا اگر خدا نمی خواست چنین اتفاقهایی رخ نمیداد. امیدوارم که بتوانیم به این روند ادامه دهیم.
برترین داور سال آسیا درباره اظهارنظر قلعهنویی مبنی بر این که او افتخار فوتبال ایران است، گفت: قلعهنویی به ما همیشه لطف داشته است. این را هم باید بگویم که خوشبختانه در این چند سال دید مربیان فوتبال به جامعه داوری عوض شده است. امیدوارم این نگاه ادامه دار باشد. به هر حال همان طور که جوانگرایی در فوتبال هزینه دارد، حضور داوران جوان نیز به صبر و حوصله احتیاج دارد. همان طور که گفتم دید مربیان به داوران تغییر کرده است و امیدوارم این تغییر نگاه در مسئولان ورزش کشور نیز رخ بدهد. صحبت من درباره جامعه داوری در کلیه رشتهها است.
فغانی در پاسخ به این سوال که آیا قولهای داده شده برای اعطای پاداش بعد از المپیک عملی شده است، گفت: هنوز مراسم اعطای پاداش به ورزشکاران المپیکی برگزار نشده و اگر تقدیری صورت گرفته از سوی مسئولان استانی بوده اما منظور من این است که باید داوران را هم مثل ورزشکاران دید. این خوب نیست که داوران در هیچ یک از دستورالعملها و آییننامههای ورزش کشور دیده نشوند. امیدوارم وزارت ورزش و جوانان نگاهی که به ورزشکاران دارد به داوران هم داشته باشد، چرا که افتخاری که داوران در عرصه های بینالمللی کسب میکنند برای ایران است و باید به آن به چشم موفقیت ملی نگاه کرد.
او در پایان از رسانهها و اهالی مطبوعات به دلیل حمایتهای خود از داوری تقدیر و تشکر کرد.