رویداد۲۴ به گفته برخی از کامیونداران، سهمیه سوخت آنها واریز نشده و یا برخی دیگر میگویند میزان سهمیه موجود در کارت آنها کمتر از ماههای قبل بوده است. اما آیا سهمیه سوخت کامیونها تغییر کرده است؟
احمد کریمی، دبیر کانون کامیونداران میگوید: سهمیه سوخت کامیونداران کم نشده است. پس از حمله سایبری به جایگاهها، سهمیهها به هم ریخته شده است. این حمله موجب شده موجودی کارت برخی از کامیونها صفر و سهمیه برخی دیگر، نامشخص شود. این مشکل تا یک هفته پیش هم ادامه داشت.
کریمی ادامه میدهد: پنجشنبه و جمعه این هفته، اطلاعاتی که باید از طریق سازمان راهداری به سامانه وزارت نفت میرفت با مشکل مواجه شد و این موجب شد حدود ۲۰ هزار ناوگان دیرتر سهمیه سوخت بگیرند و این تصور به وجود بیاید که سهمیه کم شده ست.
او خاطرنشان میکند: سهمیه بنزین و گازوئیل کامیوندارها تغییری نکرده و تنها مشکلات مقطعی به وجود آمده که به زودی حل میشود.
حمله سایبری به سامانه سوخت، چهارم آبان ماه سال ۱۴۰۰ رخ داد و سوختگیری در جایگاههای عرضه سوخت در کل کشور متوقف و بسیاری از پمپبنزین ها تعطیل شدند.
هر سال و در آستانه تصویب قانون بودجه، بحث افزایش حاملهای انرژی و گازوییل مطرح میشود. امسال هم از این قائده هم مستثنا نبود؛ به خصوص که رییس کمیسیون انرژی، تابستان امسال از واقعی کردن قیمت حاملهای انرژی صحبت کرده بود و بعد از اختلال در سامانه سوختگیری هم زمزمههای افزایش قیمت حاملهای انرژی و به خصوص بنزین و گازوییل در ایران مطرح شد.
به همین دلایل هم با وجود این دولت و مجلس هر دو افزایش قیمت حاملهای سوخت را رد کرده بودند اما همچنان، عدهای از احتمال افزایش قیمت بنزین و گازوئیل اظهار نگرانی میکنند.
آبان ماه ۹۸ آخرین باری بود که بنزین گران شد اما قیمت گازوییل و سی ان جی بدون تغییر ماند.
به گزارش مرکز پژوهشهای مجلس، دولت روی هر لیتر بنزین بیش از ۲۵۰۰ تومان و روی هر لیتر گازوئیل بیش از ۶ هزار و ۵۵۰ تومان یارانه پرداخت میکند و دولت میخواسته قیمت گازوئیل را در بودجه سال ۱۴۰۰ افزایش دهد که مجلس مانع آن شده.