جزئیات تورم در کالا و خدمات مصرفی مردم نشان میدهد که افزایش قیمت خوراکی ها به طور متوسط ۴۰.۱ درصد بوده است.
در ماه گذشته بالاترین افزایش هزینه مربوط هتل و رستوران با ۶۰ درصد بوده است و بعد از آن گروه شکر، مربا، عسل، شکلات و شیرینی با ۵۸.۳ درصد قرار دارد.
بیشتر بخوانید: مواد خوراکی در ۴ ماه گذشته چقدر گران شد؟
در سایر اقلام نیز ماهیها و صدفداران ۵۷.۵ درصد و شیر، پنیر و تخم مرغ، ۵۵.۱ درصد نسبت به پارسال گران شدهاند.
افزایش قیمت در برخی گروههای دیگر شامل رشد ۴۸.۸ درصدی مسکن، آب، برق و گاز، سبزیجات ۴۹.۸ درصد، میوه و خشکبار ۴۳.۴ درصد و خوراکیها ۴۰.۱ درصد ثبت شده است.
بالاترین میزان تورم سالانه نیز به گروه روغنها و چربیها با ۸۵.۹ درصد و همچنین شیر، پنیر و تخم مرغ با ۷۱.۴ درصد اختصاص دارد.