صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۲۹۳۱۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۱ آبان ۱۳۹۵
سایت فوروارد مطرح کرد

ایران در فهرست اولویت‌های ۱۰۰ روز اول ریاست جمهوری احتمالی کلینتون

اولویت‌های کاری هیلاری کلینتون در ۱۰۰ روز نخست در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در یادداشت داخلی کمپین وی افشا شده و نام ایران نیز در این لیست به چشم می‌خورد.
 رویداد۲۴- اولویت‌های کاری هیلاری کلینتون در ۱۰۰ روز نخست در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در یادداشت داخلی کمپین وی افشا شده و نام ایران نیز در این لیست به چشم می‌خورد.

به گزارش  رویداد۲۴ به نقل از سایت فوروارد، ایمیل‌های افشا شده کلینتون نگاه اجمالی را در خصوص سیاست‌های این نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در خصوص اسرائیل، توافق ایران و جنبش تحریم اسرائیل ارائه می‌کند.

تونی کارک، دبیر تحقیقاتی کمپین انتخاباتی کلینتون در 27 ژانویه فهرست گرداوری شده‌ای را تحت عنوان «اولویت‌های اصلی/پاسخ‌های 100 روز نخست» را برای دیگر مقامات کمپین کلینتون ارسال کرد. 

یکی از مواردی که این در ایمیل‌های کلینتون مطرح شده این است که چطور باید به‌طور همزمان نسبت به توافق هسته‌ای ایران هم ابراز حمایت شود و هم تردید؛ توافقی که اوباما گفته یکی از دستاوردهای اصلی او است و عمیق‌ترین شکاف میان رئیس‌جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل را شکل داد.

یادداشت داخلی کارک بر اساس صحبت‌های کلینتون طی ماه گذشته در انجمن سابان در مصاحبه با هایم سابان تنظیم شده است. سابان در این گردهمایی در خصوص اولویت‌های کلینتون در روز نخست حضور احتمالی به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا سؤال کرد.

یک آغوش سرد برای توافق ایران
کمپین کلینتون در مورد توافق هسته‌ای ایران حساس است. نتانیاهو با سروصدای زیاد با این توافق مخالفت کرد و اوج شکاف در روابط وی با اوباما زمانی بود که در مارس 2015 طی سخنرانی که برای کنگره داشت، از قانون‌گذاران خواست که این توافق را نابود کنند. (اوباما پیروز این جنگ بود و توافق همچنان اجرایی شد).

ایران در فهرست 100 روزه کلینتون به چشم می‌خورد اما تنها در پاسخ به سؤال خبرنگار اماها ورود هرالد در اکتبر 2015 که از کلینتون در خصوص تعهد به گفته‌های نامزدهای جمهوری‌خواه برای کنار گذاشتن این توافق در روز نخست روی کار آمدنشان، پرسیده بود.

زمانی که از کلینتون سؤال شد که آیا توافق را کنار می‌گذارد، او پاسخ داد: «خیر. چراکه من با ائتلافی که تحریم‌ها علیه ایران را وضع کرد و این کشور را پای میز مذاکره آورد، گفتگو گردم و از توافق حمایت می‌کنم.»

موضع اصلی کلینتون در مورد توافق ایران همین بود: اجرای نقش پلیس بد در اعمال تحریم‌ها علیه ایران و متعهد شدن نسبت به حفظ توافق در عین تأکید بر بی‌اعتمادی نسبت به ایران.


نظرات شما