رویداد۲۴ نگرانیهایی که در سطح جهان و اقتصاد کلان وجود دارد، نوساناتی را در بازارهای مالی ایجاد کرده است. این نگرانیها از افزایش نرخ تورم ایالات متحده گرفته تا احتمال حمله روسیه به اوکراین متفاوت هستند.
با این حال، روند بازار ارزهای دیجیتال در ۱۵ فوریه (۲۶ بهمن) در کمال تعجب تغییر مسیر داد و مثبت شد. این اتفاق زمانی افتاد که بیت کوین از قیمت ۴۴،۵۰۰ دلار عبور کرد و اتریوم توانست دوباره حمایت ۳،۱۰۰ دلار خود را پس بگیرد.
در ابتدای ساعتهای معاملاتی این روز، اتریوم ابتدا به کف روزانه ۲،۸۲۶ دلار برخورد کرد و سپس با رشدی ۱۱.۴ درصدی خودش را به اوج روزانه ۳،۱۴۸ دلاری رساند.
در ادامه، ابتدا نظر برخی از معاملهگران را درباره تغییرات قیمت اتریوم در روزهای اخیر بررسی میکنیم و سپس، توضیح میدهیم که در هفتههای آینده باید مراقب چه چیزهایی در بازار باشیم.
مایکل ون دپوپ (Michael van de Poppe)، معاملهگر و کارشناس بازار ارزهای دیجیتال، توضیح داده است که مقاومت سختی در برابر اتریوم قرار دارد. او در نمودار زیر، ناحیه مقاومتی و حمایتی مهم اتریوم را ترسیم کرده است.
ون دپوپ در تویتتر خود نوشته است:
اتریوم، درست مثل بیت کوین، نتوانست از بازه نوسانی و ناحیه مقاومتی سنگین خود عبور کند. بههمین خاطر، در نمودار این ارز دیجیتال، برای هفته گذشته یک کندل نزولی و قرمز ثبت شده است. با توجه به مشخصنبودن وضعیت بازار برای هفته آینده، نهتنها فکر نمیکنم که اتریوم بتواند مقاومت خود را بشکند، بلکه انتظار دارم قیمت در ادامه به کف برسد.
تحلیلگری با نام مستعار فونیکس (Phoneix) چشمانداز مثبتتری را برای اتریوم ارائه کرده و با انتشار نمودار زیر، یکی از مسیرهای احتمالی قیمت آن را نشان داده است.
همان طور که از تصویر بالا پیداست، فونیکس انتظار دارد در ادامه با تکمیلشدن الگوی سروشانه در نمای چهارساعته بازار اتریوم، قیمت این ارز دیجیتال به بالای ۴،۰۰۰ بازگردد.
او در توییتر خود و با اشاره به تصویر بالا نوشته است:
گلن گودمن (Glen Goodman) یکی از نویسندگان کتاب معاملهگر ارزهای دیجیتال (The Crypto Trader)، ساختار قیمتی بلندمدت اتریوم را بررسی کرده است. او با انتشار تصاویر زیر، الگوی سر و شانه معکوس موجود در نمودار بیت کوین و اتریوم را با هم مقایسه کرده و توضیح داده است که هر دوی این ارزهای دیجیتال «در آستانه اتمام الگوی خود هستند».
گودمن گفته است:
چند نکته نگرانکننده در رابطه با این نمودارها وجود دارد. اولین نکته این است که این الگوها کمی کج و نامنظماند. دومین نکته هم نگرانیهای مربوط به اوکراین است. معمولاً جنگها تمایل دارند الگوهای خوب را خراب کنند.
منبع: بازار