وی افزود: از نظر وزارت بهداشت این اقدام به ضرر دانشگاهها است. امروزه در همه جای دنیا دانشگاهها یک استقلال مالی و اداری دارند و این استقلال منجر به پیشرفتشان میشود. زیرا بحث اصلی ما پیشرفت کشور است. اگر امروز در بسیاری از حوزهها اعم از سلولهای بنیادین، بایوتکنولوژی و... پیشرفت کردهایم، به این دلیل بوده که دانشگاهها استقلال داشتهاند. اگر استقلالشان از بین رود، به ضرر دانشگاهها خواهد بود.
عیناللهی درباره مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا درباره ضرورت تزریق سه دز واکسن در رانندگان و شرط تردد برای سایر سرنشینان، گفت: قبلا که وضعیت شهرها قرمز میشد، تمام خوردروها در صورت تردد بین استانی جریمه میشدند، اما در حال حاضر مصوبه ستاد کرونا به این سمت حرکت کرده که افرادی که واکسن تزریق کردهاند، جریمه نشوند. بنابراین در شرایط قرمز کرونا، دو راه داریم؛ یا باید بگوییم طبق مصوبه قبلی همه خودروهایی که در شرایط قرمز، تردد و سفر میکنند، مشمول جریمه شوند یا اینکه برای افرادی که واکسن تزریق کردهاند، تسهیلات قائل شویم.
بیشتر بخوانید: جدیدترین آمار کرونا؛ مجموع فوتیها در جهان از ۶ میلیون نفر گذشت
وی گفت: در حال حاضر تعداد زیادی در کشور دز اول واکسن کرونا را تزریق کردهاند. بنابراین تعداد کمی از افراد هستند که هنوز واکسن تزریق نکرده اند. در عین حال طبق آخرین مصوبه ستاد ملی کرونا رانندگانی که دو دز واکسن را تزریق کردهاند و هنوز دز سومشان را تزریق نکرده اند یا افرادی که یک دز تزریق کردهاند و هنوز دز دومشان را تزریق نکرده اند، اگر جریمه شدند، با ارائه تست منفی PCR جریمه آنها لغو خواهد شد.
عیناللهی درباره وضعیت ارز دارو گفت: ما تابع مجلس هستیم و هرآنچه در مجلس تصمیمگیری شود، وزارت بهداشت تابع آن است. امروز صبح مجلس بودیم که برنامههای ما را در صورت حذف ارز ترجیحی پرسیدند که ما اعلام کردیم، بحث ما بیشتر بحث دارو است که بیمهها باید هزینه آن را بدهند. بنابراین منابع مالی ناشی از حذف ارز را باید به بیمهها دهند تا بیمهها بتوانند مابهالتفاوت این هزینه را پرداخت کنند.