صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 08
کد خبر: ۳۰۲۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۷ نظر

رئیسی: تمایلی ندارم در تریبون بگویم چه چیزی را تحویل گرفتیم

رییس جمهوری گفت: مذاکرات برجام با قوت و عزت دنبال می‌شود و ما از میز مذاکره کنار نکشیده‌ایم و امروز مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران با عزت بیان می‌شود، اما به هیچ عنوان زندگی مردم و اقتصاد را به برجام و مذاکره گره نزده‌ایم.

رویداد۲۴ سید ابراهیم رئیسی چهارشنبه شب در دیدار با جمعی از علما و روحانیون خراسان رضوی در مشهد، افزود: چه مذاکرات به جایی برسد چه نرسد ما برنامه‌های خودمان را در اداره اقتصاد ملی داریم و با قدرت آن را ادامه خواهیم داد.

وی تاکید کرد: ما چشم به بیگانه نداریم، ارتباط با همه را می‌پسندیم، اما هرگز منتظر نمی‌شویم دیگران بیایند و گرهی از گره‌های ما را بگشایند. تجربه نشان داده و از پیشینیان نیز عبرت گرفتیم که به هیچ‌عنوان به بیگانه اعتماد نکنیم. آن‌ها گرهی از هیچ کس نگشودند و از ما هم نخواهند گشود، اعتماد ما به داشته‌ها و ظرفیت‌های کشور است.


بیشتر بخوانید: دستور رییس جمهور برای بررسی حواشی ایران - لبنان بدون اشاره به حضور زنان


رییس جمهور گفت: امروز اعتماد مردم و رهبر معظم انقلاب به دولت، پشتوانه بزرگی برای ماست و این اعتماد، سرمایه اجتماعی و مشارکت و نشاط اجتماعی و امیدواری در جامعه را افزایش می‌دهد.

رئیسی افزود: تمام تلاش بخش‌های مختلف کشور باید مقابله با یاس‌آفرینی دشمن و ایجاد و تزریق امید در جامعه باشد، امیدآفرینی البته با سخن و بخشنامه ممکن نیست، بلکه باید در میدان عمل محقق شود.

وی با اشاره به مسوولیت‌های دولت در گام دوم انقلاب اسلامی، اظهار کرد: گام‌های خوبی در ۴۰ سال اول انقلاب انجام شده است، اما کاستی‌هایی نیز وجود دارد که باید جبران شود.

رییس جمهور گفت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نسخه جامعی از واقعیات کنونی و چشم‌اندازی از آینده کشور است و باید مبنای سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های تحول‌گرا برای کشور قرار بگیرد و سند تحول دولت نیز مستند به بیانیه گام دوم انقلاب است.

رئیسی با اشاره به تلاش‌ها برای رفع موانع تحقق هدف‌گذاری‌های انقلاب و کشور، گفت: دشمنی‌ها و مانع‌تراشی‌ها بر سر راه ما وجود دارد و جریان نفوذ تلاش می‌کند، اما هیچ کدام از این‌ها حرکت ملت ایران را متوقف نخواهد کرد.

وی در مورد وضعیت کشور در آغاز به کار دولت سیزدهم نیز، اظهار کرد: تمایلی ندارم که در تریبون بگویم چه چیزی را تحویل گرفتیم، اما مردم می‌دانند چه وضعیت سختی داشتیم.

رییس جمهور با یادآوری داغدارشدن روزانه بیش از ۷۰۰ خانواده به علت کرونا در کشور و کمبود کالای اساسی و کسری بودجه سنگین در ابتدای استقرار دولت سیزدهم، اظهار داشت: با وجود شرایط جنگی در منطقه، امروز در زمینه ذخائر کالا‌های اساسی هیچ گونه مشکلی در کشور وجود ندارد، اما حرکت اصلی ما به سمت استقلال در تامین کالا‌های اساسی و محصولات کشاورزی مورد نیاز کشور است، سمت و سوی حرکت ما حرکت راهبردی است تا الگوی کشت را عوض کنیم و کشور استقلال کشاورزی پیدا کند.

رئیسی با اشاره به کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیارد تومانی در سال گذشته، تصریح کرد: به تعبیر رهبر معظم انقلاب کسری بودجه ام‌المصائب است و ما توانستیم بدون مبتلا شدن به چاپ پول، استقراض از بانک مرکزی و بالابردن پایه پولی کشور این شرایط را بگذرانیم.

رییس‌جمهور در مورد بودجه ۱۴۰۱ نیز، گفت: سال گذشته رشد اقتصادی کشور چهار دهم درصد بود در حالی که برآورد‌های موجود حاکی از تحقق رشد اقتصادی پنج درصدی در سال ۱۴۰۰ است و برنامه ما برای سال ۱۴۰۱ هم رشد هشت درصدی است.

رئیسی افزود: کشور در وضعیتی بود که برخی در جلسات می‌گفتند اگر کسی بتواند ۲۰۰ هزار بشکه نفت بفروشد او را وزیر نفت می‌کنیم، اما امروز شرایط فروش نفت به قبل از تحریم‌ها رسیده و پول فروش نفت نیز به کشور باز می‌گردد.

وی با اشاره به وضعیت تجارت کشورمان در منطقه، ادامه داد: حجم تجارت خارجی غیرنفتی کشور در سال گذشته به ۱۰۰ میلیارد دلار رسید که بخشی از آن به خاطر افزایش تعامل و استفاده از ظرفیت همسایگان بود. برخی فکر می‌کردند این ظرفیت را در دنیا فقط سه یا چهار کشور دارند که مدعی عالم هستند و ارتباط با دنیا فقط در همین چند کشور خلاصه می‌شود، اما این طور نیست. خیلی وقت‌ها همسایگان مورد توجه قرار نگرفته‌اند، مبنای این حرف این است که پس از سفری که به تاجیکستان داشتم مراودات تجاری ما با این کشور چهار برابر شد و سهم ما از بازار منطقه خیلی بالاتر از این است.

رییس‌جمهور گفت: در زمان تحویل بودجه به مجلس هم گفتیم این بودجه فارغ از مذاکرات است، زیرا قرار است ما روی پای خودمان بایستیم و به داشته‌های خودمان اعتماد کنیم.

رئیسی با اشاره به اهمیت مسائل فرهنگی در کشور افزود: دولت شورای عالی انقلاب فرهنگی را عالی‌ترین مرجع فرهنگی در کشور می‌داند و در حوزه فرهنگی قائل به حرکت در چارچوب‌های ترسیمی این شوراست. شرایط جوری شده بود که تنها نامی از این شورا باقی مانده بود، اما سند تحول شورا را آماده و خدمت مقام معظم رهبری ارائه کردم و ایشان هم اعلام نظر کردند.

وی تاکید کرد: حوزه علمیه می‌تواند در جهت تحول دولت، نقش‌آفرین باشد و دولت هم از نظرات حوزه استفاده می‌کند.

رییس‌جمهور گفت: این که به برخی مطالب رسانه‌ها نمی‌پردازم برای این است که بسیاری از دولت‌ها و مجالس، گرفتار حاشیه‌ها شدند. امروز یکی از ترفند‌های دشمن این است که ما را گرفتار حاشیه کند، اگر گرفتار حاشیه شویم از متن که اساس آن رفع گرفتاری مردم است، باز می‌مانیم.

رییس جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت روز چهارشنبه دهم فروردین ماه ۱۴۰۱ در نخستین سفر استانی خود در سال جدید وارد استان خراسان رضوی شدند.

رییس جمهور را در این سفر وزرای کشور، فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیرو، صنعت، معدن و تجارت، ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و راه و شهرسازی و نیز معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری همراهی می‌کنند.

سید ابراهیم رئیسی پیش از این به ۱۷ استان کشور شامل هرمزگان، قم، یزد، لرستان، زنجان، سمنان، اردبیل، فارس، خوزستان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، گیلان، گلستان و مازندران سفر کرده است.

منبع: ایرنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۰۸:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۲
این همون «بگم بگم» هست اما به سبک ابی
علی
۰۳:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۲
در پاسخ کسانی که گفتن مگر نمی‌دانستید اوضاع کشور چگونه هست و یا گفتن شما که میدانستید ویرانه تحویل گرفتید پس چرا آمدید بگم، بله ویرانه که بوده مگر شما مردم نبودید و ندیدید که هر روز کمبود و قحطی یک کالایی و صف بود قطعی های آب و برق را فراموش کردید مگر اونهمه فوتی کرونا را ندیدید ایا الان هم همانطور هست اولا ایشان اونهمه وعده نداد این حسن خان روحانی بود که وعده داد صد روزه مشکلات کشور را حل می‌کند وعده داد کاری میکنم هم چرخ کشور بچرخد هم چرخ هسته ای اما هیچکدام نچرخید هم تحریم شدیم هم هسته ای تعطیل شد اقای رئیس گفت ویرانه تحویل گرفته اما نگفتن اکنون هم کشور ویرانه هست گفتن اکنون فروش نفت به قبل تحریم برگشته و پولش هم برمیگرده قحطی کالای اساسی نیست روزی ۷۰۰ فوتی کرونا نیست نکنه بعضی ها توقع داشتن دلار برگرده ۴۰۰۰ تومن ایا وقتی حسن روحانی جشن برجام و رفع تحریم گرفت دلار به قیمت قبل برگشت؟ یک نفر گفت شما با شورای نگهبان ساختید که رای بیارید بالفرض که اینجوری بوده اگر شما بودید چه کسی را می آوردید جناح حسن روحانی اصلاح طلب که امتحانشو پس داده بود حتما میخواستید دوباره یک حسن روحانی در لباسی دیگر بیاورید
پاسخ ها
رضا
۱۱:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۳
خیلی خب ابراهیم خوبه حسن بد !!!
منظورتون اینه دیگه از گفتن اینهمه اراجیف؟؟؟؟
همه تون سر و ته یه کرباسین این از وضع مجلس و دولت انقلابی تونه که مثلا یکدست شده با هدف ... منظم و یکدست و همه جانبه کشور ....
دوره های قبل به مانند اینچنین سهم خواهی علنی دیده نمیشد رییسی کدوم مشکل رو حل کرده؟؟؟ کاهش فوتی رو موفقیت میدونین شما؟؟؟ خب اگه کارش موفقیت آمیز بود آمار دو رقمی میموند حداقل ...
تا حالا به آمارهایی که همیشه غلط بودن فکر کردین؟؟؟
سیاست افزایش جمعیت چی؟؟؟ وقتی منابع مورد نیاز درصد کم شم دم دست نیست چرا میخوایین زیاد بشه؟؟
از رفع دو هفته ای فقر مطلق چه خبر؟؟؟ خیلی شبیه وعده صد روزه حسن بود ....
شما جیره خوار این عده هستین و نون تون به نرخ روزه ...
ناشناس
۲۱:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۱
تو هم خزانه خالی تحویل گرفتی!؟ اون یکی که ویرانه تحویل گرفته بود پس همه تون آفریده شدید برای تر زدن پس برای چه آمدید!؟
رضا
۱۹:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۱
خب مگه شما از مریخ اومده بودین واسه تحویل گرفتن ریاست جمهوری؟؟
مگه تو ایران نبودین؟؟؟
طبق ادعاهاتون مگه مطلع نبودین روحانی چی داره تحویلتون میده؟؟
مگه به اوضاع کشور اشراف نداشتین؟؟
پس چرا اون همه وعده دادین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس یا به اوضاع اشرف نداشتین و با انتخاب شورای نگهبان ( نه مردم) و با چشم بسته و با هدف دیگر این پست رو تحویل گرفتین بعدش چشاتونو وا کردین دیدین یهو اوضاع کشور بهم ریخته س !!!!
و یا برای این پست ساخته نشدیدن !!!
وگرنه علم مدیریت همه بهانه های شما رو کاملا رد میکنه ...
امیدی نیست اینم 8 سال خواهد گفت ویرانه تحویل گرفتم کاری نمیتوتن بکنم ...
از یه طرف میگه تو این 40 سال گامهای مثبت زیادی برداشته شده و کاستی هایی وجود دارد که باید جبران کرد از طرف دیگه م میفرمایند نمیخوام بگم چه چیزی تحویل گرفتم (عمق فاجعه رو باور کنیم یا فقط وجود همین کاستی ها رو؟؟؟ ) اگه مشکل رو تو همین کاستی ها میبینید آیا دارای آنچنان قدرت مدیریت نیستین که این کاستی هارو به حداقل برسونید؟؟؟
رضا
۱۶:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۱
باتوجه به جایگاه شما قبل از کاندیداتوری و وعده هایتان حتما میدانستیدوضعیت مملکت چطوره.منتهی چون برنامه ابل اجرایی نداشتید و مقام ریاست جمهوری آنقدر برایتان اهمیت داشت که به مشکلات چشم بسته بودید .وحال که در مقام پاسخگویی به مردم قرارگرفته اید ودرجا زده اید میخواهید کاسه وکوزه را سر گذشتگان بشکنید.
ناشناس
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۱
همه دولت‌ها که کم می آورند از این حرفها میزنند ولی معرفت ندارند هم خوبی را بگویند هم بدی را
نظرات شما