وی با تاکید بر اینکه در بانک ملی ایران پتانسیل های خوبی در حوزه بانکداری مجازی وجود دارد، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم تامین مالی شرکت های دانش بنیان را در سال جاری توسعه دهیم و برای این منظور باید به دنبال رویه ها و دستورالعمل های متناسب با نظام تامین مالی دانش بنیان ها باشیم.
فرزین با بیان اینکه قطعا ارایه تسهیلات به دانش بنیان ها را با این مسیر افزایش خواهیم داد، تصریح کرد: آمادگی همکاری مشترک برای راه اندازی تامین سرمایه نوآور از سوی بانک ملی ایران با صندوق نوآوری و شکوفایی نیز وجود دارد.
علیرضا صادقی معاون بانکداری جامع بانک نیز با تاکید بر اینکه بانک ملی ایران برای سال 1401برنامه ویژه ای را در حوزه دانش بنیان ها تعبیه کرده است، گفت: چالش های این بخش را بررسی و بسترهای خوبی در حوزه شرکت های دانش بنیان فعال بخش دارو، نفت و گاز، پتروشیمی و... در قالب کانال های فروش از طریق شعب تعبیه کرده ایم.
همچنین علی وحدت مدیر عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با تاکید بر اینکه توسعه همکاری های اکوسیستمی، بهبود بهره وری منابع، فرهنگ سازی دانش بنیانی، چابک سازی و... از جمله اهداف تعاملات بانکی این صندوق است، گفت: اکنون بیش از 6 هزار و 600 شرکت دانش بنیان فعال داریم که 12 سرویس مشترک با بانک ها را به آنها ارایه می کنیم. همچنین در بازار سرمایه نیز ابزارهای مختلفی از جمله صندوق های جسورانه، اوراق مشارکت و... را پیش می بریم.
وی با تاکید بر اینکه در کانون جهش دانش بنیان ظرفیت های جدیدی ایجاد و برخی محدودیت های اعمال شده برای بانک ها در قانون جهش تولید دانش بنیان رفع شده است، بیان کرد: در این زمینه چهار بستر برای همکاری مشترک بانک ها در صندوق تعبیه شده است که امیدواریم با سیاست گذاری های سال جدید در بانک ملی ایران، شاهد ارتقای شاخص های عملکردی و بازاریابی فعالانه در این بخش باشیم.