رویداد۲۴ وقتی گرمای تابستان غیرقابل تحمل میشود، برای خنک ماندن به چیزی بیش از بستنی، نوشابههای گازدار و شیک نیاز دارید. نعناع میتواند طعم و مزهای را به دستور العملهای تابستانی شما بیافزایند و راههای زیادی وجود دارد که میتوان این گیاه باستانی را در غذاهای روزمره قرار داد.
نعناع، گیاه معطری است که از زمان های بسیار قدیم به دلیل خواص دارویی آن مورد توجه بوده؛ این گیاه به طور گسترده در داروهای سرفه و سرماخوردگی، داروهای مسکن و همچنین طعم دهنده در اقلام قنادی و غذاهای دیگر استفاده میشود.
مونمون گانریوال، متخصص تغذیه یادآوری میکند، مصرف نعنا علاوه براینکه گرما را شکست میدهد، برای پوست نیر عالی است و یک اثر خنک کنندگی فوری در بدن دارد.
گانریوال در توضیح فواید نعناع میگوید، این گیاه دارای ترکیبی به نام منتول است که به سیستم گوارش شما اثر تسکین دهنده میدهد و به جلوگیری از اسیدیته و بی حالی تابستانی کمک میکند.
وی همچنین توصیه میکند که برای خلاص شدن از شر سردردهای تابستانی به مصرف نعنا توجه شود؛ نعنا دارای خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی است و از این رو برای داشتن پوست سالم و شاداب مصرف آن ضروری است.