بهروزی در این مراسم به اهمیت و جایگاه ارتباط صنعت و دانشگاه پرداخت و آن را شاهرگ حیاتی پیشرفت و توسعه دانش بنیان عنوان کرد.
قائم مقام همراه اول در ادامه، اقدامات اپراتور اول تلفن همراه در تقویت ارتباط با دانشگاه ها را از قبیل طرح حمایت از پایان نامه ها، کارآموزی، حمایت از رویدادهای علمی و پژوهشی، نوآوری باز و حمایت از نخبگان عنوان کرد.
شاه منصوری رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول نیز ضمن معرفی این مرکز و جایگاه آن در ارتباط صنعت با دانشگاه، گزارشی از نخستین جایزه رساله برتر مهندسی برق و فناوری ارتباطات ارائه داد و نفرات برتر را معرفی کرد.
کمیته علمی و داوری رویداد جایزه رساله برتر مهندسی برق و فناوری ارتباطات که به همت همراه اول و با همکاری دبیرخانه کنفرانس بین المللی مهندسی برق برگزار شد، بعد از بررسی حدود ۵۰ عنوان رساله دکتری، سه رساله را به عنوان رساله های برتر این دوره انتخاب کرد.
بر این اساس، نفرات اول تا سوم به ترتیب سید محمد عظیمی ابرقویی از دانشگاه صنعتی شریف با عنوان رساله «مدلسازی و آنالیز شبکه های خوشه ای تصادفی»، مسعود رودکی لواسانی فرد از دانشگاه تهران با عنوان رساله «تحلیل، مدلسازی و کاهش اثر کاربر در آنتن های مخابرات سلولی» و همچنین حیدر کشاورز از دانشگاه شیراز با عنوان رساله «طراحی و شبیه سازی افزاره های مایکروویو فتونیکی مجتمع و مبتنی بر فیبرنوری» معرفی شدند که به ترتیب جوایز ۲۰۰ ، ۱۵۰ و ۱۰۰ میلیون ریالی به آنان اهداء شد.
همچنین دانشکده مهندسی برق دانشگاه امیرکبیر با ارسال 8 رساله دکتری واجد شرایط، از میان 20 دانشکده و مرکز تحقیقاتی شرکت کننده در این جایزه، عنوان دانشکده برتر را از آن خود کرد.