کد خبر: ۳۱۰۷۳۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۰۴ تير ۱۴۰۱
موارد قطعی وبا در ایران گزارش شده است، از آنجاییکه این بیماری قابل سرایت است، رعایت دستورالعملهای بهداشتی ضرورت دارد، مریم مسعودیفر، رئیس اداره بیماریهای منتقله از آب و غذا وزارت بهداشت به خبرآنلاین میگوید: «برای پیشگیری مصرف آب سالم برای خوردن، شستوشوی میوه و سبزیجات و ضد عفونی میوه و سبزیجات خیلی مهم است، همه باید قبل از تهیه و خوردن مواد غذایی شستوشوی دست با آب و صابون حداقل به مدت بیست ثانیه را رعایت کنند.» توضیحات بیشتر او را بشنوید.