صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۱۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 09
کد خبر: ۳۱۱۴۰۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۱۱ تير ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۶ نظر

آخرین جزئیات درباره ابلاغ لایحه رتبه بندی فرهنگیان

رئیس کمیسیون آموزش مجلس از رفع گره قانون رتبه‌بندی معلمان خبر داد و اظهار داشت: آیین‌نامه منطبق با نظر مجلس و آموزش‌وپرورش تدوین و جهت ابلاغ به دفتر معاونت اول رییس جمهور ارسال شده است و امیدواریم آقای مخبر ظرف ۴۸ ساعت آتی آن را ابلاغ کنند.

رویداد۲۴ علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش مجلس در گفتگو با خبرنگاران افزود: با اینکه قرار بود آیین‌نامه توسط آموزش‌وپرورش تدوین شود، در کمیسیون هیات دولت خلاف آن عمل کردند و از صاحب نظران وزارت آموزش و پرورش و نمایندگان قانونی ناظر در کمیسیون دعوت نکردند و در آیین‌نامه نیز با اقداماتی همچون محدودسازی مشمولین، برگزاری آزمون و ارزیابی رتبه‌بندی توسط کارشناسان خارج از آموزش و پرورش، آن را به بیراهه بردند، اما با ایستادگی مجلس و وزارت، این ایرادات رفع شد.

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس وضع قانون رتبه بندی معلمان را حاصل تلاش‌های بی‌وقفه مجلس شورای اسلامی به ویژه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری خواند و اظهار امیدواری کرد قانون رتبه‌بندی معلمان، عامل رقابت برای ارتقاء کیفیت تدریس و ارتقاء شأن و منزلت معلمان باشد و رضایت قشر فرهیخته را که نقش اصلی را در تربیت نسل آینده دارند جلب کند.

    وی اظهار کرد: ۵۰ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی ما برای اجرای این قانون بود که برای سال ۱۴۰۱ حدود ۳۸ هزار میلیارد تومان آن در مجلس تصویب شد و مابقی مسایل مالی‌اش نیز پیش بینی شده است و در ادامه اجرا می‌شود.

    منادی افزود: ما در برابر اقدامات ناصواب ایستادیم و گفتیم اگر آیین‌نامه قانون رتبه‌بندی معلمان مغایر با خواست مجلس و مصوبه‌اش باشد در کمیسیون تطبیق آن را رد می‌کنیم و همین امر در اصلاح ایرادت نقش اساسی داشت.


    بیشتربخوانید: موانع اجرای قانون رتبه بندی معلمان


    وی گفت: خدمات فراموش نشدنی معلمان در ایام کرونا هیچ وقت از اذهان عموم ایرانیان زایل نخواهدشد و ما آبادی معلم را عنصر اصلی آبادی ایران میدانیم.

    لایحه «نظام رتبه بندی معلمان» ۲۵ اسفندماه سال ۱۳۹۹ پس از تدوین در وزارت آموزش و پرورش و تصویب در هیات وزیران به مجلس یازدهم تقدیم شد تا اجرای بند الف ماده ۶۳ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی آغاز شده و ساز و کار قانونی برای افزایش انگیزه شغلی، کسب و ارتقای صلاحیت‌های معلمی و همچنین متناسب سازی نظام پرداخت‌ها بر اساس شایستگی‌ها و نتایج عملکرد رقابتی معلمان، فراهم شود.

    بر اساس این لایحه آموزگار، دبیر، هنرآموز، مربی امور تربیتی، مشاور واحد آموزشی، مراقب سلامت، مدیر و معاون شاغل در واحد‌های آموزشی و تربیتی که صرفاً در مشاغل مذکور در واحد‌های آموزشی و تربیتی اشتغال به خدمت دارند؛ می‌توانند با افزایش شایستگی‌های خود که شامل صفات، ویژگی‌ها و توانمندی‌های مورد نیاز برای توفیق در شغل یا عملکرد برتر در حیطه دانش، نگرش و مهارت هستند؛ ارتقای شغلی و درآمدی داشته باشند.

    منبع: ایرنا
    نظرات بینندگان
    انتشار یافته: ۶
    در انتظار بررسی: ۰
    غیر قابل انتشار: ۰
    جواد
    ۰۹:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
    این جمهوری اسلامی داره حقوق مفت میده معلمی که زیراب همکارش میرنه دسته بیل اضافی بهش بدی
    ناشناس
    ۲۲:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۲
    مدتی است که نمایندگان مجلس برای بیان نظرات خود
    یک نطق ابراز می کنند تا موقع انتخاب استفاده ابزاری
    از معلمان داشته باشند که پیگیر رتبه بندی معلمان را نشان دهند
    ناشناس
    ۱۴:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۲
    میشه خفه بشین ودیگه از رتبه بندی حرف نزنید روان مارا بهم ریخیتن
    ناشناس
    ۰۱:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۲
    خودشان را مسخره کردن
    خالد التمیمی
    ۱۷:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
    اقوال به افعال ترجمه کنید.باتشکر
    علی
    ۱۷:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
    این چرت و پرتها را خودمان و همه میدانند ، مطلب دقیق و تازه ای نداری
    نظرات شما