صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 08
کد خبر: ۳۱۱۴۹۹
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۱۲ تير ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
جلودارزاده:

رئیسی و قالیباف برای مظلومیت کارگران روضه می‌خواندند اما حالا حق بازنشستگان را نمی‌دهند

فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: آقای رئیسی و قالیباف روضه‌های بیشتری از ما در مورد حقوق جامعه کارگری و مظلومیت آن‌ها خوانده بودند، اما مشاهده می‌کنیم علیرغم این‌که شورای تطبیق قوانین نظر خودش را داده و حق را به بازنشستگان داده است، هنوز هم این مساله به نتیجه نرسیده است.

رویداد۲۴ سهیلا جلودارزاده، در پاسخ به این سوال که دولت سیزدهم در آستانه یکسالگی تا چه حد توانسته به شعار‌ها و وعده‌هایی که در زمان انتخابات داده عمل کند، گفت: باتوجه به شرایطی که در آن قرار داریم و وضعیتی که مردم ما با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، معتقدم اگر با دید مردم به مسائل نگاه کنیم بهتر باشد، به عنوان عضوی از جامعه هنگامی که عملکرد اقتصادی دولت را نگاه می‌کنیم به غیر از اینکه در شورای عالی کار مقدار مناسبی برای دستمزد تعیین شد و یک افزایش خوبی برایش در نظر گرفتند بقیه مسائل تغییر چندانی نکرد و اتفاق مهمی در زمینه حقوق کارگران رخ نداد.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شرکت‌های وابسته به شستا به وسلیه دوستان وزرا و مسئولان اشغال شد یک عده رفتند و یک عده جدید آمدند و به این موسسه اقتصادی کارگری به عنوان صندوق ذخیره نگاه شد. در مورد بازنشستگان هم طبق قانون نباید کمتر از حداقل دستمزد می‌دادند و برای سایر سطوح افزایش ۱۰ درصدی در نظر گرفتند که این امر جامعه بازنشستگان را به زحمت انداخته است، زیرا سال‌ها در راستای همسان‌سازی و یکسان‌سازی به آن‌ها قول و وعده بعید داده شده بود.

وی افزود: آقای رئیسی و قالیباف روضه‌های بیشتری از ما در مورد حقوق جامعه کارگری و مظلومیت آن‌ها خوانده بودند، اما مشاهده می‌کنیم علیرغم این‌که شورای تطبیق قوانین نظر خودش را داده و حق را به بازنشستگان داده است، هنوز هم این مساله به نتیجه نرسیده است.


بیشتر بخوانید: کوچکی‌نژاد: در ماجرای استیضاح وزیر صمت قالیباف آیین‌نامه را زیرپا گذاشت


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب بیان کرد: در کنار افزایش حقوق حداقل دستمزدی‌ها، تورم را داریم که هرچقدر این حداقل‌ها افزایش پیدا کند، یک مقداری این درد را التیام می‌دهد، اما تورم باعث می‌شود که این اقدامات فقط چند صباحی بیشتر مُسکن باشد، باید فکر اساسی برایش شود و مسئله حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ باعث شد بسیاری از کالا‌های اساسی افزایش قیمت پیدا کنند که برای خرید هر کالای اساسی پدر خانواده و یک کارگر باید هزینه‌های گزافی را تحمل کنند.

وی افزود: یکی از آقایان مراجع فرمودند وضعیت بهتر خواهد شد، اما با این چشم‌اندازی که وجود دارد نمی‌دانم چقدر می‌شود به این وعده خوشبین بود کما این که قبلا هم مشابه این وعده‌ها داده می‌شد. ما به هرحال خواه ناخواه وارد یک جریان رقابت قدرت شده‌ایم حال جای ما کجاست نمی‌دانم سودی هم برای ما نداشته است که بهره‌مند شویم و همچنان منتظر می‌مانیم تا این وعده‌ها کجا به نتیجه می‌رسد.

جلودارزاده درباره این‌که هنگامی که آقای رئیسی رئیس قوه قضائیه بودند به کارخانه‌ها سر می‌زدند و درباره احقاق حقوق کارگران صحبت می‌کردند امروز که در قامت رئیس‌جمهور قرار گرفتند چقدر به این موضوع رسیدگی کرده‌اند، گفت: برای کارفرما‌ها و تولیدکنندگان این افزایش ۵۷ درصدی حقوق در این نابسامانی‌ها یک ضربه قاطع بود که ضربه فنی‌شان می‌کرد و امروز هم نگاه کنید مشاهده خواهید کرد با ظرفیت کم تولید می‌کنند و جلو می‌روند و تولید ما با تمام ظرفیتش حرکت نمی‌کند؛ چراکه برای تهیه مواد اولیه مشکل دارند و حتی کسانی که لیسانس یک محصول خارجی را داشتند امروز نمی‌توانند از آن استفاده کنند و مشکلات زیادی در جامعه تولیدگران ما وجود دارد و آنگونه نیست که از همه ظرفیت‌ها استفاده کنند برای همین مجبور می‌شوند با گران کردن کالای تولیدی‌شان یا تعدیل نیرو‌ها چرخ تولیدشان را بچرخانند که این هم خودش تورم‌زا است و شرایط اقتصادی را بدتر می‌کند.

منبع: ایلنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کارگر
۱۳:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۲
خانم جلودارزاده شما بفرمایید در این سی سال همراه با اقای محجوب و صد البته اقای حسن صادقی ک پشت پرده تمام آشوب ها هستند برای کارگر چکار کردید؟
جز این بوده در دوره آقای ربیعی تمام نفرات خانه کارگر مرکزی یا همان آدم های خودتان در شستا عضو هیات مدیره شرکت ها شدند ( پرویز نصیری رییس هیات مدیره پارس الکتریک و محمودی شرکت رجا) و در دوره ربیعی به نمایندگانی که میخواستند استیضاح کنند برای باج پیشنهاد عضویت در شستا را میدادید؟
شما بفرمایید چکار مثبتی انجام دادید؟
مگر همه جا عنوان نمیکنید ۲ میلیون نفر عضو خانه کارگر هستند پس چرا در مجلس رای نیاوردید و کمتر از ۱۰۰ هزار رای داشتید؟
چرا از سال ۸۶ تا ۹۲ بن فروشگاه رفاه سالانه ۱۴ میلیارد دریافت میکردید به نام کارگر ولی هیچ کارگری از این بن ها اطلاعی نداشت و زمان انتخابات هزینه میکردید؟
محجوب اعلام میکند نماینده کارگر هستم به ایشان بفرمایید ۲ چاپخانه ای ک دارند در چرمشهر ورامین و هشتگرد کرج حقوق آن کارگرهای بدبخت را بدهد تا شکایت نکنند البته با تهدید هم مجبور به پس گرفتن شکایت نکنند.
به نام کارگر در دوره ربیعی چندین نفر به سوییس میفرستادید ک خودتان را تشکل کارگری جا بزنید در حالیکه حزب سیاسی هستید البته جاهای مختلف رنگ عوض میکنید و ب نفعتان باشد نماینده کارگر میشوید ب نفعتان نباشد حزب سیاسی میشوید.
سوال من این است چرا حزب خانه کارگر تا حالا حسابرسی نشده؟
این همه اموال دارید اگر کارگر برایتان مهم است تا حالا شده برای کارگر حتی یک قرص نان داده باشید؟ فقط ب بهانه عضویت پول گرفتید و زمانی ک کارگر با مجموعه شما کاری داشتید با هزار منت نامه ای دادید ک هیچ ارگانی قبولتان نداشته.
۴۰ سال است شما و محجوب و ربیعی و کمالی اسمتان بوده . ایا بازنشستگی ندارید یا تا زمان مرگ در شورای مرکزی هستید؟ پس کجاست جوانگرایی ؟
در تشکل ها ورود کردید و ابزار خودتان کردید هر جا کار خوبی شود میگید ما بودیم هر جا ضرر باشد صدایتان درنمیاد.
راستی چرا دوره روحانی اعتراض نمیکردید؟ چون سفره خودتان هم پهن بود
حالا بگید شما برای کارگر چکار کردید؟
امیدوارم این مطلب منتشر شود
ناشناس
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۲
خانم جلودار زاده، سهم دستمزد در یک کالای تولیدی یا خدمات چقدر است؟ توجه داشته باشید به ازای تمام افزایش ها در عوامل تولید و خدمات، حداقل ۲۵ درصد ( بصورت رسمی ) افزایش قیمت داشته ایم که سود فروشنده برمبنای درصدی از این افزایش دیده شده. لطفا تبلیغات اطاقهای بازرگانی و تولید کنندگان انحصاری را ترویج نکنید. خودروسازی هنوز از بازار عقب است ، کالا کم است، علت کشش بازار است. چگونه است که شما حقوقها را عامل ضربه فنی صنعت نامیده اید؟
نظرات شما