رویداد۲۴ اشرف بروجردی در گفتگو با خبرنگار ایلنا، درباره عملکرد دولت سیزدهم در یکسالی که روی کار آمده است، گفت: دولت هنگامی که انتخابات شد و یا به عبارتی تبلیغات انتخابی را انجام میداد؛ وعدههای زیادی را به مردم داد و انتظار مردم هم این بود این وعدهها تحقق پیدا کند و اجرایی شود و بعد هم مرتب در سیر زمان آقای رئیسی آن تبلیغات را بسیار تکرار کرد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان وعدههای تبلیغاتی آقای رئیسی با عملکردشان قابل مقایسه نیست. در واقع و در عمل شاهد این نیستیم که بخش قابل توجهی از وعدهها تحقق پیدا کرده باشد، حتی آن چیزی که در لحظه به آن استناد میشود و میگویند ما اینها را انجام میدهیم و یا دستور رئیسجمهور این است که این کار باید صورت گیرد، روی زمین مانده در واقع «بایدها» در دولت سیزدهم بیشتر از انجام کارها است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب ادامه داد: آقای رئیسجمهور میگوید فلان کار باید انجام شود، اما عملیاتی و اجرایی نمیشود، بنابراین اگر بخواهیم ترازی را در نظر بگیریم، میزان بایدها بیش از تحقق دستورات است. حال اینکه مجموعه دولت عملیاتیشان نمیکنند یا اینکه بخشی از مدیران ظرفیت اجرایی شدن دستورالعملهایی که صادر شده را ندارند که عمدتاً هم بحث نیازهای اولیه مردم است و اغلب اجرایی نمیشود، مردم احساس میکنند آنچه که گفته شده «باید شود» جنبه شعاری دارد تا جنبه عملیاتی.
وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم یک ارزیابی کلی داشته باشیم، باید گفت خود آقای رئیسی اگر تلاشی هم میکند، این تلاشها مطابق با واقع صورت نمیگیرد. اگر این تلاشها و به عبارت دیگر این وعدهها و شعارها در واقع تحقق پیدا نمیکند به دلیل آن است که شرایط اجرایی و عملیاتی شدنشان وجود ندارد؛ بنابراین نمیتوانیم بگوییم آقای رئیسی در این دوره یکسال عملکردش موفق بوده است؛ من این احساس را ندارم و فکر میکنم جامعه هم همین قضاوت را دارد.
بیشتر بخوانید: در اکثر وزارتخانهها یک نفر یا به صورت رفاقتی یا سفارشی میآورند/ رئیسی باید حواسش به تمام وزارتخانهها باشد
بروجردی افزود: یک نظرسنجی میزان عدم موفقیت و نامطلوب بودن مدیریت دولت آقای رئیسی در سطح جامعه را ۶۷ درصد نشان داده و این خودش یک نشانه است که مردم احساس آرامش و اطمینان در دوره یکسال گذشته نداشتهاند.
وی درخصوص اینکه رئیسجمهور پیش از اینکه فرمان قوه مجریه را در دست بگیرد، رئیس قوه قضائیه بوده و آن زمان بازدیدهای سرزده به کارخانجات داشت و در مورد تعطیلی کارخانهها و وضعیت کارگران مدام تذکر میداد آیا امروز توانسته مشکلات تولیدی را در قامت یک رئیسجمهور مرتفع کند، گفت: من فکر میکنم یک مدیر اجرایی یعنی کسی که در جایگاه رئیسجمهور قرار گرفته است و ما آن را به عنوان شخص دوم مملکت بعد از رهبری تعبیر میکنیم مهمترین ابزارها را در اختیار دارد.
بروجری ادامه داد: در حوزه قضایی هم اگر بخواهد مداخلهای داشته باشد در حد رفع ابهام است کما اینکه آقای اژهای هم به نظرم بسیاری از اظهارنظرها و اقداماتشان در راستای حل مسائل اجتماعی است تا قضایی و آقای رئیسی هم اگر آن زمان در دوره مسئولیتشان در قوه قضائیه به بحث کارخانهها ورود پیدا کردند در حد رفع ابهام بوده است نه اینکه بخواهد وارد عرصه اجرا شود.
وی تاکید کرد: در عرص اجرا تنها کسی که میتواند وارد شود، رئیسجمهور است بنابراین رئیسجمهور باید ببیند با چه کاری میتواند مسائل جامعه را حل و فصل کند. امروز ۴ کارخانه بزرگ ایران تعطیل شده است. اینها نشان از این دارد که دولت نتوانسته به وظایف خود عمل کند.
ایران اگر ارث پدری مسؤلان هم بود این همه بذل و بخشش حرام بود کار خیر حرام مسؤلان
آمار مستاجران را مهاجران بالا بردن وگرنه آنهابه کشورشان برگردند ما کمبود مسکن نداریم
ما ایرانی ها نژاد پرست نیستیم اما مهاجرت حساب کتاب دارد آهسته ویپوسته انجام میشود این و ورد افغان ها بیشتر کشورگشایی است