صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۳۱۲۶۵۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۲۵ تير ۱۴۰۱
زالی، فرمانده عملیات مقابله با کرونا در استان تهران:

بدن‌درد و گلودرد، کرونا محسوب می‌شود/ بیمارستان‌ها آماده‌باشند

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در استان تهران ضمن تاکید بر لزوم تکمیل واکسیناسیون کرونا از سوی مردم، گفت: برخی از افراد ممکن است با وجود زدن واکسن، مبتلا شوند؛ لذا باید بدانیم واکسن ایمنی کامل ایجاد نمی‌کند، اما در کاهش مرگ و میر بسیار اثربخش است. نشد.


رویداد۲۴  علیرضا زالی، فرمانده عملیات مقابله با کرونا در استان تهران در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت: به دلیل این که سهم تست‌ها نه تنها در تهران بلکه در سایر شهر‌ها نیز کم شده ممکن است با کاهش کاذب بیماری مواجه شویم؛ بنابراین بهترین مدل علائم سندرومیک است و هر کسی با علائم بدن درد و گلو درد مراجعه کند برای ما کرونا محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی درباره مرگ آفرینی سوش جدید این بیماری گفت: هنوز آمار مشخصی در دنیا نسبت به میزان بیماری زای این ویروس و همچنین مرگ و میر ناشی از آن وجود ندارد و به اجماع نرسیدند، اما باید جانب احتیاط را در نظر گرفت و این سویه را مانند آنفلوآنزا ندانیم. بیمارستان‌ها نیز مانند مراکز واکسیناسیون در آ مادگی کامل هستند.

وی ادامه داد: ما باید قبل از استقرار کامل بیماری، واکسیناسیون را به شکل کامل انجام دهیم. ممکن است روز‌های آینده برای ما بسیار مهم باشد و در این روز‌ها که هنوز ویروس به طور کامل در جامعه چرخش نداشته، از این فرصت طلایی برای واکسیناسیون دز یادآور استفاده کنیم و اگر کسی دو دز زده برای دز سوم و اگر کسی ۳ دز زده برای دریافت دز چهارم واکسن اقدام کند.

فرمانده عملیات مقا بله با کرونا در استان تهران تاکید کرد: سبد واکسن در حال حاضر متنوع است و بیشترین میزان واکسن سینوفارم و آسترازنکا و پاستوکوک است. واکسن برکت پلاس هم مجوز لازم را دریافت کرده و به زودی وارد چرخه واکسیناسیون می‌شود و مردم می‌توانند به طور خاص از این واکسن برای این سویه استفاده کنند.


بیشتر بخوانید: چه کسانی در مقابل سویه جدید امیکرون آسیب‌پذیرترند؟
زالی با اشاره به بازگشت حجاج نیز گفت: با توجه به بازگشت حجاج و زائرین از عراق و سفر‌های بین شهری باید تمهیدات لازم اندیشیده شود. دو هفته استمرار بیماران سرپایی نشان از ورود به پیک جدید است. برخی از افراد نیز ممکن است حتی با وجود زدن واکسن، مبتلا شوند؛ لذا باید بدانیم واکسن ایمنی کامل ایجاد نمی‌کند، اما در کاهش مرگ و میر بسیار اثربخش است.

زالی در خصوص آبله میمونی نیز گفت: هیچ موردی از آبله میمونی در کشور نداشته‌ایم، اما در ترکیه، افغانستان و ریاض گزارش شده لذا باید آماده باشیم.

وی در خصوص بیماری وبا نیز گفت: تست‌های غربالگری ما در مراکز بهداشتی در خصوص افرادی که با علائم اسهال مراجعه کرده اند منفی است، اما با توجه به شیوع وبا در استان‌های غربی باید مراقب باشیم. همچنین در مورد تب کریمه کنگو ما نگران بودیم، اما با نظارت خوب و رعایت شیوه نامه‌های بهداشت خطر بالقوه در عید قربان نداشتیم و موردی از مرگ و میر تب کریمه مشاهده

منبع: ایسنا
نظرات شما