صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 15
کد خبر: ۳۱۴۸۷۳
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۳ نظر

اظهارات وزیر ارتباطات؛ از ماهواره خیام تا محدودیت‌های اینترنت

وزیر ارتباطات گفت: تاکنون ۳ الی ۴ بار از ماهواره خیام سیگنال دریافت کردیم، خط تولید مشترک ماهواره خیام را با کشور روسیه راه اندازی خواهیم کرد.


رویداد۲۴ عیسی زارع پور روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه نشست هیات دولت گفت: یکی از گلایه هایی که خانواده ها بارها در جلسات مختلف به ما گفتند و از نگرانی های جدی خانواده های ایرانی است که به حق هم هست دسترسی به محتواهای ممنوع در جمهوری اسلامی و اینکه دسترسی به آنها به آسانی صورت نگیرد، است، ما به کمک اپراتورهای ارتباطی امکانی را فعال کردیم که صرفا دسترسی به محتواهای مستهجن و غیراخلاقی یا خشونت بسیار شدید توسط خود پلتفرم های جستجو فعال شود و بحث قفل کودک مطرح نیست.

وی تاکید کرد که هیچ محدودیتی در هیچ نوع جستجوی دیگری ایجاد نشده است. در خیلی از کشورهای دیگر هم این امکان فعال شده است.

وی در ادامه با اشاره به موضوع پرتاب ماهواره خیام به فضا با همکاری روسیه، تاکید کرد: ما در صنعت بومی فضایی و ساخت ماهواره‌ها و ایستگاه‌های زمینی و توسعه کاربردهای صنعت فضایی در زندگی مردم ، در جاهایی که خلا داریم نیاز به همراهی کشورهای صاحب نام در این زمینه وجود دارد. در همین راستا روز سه شنبه ماهواره خیام که ماهواره سنجشی با دقت بالاست از پایگاه فضایی بایکونور در قزاقستان که متعلق به روسیه است به فضا پرتاب شد که بزرگترین پایگاه فضایی است که از دهه شصت فعال است و الان هم ماهانه با همین موشک که ماهواره خیام پرتاب شد، فضانورد به ایستگاه بین‌المللی می فرستند.


بیشتربخوانید: نماینده مجلس: صیانت به شکل کمرنگ درحال اجراست/ این طرح بیرون از مجلس طراحی و تهیه شد


وی گفت: این افتخار بزرگی است برای متخصصان کشور که در کنار روسیه که حدود هفت دهه در این حوزه فعال هستند، قرار گیرند. ماهواره خیام ششصد کیلو وزن داشت و کاربردهای متنوع دارد از بحث ارتقاء بهره‌وری در کشاورزی و پایش محصولات کشاورزی تا مبارزه با جنگل خواری و زمین خواری و غیره.

زارع پور ادامه داد: این ماهواره با همکاری مشترک بین ایران و روسیه به فضا پرتاب شد و البته کار اصلی ساخت آن از پنج سال پیش شروع شده بود و نزدیک به یک سال بود که آماده شده بود، اما مشکلات جدی برای پرتاب آن وجود داشت و در دولت سیزدهم با دیپلماسی فعال و کار شبانه روزی که همکاران ما داشتند، ده‌ها نشست مشترک بین طرف ایرانی و روسی برگزار شد و در سایه روابط خوب بین دو کشور این ماهواره را با ماهوره بر بسیار مطمئن پرتاب کردیم.

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بازنشسته شرکت مخابرات
۱۲:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۰
چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ ۲۳:۱۸:۳۸
با سلام
پس این بن خواربار هفت ماهه دی-بهمن -اسفند ۱۴۰۰ وفروردین -اردیبهشت -خرداد-تیر ۱۴۰۱ ومناسبتها وهزینه درمانی از تیرماه ۱۴۰۰ تا تیر ماه ۱۴۰۱ کی پرداخت میشود ؟؟!!!!!!!!!
بازنشسته شرکت مخابرات
ناشناس
۲۱:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
بالاخره كي ساخته؟ روسيه، ايران، يا هردو؟
محمد
۱۸:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۹
وقتی پهپاد چینی باشد، ماهواره هم روسی است
نظرات شما