صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 15
کد خبر: ۳۱۵۳۴۸
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۱

عایق صوتی روکار

گاهی ساختمان‌سازی براساس مقررات ساخت و ساز انجام می‌شود؛ اما، گاهی اینطور نیست.

رویداد۲۴ گاهی ساختمان‌سازی براساس مقررات ساخت و ساز انجام می‌شود؛ اما، گاهی اینطور نیست. اگر ساختمان‌سازی براساس مقررات ساخت و ساز انجام شود، اجرای عایق صوتی در حین ساخت و ساز واجب است؛ اما، اگر ساختمان‌سازی براساس مقررات ساخت و ساز انجام نشود، دردسرهای شما آغاز می‌شود.

دردسرها زمانی بیشتر خواهد شد که آلودگی صوتی بیش از حد عادی باشد؛ مثلاً، در ساختمان‌های اداری و تجاری که آموزشگاه‌های موسیقی، سالن‌های ضبط صدا و … وجود دارد. این موضوع به ساختمان‌های اداری و تجاری ختم نمی‌شود؛ بلکه، در منازل مسکونی به هنگام تمرین سازهای موسیقی نیز دیده می‌شود. چاره چیست؟ عایق صوتی روکار چاره‌ی شماست.

عایق صوتی چیست؟

عایق صوتی نوعی محافظ در برابر آلودگی‌های صوتی است که انواعی دارد. انواع آن شامل عایق صوتی توکار و روکار است. این عایق‌ها در دیوارهای مشترک، دیوارهای خارجی، دیوارهای داخلی، کف، سقف و … استفاده می‌شوند. در ادامه، با انواع عایق صوتی آشنا خواهیم شد.

انواع عایق صوتی کدامند؟

  • عایق صوتی توکار: این عایق در حین ساخت و ساز اجرا می‌شود؛ یعنی، در داخل دیوار، سقف و کف قرار می‌گیرد. جنس عایق صدای توکار از پشم شیشه، پشم سنگ، فوم نسوز و … است. معمولاً، قیمت عایق صوتی توکار نسبت به عایق صوتی روکار کمتر است؛ چون، کیفیت عایق صوتی توکار نسبت به عایق صوتی روکار کمتر است.
  • عایق صوتی روکار: این عایق پس از ساخت و ساز اجرا می‌شود؛ یعنی، بر روی دیوار، سقف و کف قرار می‌گیرد. عایق‌های صوتی روکار کیفیت بهتری نسبت به عایق‌های صوتی توکار دارند؛ چون، تمرکز آنها بر جذب صوت است. در ادامه، انواع عایق صوتی روکار معرفی و بررسی می‌شود؛ بنابراین، با عایق کهن همراه باشید.

انواع عایق صوتی روکار کدامند؟

عایق صدا روکار نوعی عایق صوتی است که پس از ساختمان‌سازی اجرا می‌شود. عایق صوتی روکار با نام آکوستیک پنل نیز مشهور است. این نوع عایق انواع متعددی دارد که در ماده‌ی سازنده مشترک‌اند؛ اما، در ظاهر متفاوت‌اند. عملکرد متفاوت آنها نیز به دلیل ظاهر متفاوت آنهاست. فوم نسوز ماده‌ی سازنده‌ی همه‌ی آنهاست. انواع آن شامل عایق صوتی دو طرف صاف، عایق صوتی شانه تخم مرغی، عایق صوتی فوم منشوری و عایق صوتی دکوراتیو است. در ادامه، با آنها آشنا خواهیم شد.

عایق صوتی دو طرف صاف

عایق دو طرف صاف به صورت پانل‌های آماده به فروش می‌رسد. این عایق در انواع کاربری‌های اداری، تجاری و مسکونی اجرا می‌شود. در ضمن، در برابر حرارت نیز مقاوم است. سطح صاف آن موجب ایجاد ظاهر بهتر نسبت به سایر انواع عایق صدای روکار شده است؛ اما، کیفیت عملکرد آن را کاهش داده است. چرا؟ چون، صوت را بازتاب می‌کند؛ یعنی، جذب کمتری دارد.

عایق صوتی شانه تخم مرغی

عایق شانه تخم مرغی ظاهری شبیه به شانه‌های تخم مرغ دارد؛ یعنی، شکل شش وجهی با فرورفتگی‌ها و برآمدگی‌ها دارد. خلل و فرج‌های این نوع عایق موجب عملکرد بهتر آن در جذب اصوات نسبت به عایق دو طرف صاف شده است؛ چون، صوت در برخورد با سطوح مسطح بازتاب می‌کند اما در برخورد با سطوح نامسطح جذب می‌شود.

عایق صوتی فوم منشوری

عایق فوم منشوری شکل مشابه هرم‌های متعدد دارد. این نوع عایق نسبت به سایر عایق‌ها عملکرد بهتری دارد؛ چون، فرورفتگی‌ها و برآمدگی‌های بسیار زیاد متراکم دارد که جذب صدا را به حداکثر می‌رساند. عایق فوم منشوری در آموزشگاه‌های موسیقی، سالن‌های ضبط صدا و … کاربرد دارد.

کهن عایق؛ ارائه‌دهنده‌ی انواع آکوستیک پنل

کهن عایق معتبرترین ارائه‌دهنده‌ی انواع عایق‌های ساختمانی است که خدمات منحصر به فردی را ارائه می‌دهد. مشاوره پیش از خرید به کمک متخصصان مجرب یکی از خدمات ماست. کهن عایق مقاله‌های متعددی را تدوین کرده است که راهنمای شما در انتخاب آکوستیک پنل مناسب خواهد بود. در ضمن، روش‌های تماس با ما متعدد است؛ کافیست وارد سایت شده تا با ما ارتباط بگیرید.

نظرات شما