صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۳۱۷۰۲۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱
فلاحت پیشه:

سران سه قوه، مصوب کردند که بنزین گران شود/ در آبان ۹۸ مسابقه بی خبری بین سران قوا بود

عضو کمیسیون امنیت ملی در مجلس دهم از نزدیک در جریان اخباری قرار داشته است که منجر به رخداد‌های تلخ آبان ۹۸ شد. رخداد‌هایی که نوع خاصی از عدم هماهنگی، رویکرد‌های جناحی و فقدان اطلاع‌رسانی درست آن را بدل به یکی از تلخ‌ترین حوادث سیاسی سال‌های اخیر کرده است.


رویداد۲۴حشمت الله فلاحت پیشه، عضو کمیسیون امنیت ملی در مجلس دهم از نزدیک در جریان اخباری قرار داشته است که منجر به رخدادهای تلخ آبان 98 شد. رخدادهایی که نوع خاصی از عدم هماهنگی، رویکردهای جناحی و فقدان اطلاع‌رسانی درست آن را بدل به یکی از تلخ‌ترین حوادث سیاسی سال‌های اخیر کرده است.

به گزارش روزنامه اعتماد بخش هایی از گفت و گوی فلاحت پیشه را در ادامه می خوانید:

*زمانی که دولت و مجلس حاضر نشدند مسوولیت جراحی‌های مورد نظر را به عهده بگیرند، مسیر تازه‌ای تدارک دیده شد تا در قالب ابتکاری به نام نشست سران سه قوه موضوعات ریشه‌ای را بررسی کنند. ظرفیت سران سه قوه، هم برای صرفه‌جویی در زمان و هم هم‌افزایی بیشتر قوای سه‌گانه تصمیمات تدارک دیده شد. در خصوص گرانی بنزین نیز در قالب چنین ظرفیتی تصمیم‌سازی شد.

سران سه قوه، مصوب کردند که بنزین گران شود. در آن سه‌شنبه معروف که 3روز قبل از گرانی بنزین بود، علی لاریجانی باز هم به نمایندگان نگفتند که قرار است بنزین گران شود، تنها یک استمزاج جدی‌تر را در جلسه غیرعلنی مطرح کرد و دیگر به موضوع پرداخته نشد تا اینکه نهایتا موضوع اعلام عمومی شد و شوکی در جامعه به وجود آمد.


بیشتر بخوانید: فعال سیاسی اصولگرا: رئیسی با علم به همه شرایط مملکت کاندیدا شد؛ نق نزند


*پس از اعلام عمومی خبر و مشخص شدن واکنش‌های منفی مردم، مسابقه‌ای بین سران قوا شکل گرفت که خود را بی‌خبر نشان دهند. در صورتی که تصمیم در نشست سران قوا گرفته شده و مجلس بی‌اطلاع بود. این روند باعث شکل‌گیری وضعیت ناگواری شد که نمی‌توان از آن دفاع کرد.

*10نفر از نمایندگان مجلس دهم، تاوان یک سوال از وزیر کشور را دادند؛ من یکی از این 10نماینده بودم. ما از وزیر کشور این پرسش را طرح کردیم، چرا مسائل سال98 به گونه‌ای مدیریت نشد که این اندازه خسارت متوجه مردم و کشور نشود. ما به دنبال ابعاد پنهان موضوع بودیم. اما هرگز اجازه داده نشد وزیر کشور به مجلس دهم بیاید.

*من نمی‌خواهم از افراد نام ببرم، من به عنوان یکی از 10نفر متقاضی استیضاح، تحت فشارهای شدیدی قرار داشتم، هر 9نفر از نمایندگان دیگر هم روایت‌های خود را دارند. چهره‌هایی چون علی مطهری، خانم سلحشوری و... از جمله این نمایندگان بودند.وزیر کشور مسوول مدیریت تحولات بود، در حالی که به وظایف خود عمل نکرد. همین امروز هم جناح‌های سیاسی همدیگر را متهم می‌کنند که آشوب‌های مدیریت شده راه می‌اندازند.

نظرات شما