صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۲۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 14
کد خبر: ۳۲۰۳۴۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱

پیش بینی معامله گران از قیمت دلار

در شرایط فعلی شماری از معامله گران باور دارند که دلار به احتمال زیاد در همین دامنه ۳۲ هزار و ۲۰۰ تا ۳۲ هزار و ۸۰۰ تومان، تغییرات خود را به ثبت خواهند رساند.


رویداد۲۴ به گزارش اقتصادنیوز، قیمت دلار در معاملات نقدی روز گذشته تا مرز مقاومتی ۳۲ هزار و ۲۰۰ تومان پایین آمد، اما با حمایت بازیگران ارزی نرخ دلار خط یاد شده را حفظ کرد و در محدوده ۳۲ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد. همین امر موجب شد تا حدودی انتظارات نزولی در بازار ارز تهران کمرنگ شود.

پیش بینی قیمت دلار

برخی از تحلیل گران بازار معتقدند تا زمانی که دلار بالای محدوده ۳۲ هزار و ۲۰۰ تومان باقی بماند قدرت معامله گران کاهشی تضعیف خواهد شد و از آن سو تا هنگامی که قیمت دلار بالای محدوده ۳۲ هزار و ۸۰۰ تومان نرفته است، افزایشی‌های بزرگ فعال نخواهند شد.

در شرایط فعلی شماری از معامله گران باور دارند که در شرایط کنونی، دلار به احتمال زیاد در همین دامنه ۳۲ هزار و ۲۰۰ تا ۳۲ هزار و ۸۰۰ تومان، تغییرات خود را به ثبت خواهند رساند.


بیشتر بخوانید: شرط ورود سکه به کانال ۱۵ میلیون/ پیش بینی قیمت سکه ۱۹ مهر


تاکتیک سیاستگذار برای کنترل نرخ ارز

عده‌ای از معامله گران می‌گفتند به نظر می‌رسد تاکتیک سیاستگذار برای کنترل نرخ ارز به این صورت است که بیشتر بر معاملات اول وقت تمرکز دارد و قیمت آن‌ها را تنظیم می‌کند و هرچند در ادامه معاملات نرخ تغییراتی پیدا می‌کند، اما با تقویت عرضه در ابتدای روز، نرخ‌شکنی انجام می‌شود. احتمال اینکه این تاکتیک بازار‌ساز در روز‌های آینده نیز ادامه داشته و نرخ دلار به کمتر از ۳۲ هزار تومان برسد نیز وجود دارد.

سیگنال آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به دلار تهران

خبرگزاری رویترز نوشته درگزارش محرمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که این خبرگزاری آن را رویت کرده، آمده است که ایران در حال توسعه توانمندی‌هایش برای غنی‌سازی با سانتریفیوژ‌های پیشرفته در تاسیسات زیرزمینی نطنز است و در حال حاضر قصد دارد از برنامه قبلی‌اش فراتر برود. عده‌ای از معامله گران با اشاره به این خبر می‌گفتند احتمالا تنش بین ایران و غرب بیشتر شود و نرخ دلار آرایش صعودی به خود بگیرد.

نظرات شما