رویداد۲۴ بیمهگران که وظیفه ذاتی آنها صیانت از دارایی و اموال مردم در قبال انواع ریسکهاست، به صورت طبیعی نباید خودشان در معرض ریسکهای غیرقابل بیمه قرار داشته باشند؛ چنانچه ریسک مهاجرت از وطن مدیران از خطرهایی است که نمیتوان آن را بیمه کرد!
هنوز چند روزی از اطلاعرسانی دبیر شورای اطلاع رسانی دولت مبنی بر مخالفت رئیس جمهور با مهاجرت فرزند معاون یکی از وزرا نگذشته که عبارت «اگر فرزند رفت، پدر هم برود» در میان عموم مردم داغ شده است. ظاهرا این موضوع البته درباره انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور عملیاتی شد و گزارش برخی رسانههای نزدیک به دولت حاکی است که حمید رضازاده فرزند خزعلی به ایران بازگشته است.
آنچه اهمیت این ماجرا را دوچندان کرده، این است که مردم میپرسند که چرا باید مقامات دولتی که خود، مردم را به ماندن در کشور و تلاش برای آبادانی سرزمین مادری تشویق میکنند، باید فرزندانشان را برای ادامه تحصیل و کار یا زندگی به کشورهای دیگر بفرستند؟
بیشتر بخوانید: همه حاشیههای خاندان خزعلی ؛ از سفرهای دانش بنیان تا تاسیس تلویزیون
در تازهترین همراهی با اظهار نظر رئیس جمهور، یکی از مدیران دولتی اعلام کرده «به هر مدیری که خود یا فرزندانش اقامت خارج از کشور دارند، فقط دو ماه فرصت داده میشود تا نسبت به برگشت یا لغو تابعیت اقدام کنند.» او گفته «مدیرانی که در مدت دو ماه اقدام لازم را انجام ندهند، باید با مسئولیت مدیریتی خداحافظی کنند.»
در جریان ماجرای «والدین و فرزندان»، صنعت بیمه نیز در امان نمانده است. اخبار رسیده از این حکایت دارد که فرزند «رضا جعفری» مدیرعامل کنونی شرکت بیمه دانا، برای تحصیل از ایران مهاجرت کرده است.
اکنون باید دید آیا بیمه مرکزی به عنوان نهاد ناظر، بر نمونههایی چون رضا جعفری مدیرعامل کنونی شرکت بیمه دانا یا مدیران دیگر صنعت بیمه که بیم مهاجرت آنها میرود، نظارتی دارد؟ آیا به دستور رئیس جمهور، حالا که «جعفری» پسر از ایران خارج شده است، آیا «جعفری» پدر هم از سمت خود کنار خواهد رفت؟
دانا را به لجن کشید هم خودش هم کسانیکه بدون تخصص وارد شعب کرد