صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 04
کد خبر: ۳۲۳۷۷۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱۸ نظر
رهبر انقلاب:

این بساط شرارت جمع خواهد شد/ چهره صحنه گردانان اغتشاشات با توهین به سرود ملی روشن شد

رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مردم اصفهان گفت: این بساط شرارت جمع خواهد شد بدون شک آن وقت ملت ایران با نیروی بیشتر، با روحیه‌ی تازه‌تر وارد میدان، در میدان به پیشرفت ادامه خواهد داد.

رویداد۲۴ به گزارش ایسنا، در ایام سالگرد حماسه و ایثار مردم اصفهان و تشییع ۳۷۰ شهید عملیات محرم در شهر اصفهان، جمعی از مردم این استان، صبح امروز (شنبه) با حضور در حسینیه‌ی امام خمینی (ره) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

بخش‌هایی از سخنان انقلاب در این دیدار را در ادامه می خوانید:

مناقب اصفهان یکی دو تا نیست. اصفهان شهر علم است، شهر هنر است، شهر جهاد است، شهر زنده است. در باب علم، در اصفهان شاید در این چهارصد سال اخیر تعداد علمای بزرگ اصفهان که اهمّیّتشان و ارزششان و شهرتشان مربوط به خصوص اصفهان نیست، بعضی‌ها همه‌ی دنیای اسلام را، بعضی همه‌ی ایران را فرا گرفته، اگر بخواهیم اسم بیاوریم، در فقه و در فلسفه و در حدیث و در تفسیر و امثال این‌ها یک کتاب قطور خواهد شد فقط اسمشان را اگر بنویسیم. بزرگان علمای ما حتی تا زمان نزدیک به ما مثل مرحوم آقای نائینی، مرحوم آسید ابوالحسن اصفهانی، مرحوم آشیخ محمد حسین اصفهانی، این‌ها همه بزرگان علم دوران‌های مختلف، قبل از اینها، قبل از اینها، قبل از این‌ها تا حدود چهارصد سال اصفهانی‌اند. شهر علم است دیگر. یعنی تربیت کننده است، نه فقط در فقه، در فلسفه هم همین جور است، بعضی هم اصفهانی نیستند، لکن در اصفهان رشد کردند، در اصفهان بروز کردند، اصفهان این‌ها را رو آورد. این خصوصیت اصفهان است. شهر ایمان و محبت به اهل بیت است.

مسئله‌ی آب اصفهان مسئله‌ی مهمّی است. بنده هم دنبال این قضیّه بوده‌ام. دوستان متعدّدی نامه نوشتند، ما هم ارجاع کردیم، دنبال‌گیری کردیم. اخیراً هم من دنبال‌گیری کردم. الحمدلله مشغولند، یعنی کار‌های خوبی دارد انجام می‌گیرد؛ پنج شش اقدام. حالا مثلاً ممکن است گفته بشود که بعضی از این‌ها بلندمدّت است، خب باشد، بالاخره دارد کار انجام می‌گیرد، دارد پیش می‌رود و ان‌شاءالله حل خواهد شد. من حالا به مسئولین محترم دولتی که واقعاً تلاش هم می‌کنند، کار می‌کنند، سفارش می‌کنم در این زمینه هرچه ممکن است بیشتر تلاش کنند، هرچه ممکن است سریع‌تر کار کنند؛ یعنی واقعاً مردم اصفهان شایسته‌ی این هستند که ما شب و روز نشناسیم.

دفاع مقدس هشت ساله خیلی حادثه‌ی مهمی بود. خیلی از جوان‌های ما نمیدانند چه اتفاقی افتاد. هشت سال همه‌ی قدرت‌های دنیا یک طرف؛ ایران یک طرف. خب حالا مثلاً در بعضی از جا‌ها یک حوادثی هست، به یک کشوری حملاتی میشود مثلاً، اوّلاً به آن وسعت نیست که در ایران بود. ثانیاً بالاخره کسانی هستند به آن‌ها کمک میکنند.

آن زمان ناتو همراه صدام بود، آمریکا به خصوص همراه صدام بود، شوروی سابق همراه صدام بود، بعضی از کشور‌های اروپا که خیلی وابستگی به شوروی نداشتند وابستگی به آمریکا هم نداشتند آن‌ها هم همراه صدام بودند؛ مثل یوگسلاوی. یعنی همه‌ی دنیا یک طرف بود و جمهوری اسلامی یک طرف.

خب در این جنگ با همین حرکت مردم و همین انگیزه‌های مردم آن هم با دست خالی ایران توانست پیروز بشود. ما در جنگ هشت ساله یک پیروزی کامل و درخشان پیدا کردیم.

مشکل استکبار با جمهوری اسلامی ایران این است که اگر جمهوری اسلامی پیشرفت بکند و رونق بگیرد و جلوه کند در دنیا منطق لیبرال دموکراسی دنیای غرب باطل خواهد شد.

غربی‌ها توانستند با منطق لیبرال دموکراسی بیش از دو قرن همه‌ی دنیا را غارت کنند. یک جا گفتند اینجا آزادی نیست، یک جا گفتند دموکراسی نیست وارد شدند. به بهانه‌ی ایجاد دموکراسی، اموال آن کشور خزائن آن کشور را، منابع آن کشور را غارت کردند. اروپای فقیر ثروتمند شد به قیمت به گل نشستن بسیاری از کشور‌های ثروتمند مثل هند و چین. حالا ایران استعمار مستقیم به آن صورت نشد، اما اینجا هم هر چه توانستند کردند.

یک نمونه‌اش جلوی چشم شما همین افغانستان است دیگر. آمریکایی‌ها آمدند بیست سال در افغانستان جنایت کردند، انواع و اقسام جنایت‌ها را انجام دادند، بعد از بیست سال همان حکومتی که علیه او وارد شده بودند آمد سر کار افغانستان. دادند به او، با این فضاحت خارج شدند.

حالا اگر یک حکومتی، یک نظامی در دنیا به وجود بیاید که منطق لیبرال دمکراسی را رد کند و با یک منطق واقعی به مردم هویت بدهد، به مردم کشورش هویت بدهد، آن‌ها را زنده کند، آن‌ها را بیدار کند، آن‌ها را قوی کند و در مقابل لیبرال دمکراسی بایستد، این منطق لیبرال دمکراسی را ابطال میکند؛ این جمهوری اسلامی است.

مشکل غرب، استکبار، با جمهوری اسلامی این است که جمهوری اسلامی دارد پیشرفت میکند، دارد رونق میگیرد، این پیشرفت را همه‌ی دنیا دارند می‌بینند و به آن اعتراف میکنند، این برای غرب غیر قابل تحمل است، این را حاضر نیست تحمّل کند.

اگر ما پیشرفت نمیکردیم، اگر ما حضور قدرتمند در منطقه از خودمان نشان نمیدادیم، اگر ما در مقابل آمریکا و استکبار صدایمان میلرزید، حاضر بودیم زورگویی آنها، قلدری آن‌ها را قبول بکنیم، این فشار‌ها کمتر میشد؛ البتّه می‌آمدند تسلّط پیدا میکردند، امّا دیگر تحریم و این فشار‌ها و این چالش‌های این‌جوری کم میشد.

هر وقت جمهوری اسلامی ــ در این سالها، چون اوضاع مختلف بوده دیگر، میدانید خودتان ــ هر وقت صدای قدرتمندیِ جمهوری اسلامی بلندتر بوده، تلاش دشمن برای پنجه زدن به جمهوری اسلامی بیشتر بوده.

آن‌هایی که پشت صحنه اغتشاشات را دارند میچرخانند، میخواستند مردم را بیاورند در صحنه، حالا که نتوانستند، میخواهند شرارت کنند بلکه بتوانند مسئولین کشور را و دستگاه را خسته کنند. اشتباه میکنند؛ این شرارت‌ها موجب میشود مردم خسته بشوند، از آن‌ها بیزارتر بشوند، از آن‌ها متنفّرتر بشوند. حالا که مردم از این اشرار متنفّرند. ادامه‌ی این کار موجب میشود تنفّر مردم بیشتر بشود.

حالا، مطلب اوّل اینکه حوادثی از این قبیل، بله، برای مردم مشکل درست میکند، در خیابان‌ها دکّانت را باید ببندی، ماشینت را باید نگه داری، چه کنی، مشکلاتی درست میکند، جنایت‌هایی هم خب انجام میدهند، تخریب میکنند، چه میکنند، لکن این‌هایی که در صحنه هستند و آن‌هایی که پشت صحنه هستند، بسیار حقیرتر از آن هستند که بتوانند به نظام آسیب بزنند.

این بساط شرارت جمع خواهد شد بدون شک آن وقت ملت ایران با نیروی بیشتر، با روحیه‌ی تازه‌تر وارد میدان، در میدان به پیشرفت ادامه خواهد داد.

 حالا آن‌ها این اغتشاشات را به اصطلاح یک تهدیدی دانستند علیه ملّت ایران. ملّت ایران از این اغتشاشات استفاده کرد و حقیقت خودش و جهت‌گیری خودش را نشان داد؛ کجا؟ در سیزده آبان. امسال سیزده آبان با همه‌ی سال‌های قبل فرق داشت. ملّت عظیم ایران در سیزده آبان آمدند علیه آمریکا شعار دادند؛ یک نمونه سیزده آبان.

یک نمونه این تشییع این شهدا. یک شهید عزیز به شهادت میرسد این روزها، همین شهدای عزیزی که شهدای امنیّت، شهدای بسیجی، شهدای نیروی انتظامی، آحاد مردمی که شهید میشوند. یک جوانی، شهید روح‌اللّه عجمیان مثلاً فرض کنید، به شهادت میرسد، یک جوان ناشناخته‌ای است، ولی در شهادت او یک جمعیّت عظیمی به تشییع جنازه می‌آیند بیرون! عکس‌العمل مردم این است.

از آن تهدید فرصت درست میکنند، یعنی مردم خودشان را نشان میدهند، میگویند: ما اینیم. شما جوان ما را به شهادت میرسانید، ما همه پشت این جوانیم. درست نقطه‌ی مقابل آن چیزی که دشمن میخواهد القاء کند.

 صحنه‌گردان‌های اغتشاشات خودشان را طرف‌دار ملّت ایران وانمود میکنند، امّا با همه‌ی خواسته‌ها و عقاید و مقدّسات ملت ایران دشمنی کردند. با اسلام دشمنی کردند، مسجد سوزاندند، قرآن سوزاندند، با ایران دشمنی کردند، پرچم ایران را سوزاندند، سرود ملّی ایران را بی‌احترامی کردند. این‌ها چهره‌هایشان روشن شد.

ادّعا میکنند طرف‌دار ملّت ایرانند. خب ملّتِ ایران ملّتِ مسلمان است، ملّتِ قرآن است، ملت امام حسین است. تو به امام حسین اهانت میکنی، بددهنی میکنی، بی‌حیایی میکنی، تو طرف‌دار ملّت ایرانی؟ به اربعین اهانت میکنی، به راهپیمایی میلیونی اربعین اهانت میکنی، تو طرف‌دار ملت ایرانی؟ خب، چهره‌ی صحنه‌گردانان واقعی این اغتشاش هم روشن شد.

مطلب دیگر در مورد نوع برخورد با عناصر صحنه‌گردان است. یک بخش صحنه‌گردان‌ها هستند، یک بخش فریب‌خورده‌ها هستند، یک بخش پول‌گرفته‌ها هستند، بعضی‌ها جنایت کردند. اینها، همه، یک جور نیستند.

آن کسی که فریب‌خورده است فقط و جنایتی نکرده آن را باید متنبّه کرد، باید موعظه کرد، باید هدایت کرد، باید از او پرسید: این حرکت تو کمک به پیشرفت ایران است یا ضدّ پیشرفت ایران است؟ او را باید وادار کنید به فکر کردن. آن کسی که بی‌توجّه به خواسته‌ی دشمن همراهی با او میکند باید بیدارش کرد.

آن کسی که عامل جنایت است، یا قتل یا تخریب یا تهدید، تهدید؛ این‌ها بایستی مجازات بشوند. به اندازه‌ی گناه خودشان باید مجازات بشوند. عامل قتل یک‌جور، عامل تخریب یک‌جور، آن کسی که این‌ها را با تبلیغات وادار به این کار‌ها میکند یک‌جور، هرکدام به اندازه‌ی خودشان باید مجازات بشوند.

البته مجازات به وسیله‌ی قوه‌ی قضائیه است، اینجا عرض بکنیم هیچ‌کس خودسرانه حق ندارد به خیال خودش کسی را مجازات کند. پس ما هم نصیحت داریم، هم مجازات داریم، مثل پیغمبر، روش رسول‌الله

دشمن قصدش این بود که مردم را وارد میدان کند، مردم نشان دادند که با دشمن همراه نیستند. البته دشمن لشکرسازی میکند در رسانه‌ها، لشکرسازی کاذب، انبوه‌سازی دروغ میبینید در رسانه‌های گوناگون دشمن، جوری وانمود میکند که آدم غافل و بی‌خبر تصّور میکند که واقعاً یک خبری است. واقع قضیه این نیست، آن چه که انبوه است، آنچه که عظیم است، حضور مردم در خدمت انقلاب و در میدان‌های انقلاب است، بله، این خیلی عظیم است؛ اما آن طرف نه، خواستند مردم را وارد کنند، مردم زدند توی دهن‌شان.

البته دشمن هر روزی یک کِیدی دارد، یک مَکری دارد، اینجا شکست خورد معلوم نیست که دست بردارد، میرود سراغ جا‌های دیگر، میرود سراغ اقشار. هدف دشمن آن چیزی بود که برایش حاصل نشد.

مهمترین مشکل ما هم امروز علی العجاله مشکل اقتصادی است. میبینید بنده سالهاست شعار سال را یک نقطه‌ی اقتصادی قرار میدهم و از مسئولین درخواست میکنم که بروند سراغ حل این مشکل و پیگیری این نقطه. دهه‌ی ۹۰ از لحاظ اقتصادی دهه‌ی خوبی نبود برای ما. مشکلاتی برای ما به وجود آمد.

اگر چنانچه همان نصیحت‌ها را، همان کار‌هایی را که حالا بناست انجام بدهند ان‌شاءالله میدهند، آن روز انجام داده بودند، امروز وضع ما بهتر بود. بالاخره تحریم مؤثر است، برخی از تدبیر‌ها مؤثر است، مدیریت‌ها مؤثر است، همه‌ی این‌ها مؤثر است.

من میبینم حالا آنچه که انسان مشاهده میکند، مسئولین در تلاشند واقعاً، جدّاً دارند تلاش میکنند، دارند کار میکنند، کارهایشان هم در موارد بسیاری مؤثر است. در همین وضع اقتصادی هم مؤثر است. اما خب مشکل اقتصادی هست.

امروز البته دنیا هم کشور‌های مختلف دنیا هم مشکل اقتصادی را دارند. ما هم داریم. باید تلاش کنیم ان‌شاءالله این مشکل را برطرف کنیم.

طبیعت یک ملت با ایمان همین است: بله برایش حادثه پیش می‌آید، امّا از حادثه که ممکن است تهدید باشد برای خودش فرصت درست میکند. از صدر اسلام تا الان هم همین‌جور بوده است.

قدرت‌های دنیا هر وقت به فکر این بیفتند که به قول خودشان روی میز همه چیز دارند و برگ‌های جدیدی روی میز هست و یکی از برگ‌ها برگ‌های نظامی است و... هر وقت به فکر این بیفتند، به یاد هشت سال جنگ تحمیلی خواهند افتاد. میدانند ملت ایران شکست نمیخورد. بار‌ها ملت ایران به مخالفین خودش، به آمریکا و به دیگران گفته است که شما آمدنتان با خودتان است، اما رفتن‌تان دیگر با خودتان نیست؛ ممکن است بیایید جلو، امّا پای‌بند خواهید شد و پدرتان در می‌آید.

ملت ایران از تهدید جنگ تحمیلی این استفاده را کرد و استفاده‌شان این بود که انگیزه‌شان بیشتر شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: رهبر انقلاب
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳۲
ناشناس
۰۸:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۳۰
فقط رفراندوم.....
ناشناس
۱۴:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۹
حضرت آیات الله خامنه ای، کشور ما در مسیر بسیار خطرناکی قرار گرفته، مطمئن باشید که این "بساط" جمع شدنی نیست، اگر این زخم حالا به درستی درمان نشود فردا عمیق تر و خونریزتر خواهد شد. آن کسی که ماشین خانواده‌ای را به گلوله میبندد و کودکشان را در جلو چشمانشان میکشد، خدمتی به شما و کشور نمیکند، به چنین تباه کاران نباید دل بست. جنابعالی تنها کسی هستید که میتواند ایران را از کشت و کشتار،جنگ داخلی و هزاران آسیب برهانید. رفراندوم و قبول نتایج آن تنها راه نجات است.
ناشناس
۲۰:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
من که دار و ندارم را گداشتم بورس و شد باد هوا بیچاره شدم یکبار حرف گوش کردم به سرم آمد آنچه که نباید می آمد
ناشناس
۲۰:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
خدا با خامنه ایه منم با خامنه ایم
ناشناس
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
آقای خامنه ای صدای رسای ملتی بزرگ در داخل کشور و سیل عظیم هموطنان در چهار گوشه جهان را بشنوید.
ناشناس
۱۹:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
آقای خامنه ای در این متن ارایه شد 13 بار از دشمن صحبت می کنند
ناشناس
۱۸:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
رویداد24 با انتشار ندادن کامنتهایی که تعدادشان هم کم نیست نشان دادی به نوعی آزادی بیان را سرکوب کردی، نکن، زشته.
پاسخ ها
آریو برزن
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۹
تمام سایت های خبری ایرانی داخلی را بگردید.تنها سایتی که کامنت باز زیر اخبار اقای سید علی خامنه ای داره فقط رویداد24 هست.و دمشون گرم
فرزاد
۱۸:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
رفراندوم تنها راه برون رفت از وضع موجوده حالا خود دانید
کیان
۱۸:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
...
غیر قابل انتشار !
ناشناس
۱۷:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
رهبری معظم جمهوری اسلامی
ایکاش در مشاوران خود تجدید نظر فرمایید که حقایق را وارونه جلوه ندهند. از نزدیک مسائل را نظاره کنید تا حقانیت خواسته های ملت رنجور و برخوردهای خودسرانه و آتش به اختیار! بر شما محرز گردد.
باور بفرمایید بعضی وقتها خیلی زود دیر می شود قبل از آنکه واقعاً دیر شود.
Nima
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
رهبر انقلاب جناب آقای خامنه ای
با درود
یک محور صحبت های شما آمریکاست، این رویکرد غلط است محور صحبت های شما باید وضعیت خودمان باشد که چرا به این جا رسیدیم.

دو روسای جمهور آمریکا وظیفه تامین منافع آن کشور را داشته اند در حدود ۴۵ سال گذشته رشد ناخالص داخلی و گردش سیاسی آنها نشان داده بسیار بهتر از جمهوری اسلامی عمل کردند.

سه چند دستاورد ابتدایی شمرده اید، که محل تردید است، فرض می گیریم درست، یک دهه رشد اقتصادی کشور صفر بوده این میزان پیشرفت برای شما بزرگ است برای ملت ایران هیچ است. چون میزان توسعه که شما بزرگ می دانید را ملت ناچیز می شمارد. در دهه ۵۰ شمسی از نظر توسعه و رشد اقتصادی ایران به رتبه های ۱۲ و ۸ در سطح جهان نزدیک شد آمارها نشان می دهد در شاخص هایی نظیر رشد اقتصادی، تولید ناخالص ملی و داخلی، مهار تورم، ضریب جینی ما ته جدول هستیم این فلاکت بخاطر نوع مدیریت است.

چهار به هردلیلی ملت این وضعیت را نمی خواهد تکلیف چیست؟ وقتی می گوییم ملت یعنی اکثریت مردم، در انتخابات های مختلف از هر کسی دفاع شد توسط مردم حذف شد از هاشمی رفسنجانی تا ناطق نوری، تا امثال جنتی و مصباح یزدی و محمد یزدی برای مجلس خبرگان روی هرکسی دست گذاشته شد چون اکثریت مردم این تفکر را قبول ندارند به او رای نمی دهند، تمام نظام پشت سر رقبای روحانی ایستاد چون روحانی از اینها فاصله گرفت رای آورد. دور اول احمدی نژاد هم به این دلیل رای آورد که مردم هاشمی را آن موقع سمبل نظام می دانستند . اکثریت ملت این تفکر را نمی خواهد.

پنج مساله از ججاب اجباری شروع شد، بخش مهمی از مردم حجاب اجباری نمی خواهند، حجاب اجباری امری قرآنی نیست، مقاله آقای معتمد دزفولی در سایت نیلوفر اثبات می کند حجاب به معنی چادر یا روسری اصلا در قرآن نیامده چرا حجاب اجباری را کنار نمی گذارید.

شش صدا و سیمای خصوصی حق مردم ایران است سال هاست این تریبون فقط در اختیار یک اندیشه خاص به عنوان رهبر جناح اصول گراست. اینها با اغماض زیر ۳۰ درصد کل کشور هستند. چرا اجازه صدا و سیمای خصوصی نمی دهید.

هفت بیش از ۴ دهه است حتی یک دیدار با مطبوعات آزاد و نقد ساختار قدرت انجام نشده است حتی یک مقاله در مطبوعات داخلی چاپ نمی شود این نقد مردم به نبود آزادی است این استبداد است یک تربیون یک طرفه در اختیار یک تفکر رادیکال و برای هواداران خودشان سخن می گویید هنر امریکایی ها و اروپایی ها که نقدشان کردید این است که وقتی رییس جمهوری مثل ترامپ در چارچوب کار نمی کند مردم او را کنار می زنند. مطمئن باشید انتخابات آزاد باشد اینها ۱۰ درصد رای ندارند.

هشت سن بازنشستگی آقای جنتی و یک عده اقلیت روحانی سیاسی مشخص نیست اینها تبعیض است. صدها نفر بهتر از اینها برای کوتاه مدت لایق مدیریت جامعه هستند، ما مدیر لایق می خواهیم. سواد و تخصص مدیریتی بسیاری از مردم از اینها بیشتر است. امروز کسی مثل تاجزاده به مراتب بهتر از اینان برای ۸ سال می تواند ایران را مدیریت کتند اما متاسفانه در زندان است. البته همین تاجزاده هم اول باید رای بیاورد و بعد از ۸ سال کنار برود و الا دیکتاتور می شود. اما روحانیون سیاسی و عده ای هوادار آنها اصلا بازنشست نمی شوند.

سیاست های کلان در دشمنی با امریکا، محو اسراییل برنامه اتمی، واکسن کرونای ملی، افزایش جمعیت، خودکفایی کشاورزی، سند چشم انداز ۲۰ ساله، نظام و تمدن اسلامی نتیجه اش در ایذه و کردستان و بلوچستان روشن شد یعنی همه شکست خوردند. وقتی کسی کارنامه به این ضعیفی دارد چرا باید هم چنان با یک ایده کشور را اداره کند.
صدها ایرانی لایق در داخل و خارج از کشور هستند چرا اجازه انتخابات واقعی و آزاد داده نمی شود.

ده بهترین گزینه برای ملت انتخابات آزاد و تغییر قانون اساسی است.
با تشکر
پاسخ ها
حسین اراکی جمالو
۱۹:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
باسلام احسنت به منطق گفتگوی شماامیدواریم فقط گوینده نباشیدوجوابتان را منطقی بدهند
نغمه
۲۰:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
نیما جان عالی بود زنده باشی
آریو برزن
۱۲:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۹
درود بر تو نیما
hooman
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
این اصطلاح "جمع کردن" برای توصیف هموطنانی که به هر دلیل با‌ افکار شما‌موافق نیستند، صحیح است؟ آنها به هر شکل، تبعه ایران و ایرانی هستند و دارای حق و حقوق. حتی اگر به فرض محال اغتشاش گر و تجزیه طلب بودند (که واضحا نیستند) بازهم حق اعتراض و محاکمه عادلانه دارند.
ناشناس.
۱۴:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
خطاب به رهبری بزرگوار جناب اقای ( سید علی خامنه ای)------------خوب شما که در صدر امور هستید دستور رفراندوم بدهید.یا دستور اصلاحات.همه چیز حل خواهد شد.بساط اغتشاشگران هم به زودی جمع خواهد شد.انشاالله.
حسین اراکی جمالو
۱۴:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
از مقام رهبری درخواست داریم خودشان به صورت ناشناس وتحت حفاظت بین معترضین بیایندتاواقعیات رابه چشم خودببینندوبه گزارشات بسنده نکنندازتوصیه ایشان درموردمدارابامعترضین متشکریم البته آرام شدن اوضاع نیازمند تغییرات ساختاری است
نظرات شما