رویداد۲۴ کیهان نوشت: اشرافیت غربگرا که تا آخرین روزها پای حمایت از اشرار اغتشاشگر ایستاده بود و به شرارت تشجیع میکرد، اکنون که نقشه آشوب به شکست انجامید، ادبیات خود را عوض کرده و خواستار آزادی کامل همه بازداشتیها شدهاند.
در این زمینه عباس آخوندی- چهره سیاستبازی که به نابودی بازار مسکن و تورم بیش از ۷۰۰ درصدی این بخش شناخته میشود- در توئیتر نوشت: «اینک زمانی است که به این پیروزی تیم ملی و به منظور آشتی ملی و شادی دل مردم ایران، تمام زندانیان حوادث اخیر و تمام زندانیان سیاسی بیقید و شرط آزاد شوند».
در همین حال روزنامه هممیهن وابسته به غلامحسین کرباسچی هم که یک پای تحریک به اغتشاشات بوده، در مطلبی با عنوان «دنیا نیرزد آن که پریشان کنی دلی»، نوشت: قبل از اعزام تیم ملی فوتبال ایران عکسهایی از دیدار رئیسی و تیم ملی منتشر شد. در میان عکسها عکسی از روزبه چشمی بود که جلوی رئیس جمهور تعظیم میکند. در حقیقت آن عکس خاص خطای دیدی بود که در عکاسی به واسطه بازوبسته بودن دیافراگم و انتخاب لنز اتفاق میافتد.
چرا که فیلم آن دیدار هم منتشر و مشخص شد که روزبه در واقع به تشویق حضار ادای احترام میکند. خیلی اوقات شما ممکن است به میهمانی دعوت شوید که علاقهای به رفتن نداشته باشید. ادب حکم میکند وقتی در چنین موقعیتی قرار میگیرید، احترام میزبان را حفظ کنید. ضمن اینکه توقع اینکه درد من درد رفیقم هم باشد، توقع زیادی است.
عدهای که از تیم ملی میخواهند رفتار دیگری داشته باشد عین این است که در فامیل شما با خانواده دیگری قهر باشید. قهر شما باعث شود از خانواده برادرتان هم متوقع شوید که به میهمانی طرف قهر شما نرود یا اگر رفت برای میزبان قیافه بگیرد. نمیخواهم دردی را که در این مدت به ملت ایران تحمیل شده تقلیل دهم. متوجه موقعیت هستم، امیدوارم شیرینی این پیروزی دل دو طرف را نرم کند.
آنهایی که باید به دلجویی مردم بروند آب دستشان است زمین بگذارند و تا دیر نشده عذرخواهی کنند و در جهت جبران مافات برآیند. میدانم که خیلیها دردهایی کشیدهاند که به سختی التیام مییابد. اما امید دارم که یکبار دیگر تک تک ملت ایران تیم ملی را تیم خودشان بدانند.
با باختش ناراحت و با بردش خوشحال شوند. عکس زیر بعد از گل اول ایران به ولز گرفته شده است. بغض روزبه ترکیده است. شاید به خاطر هجمههای این چند وقت اخیر. ما برای دلجویی از او این عکس را منتشر میکنیم. دنیا نیرزد آنکه پریشان کنی دلی.»
برخی دیگر از نشریات همسو نیز مطالبی در قالب ضرورت آشتی ملی و آزادی بازداشتکنندگان منتشر کردهاند که یک مغالطه کامل است.
توضیح بدیهی ماجرا این است که مثلا در خیابان دو خودرو با هم تصادف نکرده و یا دو نفر به هم نخواسته تنه نزدهاند که از هم دلجویی کنند و تمام شود.
برخلاف آن چیزی که پادوهای رسانهای بیگانه وانمود میکنند، اکثریت قریب به اتفاق مردم، با این اغتشاشات هیچ همراهی نکردند. برخی از افراد هم که حضور پیدا کردند، از سر بیاطلاعی و غفلت و فریبخوردگی بود.
در این بین میماند معدود افراد بازداشتی که اگر جرائم کوچکی مرتکب شدهاند، با نظر قاضی مورد اغماض واقع میشوند. اما کسانی که دهها نفر از مردم عادی و عابران تا نیروهای انتظامی و امنیتی را وحشیانه مورد شکنجه قرار داده یا با سلاح گرم و سرد مضروب کرده و به شهادت رساندهاند، و یا متعرض خودرو و موتور و مغازه مردم یا اموال و اماکن عمومی شده و آتشافروزی و ارعاب و شرارت کردهاند، باید تاوانی عبرتآموز پس بدهند.
در عین حال باید یادآور شود که «مردم» مظلومترین واژه نزد اشرافیت غربگرا و رسانههای اجارهای غرب هستند. چه اینکه زندگی و آرامش و امنیت همینها در جریان هر نوع آشوبافکنی غربگرایان، اولین آماج اغتشاشگران است. اما در عین حال وقتی اشرار- اغتشاشگر به بنبست میرسند، همچنان که در سال ۱۳۸۸ و امسال اتفاق افتاد، بلافاصله رسانههای همسو مامور میشوند تا تعبیر غلطانداز «آشتی ملی» را پیش بکشند!
این در حالی است که با شرارت و قانونشکنی و جنایت و ترور نمیتوان مماشات کرد و هیچ جای دنیا از چنین کودتایی به عنوان آشتی ملی یاد نمیکنند.