در واکنش به اصلاح قانون کار مطرح شد:
یک مقام مسئول کارگری گفت: کسانی که قانون کار را مانع تولید میدانند پاسخ بدهند که آیا در مناطق آزاد و ویژه که از قانون کار مستثنی هستند رشد اقتصادی و صنعتی ایجاد شده است؟
رویداد۲۴- یک مقام مسئول کارگری گفت: کسانی که قانون کار را مانع تولید میدانند پاسخ بدهند که آیا در مناطق آزاد و ویژه که از قانون کار مستثنی هستند رشد اقتصادی و صنعتی ایجاد شده است؟
عبداله وطن خواه- عضو هیات مدیره مجمع عالی نمایندگان کارگران استان تهران اظهار کرد: قانون کار به عنوان تنها رهاورد و دستاورد طبقه کارگر در بهمن ۵۷ بود که در حمایت از طبقه کارگری نوشته شد اما امروز این قانون و حقوق بنیادین کار به عنوان چتری که از کارگر حمایت کند وجود خارجی ندارد.
وی با بیان اینکه جامعه کارگری از حقوق بنیادین کار برخوردار نیست، ادامه داد: خواسته همه تشکلهای کارگری این است که فصل ششم قانون کار به طور ویژه و با درنظر گرفتن حقوق بنیادین کار و مقاولهنامههای سازمان بین المللی کار اصلاح شود.
وطن خواه تصریح کرد: طبعا اگر بخواهیم از تغییر فصل ششم حرف بزنیم به نیروهای کارگر توانمندی نیاز داریم که بتوانند در ساختار فعلی وزن قانون را سنگین کنند ولی متاسفانه تشکلی قدرتمند که مقتدرانه در این زمینه ورود کند و مطالبه خود را بگیرد وجود ندارد و ترکیب شوای عالی کار هم برای کارگران توانمند نیست.
عضو هیات مدیره مجمع عالی نمایندگان کارگران استان تهران با بیان اینکه ایران به عنوان عضو سازمان جهانی کار باید به مقاولهنامههای سازمان پایبند باشد، تصریح کرد: اگر مقاوله نامههای بین المللی را رعایت کنیم در آن صورت تشکلهای کارگری باید آزادانه از منافع طبقه کارگر دفاع کنند و کارگران با خاطر عضویت یافتن در هر تشکل و سندیکایی یا خارج شدن از آن زیر سم اسب سرمایه قرار نگیرند.
وطن خواه متذکر شد: جهان سرمایه مقاولهنامههای سازمان بین المللی کار را پذیرفته و ایران نیز بخشهایی از آن را به امضا رسانده است بنابر این وزارت کار باید اجازه دهد تشکلهای کارگری با یک نگاه صنفی پیش بروند و آزادانه از مطالبات خود دفاع کنند.