صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 12
کد خبر: ۳۲۸۲۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۲۱ دی ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۳ نظر

قوه قضائیه: دوباره مردم را سمت ماهواره هل ندهید، اگر فرخ‌نژاد رفته نباید فیلم‌های او را ممنوع کرد!

خبرگزاری قوه قضائیه نوشت: دوباره مردم را سمت ماهواره هل ندهید، اگر فرخ‌نژاد رفته نباید فیلم‌های او را ممنوع کرد!

رویداد۲۴ خبرگزاری قوه قضائیه نوشت: دوباره مردم را سمت ماهواره هل ندهید، اگر فرخ‌نژاد رفته نباید فیلم‌های او را ممنوع کرد!

به گزارش چندثانیه، در ادامه گزارش رسانه قوه قضاییه آمده است: پخش سریال "سقوط" یک تصمیم و فعل درست، در این وانفسای فرهنگی است. 

اینکه یک بازیگر دستمزد خود را کامل دریافت کرده و بعد از پایان فیلمبرداری تصمیم گرفته که مهاجرت و به نظام توهین کند، طبیعتا ربطی به کل پروژه ندارد و نباید به دلیل تصمیم شخصی یا حتی خودخواهی یک شخص، کل پروژه آسیب ببیند و یا مجموعه‌ آثار او را پخش نکرد!

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
رضا بلوچ
۱۷:۳۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱
یک حرف حساب بالاخره شنیدیم!
نکته مهم این است که بازیگر یک فیلم فقط بازیگر است. در واقع او تنها هنر بازیگری اش را بنابر نقشی که کارگردان و نویسنده طراحی کرده ارائه می دهد.
پاسخ ها
ناشناس
۱۸:۲۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
الان کار به جایی رسیده که اکثر مردم انقلابی و ارزشی را مساوی خل،احمق و احساساتی بدون منطق و شعور می‌دانند!!!
ناشناس
۱۶:۴۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱
تهیه کننده تماس گرفته؟
نظرات شما