صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 02
کد خبر: ۳۲۸۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۲۸ دی ۱۳۹۴
هیلاری کلینتون:

باید به سرعت به سمت بهبود روابط با تهران حرکت کنیم

نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در یک مناظره تلویزیونی درباره‌ چشم‌انداز روابط واشنگتن با تهران و برجام بحث و گفت‌وگو کردند.
رویداد 24- نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در یک مناظره تلویزیونی درباره‌ چشم‌انداز روابط واشنگتن با تهران و برجام بحث و گفت‌وگو کردند.

به گزارش شبکه‌ی سی بی اس نیوز، هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه پیشین ، برنی ساندرس سناتور دموکرات و مارتین اومالی فرماندار سابق ایالات مریلند آمریکا سه رقیب باقیمانده در کارزار انتخاباتی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 این کشور هستند که شب گذشته در این مناظره تلویزیونی به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

کلینتون درباره‌ آغاز اجرای برنامه جامع اقدام مشترک(برجام)‌ با تکیه بر این ادعا که تحریم‌ها باعث شد ایران پای میز مذاکره بنشیند، گفت: من به توافق هسته‌ای با ایران افتخار می‌کنم و خوشحالم از این که بخشی از اقداماتی بودم که رئیس‌جمهور اوباما انجام داد. من مسئول تحریم‌هایی بودم که با فشار بر ایران این کشور را پای میز مذاکره آورد.

در بخش دیگری از این مناظره برنی ساندرس درباره‌ چشم‌انداز روابط با ایران پس از اجرای برجام گفت: از نظر من، ما باید تا جایی که می‌توانیم به سرعت به سمت بهبود روابط با تهران حرکت کنیم هر چند باید این مساله را درک کنیم که در بسیاری موارد با ایران اختلاف داریم.

این نامزد احتمالی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا افزود: آیا من می توانم بگویم که باید یک سفارت در تهران باز کنیم؟ نه،فکر نمی‌کنم اما آمریکا باید همانند کاری که در قبال کوبا انجام داد،برای گرم شدن روابط با ایران تلاش کند.

هیلای کلینتون نیز در پاسخ به این موضوع گفت که آمریکا باید در آینده ایران را به دقت زیر نظر داشته باشد.

وی تاکید کرد: ما پیش از این که به سوی هرگونه عادی سازی روابط بشتابیم، نیازمند روزهای خوب بیشتری هستیم.

به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در حالی این ادعا را مطرح کرده است که مقامات ایران بارها ضمن رد اینگونه ادعاها تاکید کرده‌اند، ایران برای تعامل و برقراری دیپلماسی با جهان وارد مذاکرات هسته‌ای شد و فشار تحریم‌ها نبوده است که ایران را مجاب به نشستن پای میز مذاکره کرد.

منبع: ایسنا
نظرات شما