صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

چهارشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 15
کد خبر: ۳۳۱۶۵۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱۴ نظر

نماینده مجلس: باید قانونی برای سران سه قوا نوشت که نتوانند در همه حوزه‌ها ورود پیدا کنند

محمد حسن آصفری نماینده مردم اراک گفت: باید برای اختیارات سران قوا قانونی مشخص شود؛ اینکه سران قوا بنشینند و تصمیماتی را بگیرند و به مجلس که در رأس امور است بی‌توجه باشند، نشان از ضعف قانون است؛ ابتدا باید قانونی برای سران سه قوا نوشت و اختیارات آنان را مشخص کرد که نتوانند در همه حوزه‌ها ورود پیدا کنند.

رویداد۲۴ امروز در جامعه با مشکلات عدیده‌ای در حوزه اقتصادی، معیشتی روبرو هستیم؛ البته نمی‌توان عملکرد دولت در بسیاری از حوزه‌ها را منفی دید، بلکه کارهای خوبی نیز صورت گرفته است. اما دولت برخلاف شعارهای بسیاری که تازه تا امروز سرداده باید عزم و اقدامی جدی در جهت اصلاح امور به کارگیرد. در این خصوص محمد حسن آصفری نماینده مردم اراک و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در این خصوص به خبرنگار جماران گفت: تفاوتی که دولت سیزدهم با دولت گذشته دارد در زمینه ارتباط با مردم و پیگیری مطالبات آن‌ها است؛ دولت در پیگیری پروژه‌های عمرانی سرعت بیشتری بخشیده و فعال‌تر عمل کرده و وقت بیشتری گذاشته است، همچنین کارهای مثبتی را در پروژه‌های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی داشته و در طول این مدت ارتباطش با مجلس نسبت به قبل بهتر و بیشتر بوده است. اما در مقابل، دولت در دو حوزه عملکرد چندان قابل قبولی نداشته است؛ ابتدا حوزه اقتصادی است که به خوبی کار نکرده و تیم اقتصادی دولت هنوز برنامه‌ی جدی در این حوزه هنوز نتوانسته پیاده کند و دیگر حوزه سیاست خارجی است که ما نتوانسته ایم ارتباط و تعامل موثری  با دنیا داشته باشیم.

بهبود شرایط اقتصادی با وجود تحریم‌ها امکان‌پذیر است

آصفری در پاسخ به این سوال که آیا بهبود شرایط اقتصادی با وجود تحریم‌ها امکان‌پذیر است، گفت: من اعتقاد دارم اقتصاد با تحریم امکان‌پذیر است؛ ما منابع غنی بسیاری در داخل کشور داریم، به ویژه در حوزه معادن و گردشگری. ما باید با کشورهایی که مثل ما تحریم هستند در سرمایه‌گذاری با آن‌ها مشارکت داشته باشیم. این‌ها می‌تواند آثار خنثی سازی تحریم‌ها را در حوزه‌ اقتصادی نشان دهد و در این امر نیز می توان موفق بود. اینکه ما متکی به این باشیم که تحریم‌هاچه زمانی برداشته می‌شود، نمی‌تواند خیلی کارساز باشد و به نظرم اگر در این حوزه‌ها ورود کنیم خیلی می‌تواند در خنثی و کم کردن تحریم‌ها موثر باشد.

پس لرزه‌های اقتصادی و سیاست خارجی که امروز با آن روبرو هستیم حاصل بی‌تدبیری‌های دولت روحانی است

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها در واکنش به صحبت‌های اخیر روحانی مبنی بر مانع بودن مجلس برای احیاء برجام، افزود: پس لرزه‌های اقتصادی و سیاست خارجی که امروز با آن روبرو هستیم حاصل بی‌تدبیری‌های دولت روحانی است؛ اگر ما در برجام توافق را گام به گام و اقدام مناسب و اورانیوم را سریع تحویل آن‌ها نمی‌دادیم و مذاکرات را به انتخابات مرحله دوم ریاست جمهوری گره نمی‌زدیم، مطمئنا امروز تاثیر آن را می‌دیدیم. ولی با اقدامات روحانی به طرف غربی اعتماد کردیم، خواسته‌های آن‌ها را انجام دادیم و در مقابل ضمانت‌های لازم را از آن‌ها نگرفتیم و امروز در حوزه سیاست خارجی و اقتصادی با مشکل جدی مواجه شدیم و روز به روز تحریم‌های جدیدی را علیه کشورمان تصویب می‌کنند.

وی ادامه داد: اگر ما اورانیوم ۶۰ درصد را داشتیم امروز شرایط‌ ما متفاوت‌تر از گذشته بود و همان اقدام راهبردی مجلس باعث شد طرف مقابل به پای میز مذاکره برگردد. آن‌ها یک سال میز را ترک کرده بودند و مصوبه مجلس باعث شد اولتیماتومی را به آن‌ها شود و به مذاکره برگردند. روحانی اگر عقلانی و منطقی به موضوع نگاه کند می‌بیند این ضرر را دولت او به کشور زده است.


بیشتربخوانید: الیاس حضرتی: اعتماد ملت ایران به مسئولان آسیب جدی دیده است


جریانات شکسته خورده سیاسی به دنبال این هستند که بگویند مجلس ناکارآمد بوده است

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی به حواشی مجلس پرداخت و ادامه داد: به دلیل اینکه به سال انتخابات نزدیک می‌شویم جریانات شکسته خورده سیاسی به دنبال این هستند که دوباره به عرصه قدرت و سیاست برگردند و تلاش می‌کنند، فعالیت‌های مجلس را نادیده بگیرند و توجهی به کارهای صورت گرفته نداشته باشند و بگویند مجلس ناکارآمد بوده است! علی رغم اینکه همان اقدام راهبردی مجلس در مقابل چهار سال اشتباه روحانی و مجلس گذشته در حوزه توافقات هسته‌ای و مصوباتی که در حوزه کسب و کار، مالیات، مسکن ملی و حوزه‌های مختلف موثر بوده است.

مولدسازی تا زمانی که تبدیل به قانون نشود خیلی نمی‌توانیم به آن امیدوار باشیم

محمد حسن آصفری در خصوص مولدسازی گفت: مولدسازی تا زمانی که تبدیل به قانون نشود و مجلس شورای اسلامی نظارتی نداشته باشد خیلی نمی‌توانیم به آن امیدوار باشیم، چرا که ما در گذشته نظارت‌های دستگاه‌های قضایی و مجلس شاهد به غارت بردن، مفت فروشی کارخانه‌های هفت تپه، مغان، خلیج فارس، هپکو، آذرآب و از این دست بودیم و لذا در حوزه مولدسازی اگر بخواهیم دقیق عمل شود لازم است مجلس نظارت خود را داشته و اگر قرار باشد قانون تصویب شود وظیفه هیئت هفت نفره نیست.

وی در خصوص فروش مدارس تاکید کرد: در حوزه مدارس و جاهای دیگر اگر امکاناتی بدون استفاده است، می‌توان درآمدی ایجاد کرد و ارزش افزوده پیدا کند.

باید قانونی برای سران سه قوا نوشت و اختیارات آنان را مشخص کرد که نتوانند در همه حوزه‌ها ورود پیدا کنند

نماینده مردم اراک در پایان افزود: باید برای اختیارات سران قوا قانونی مشخص شود؛ اینکه سران قوا بنشینند و تصمیماتی را بگیرند و به مجلس که در رأس امور است بی‌توجه باشند، نشان از ضعف قانون است؛ ابتدا باید قانونی برای سران سه قوا نوشت و اختیارات آنان را مشخص کرد که نتوانند در همه حوزه‌ها ورود پیدا کنند.

منبع: جماران
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۷:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۹
حالا این آخر کاری این حرفا چیه خخخخخ
ناشناس
۰۰:۱۵ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۷
در جایگاهی نیستید که حرف بزنید . چی میگی . جرات استیضاح یه وزیر را ندارین . سرا پای وجودتان را توهم و توهم و توهم است
ناشناس
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
مصوبات جلسات غیرقانونی سران قوا
بزرگترین بی قانونی ۴۴ سال در انقلاب اسلامیه

متاسفانه این بی قانونی بخشش ناپذیر یعنی مصوبات جلسات غیرقانونی سران قوا
توسط دو نفر که رییس قوه قضاییه بوده اند صورت گرفته

آشوب های اخیر در کشور از ماجرای بنزین آبان
تا درگیری های عمیق
ارتباط مستقیم با جلسه سران قوا داره

جالبه مخرج مشترک جلسات غیر قانونی معروف به جلسه سران قوا
چه در زمان روحانی و چه در حال حاضر
یک نفره اونهم
ابراهیم رییسه

این فتنه از طرف ابراهیم رییسیه
Gaber
۲۰:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
اگر سه قوا دخالت دارند پیشنهادات عالیست ولی میشه از امامان جمعه که از استاندار بالاترند ووووچندین قوا نام برد که داخل موضوعات میشن که یعنی کشوری با دولتهای مختلف. مجلس جزئی از این قوا نیست و تنها حرف امام که روی زمین ماند همین حرف حق بود که با هر حیله ای از کنارش عبور کردند .آقای جنتی رفسنجانی را اهل نمی‌داند مشاور ارشد امام شما دنبال معرکه گیری هستی.این حرف من نیست آقای مصباح در زندگیش نتوانست دخالتی موقر کنه ولی وارثانش بشدت مردم را کنار گذاشتند و کسی تره هم خرد نکرد یعنی عبور از گفته ها و حق امام .یعنی جمهوری و اسلامیت.اسلامیت که محرز بود جمهوریت امام کجاست
ناشناس
۱۸:۰۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
باید قانونی بنویسید که اختیار ;کی دیگری را محدود کند
ناشناس
۱۷:۴۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
پس لرزه‌های اقتصادی و سیاست خارجی که امروز با آن روبرو هستیم حاصل بی‌تدبیری‌های دولت روحانی است؛ بابا ساکت شو چی میگی
پاسخ ها
دکتر موسوی
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
شما که خیلی میدانی ،و عقل کلی ،میشود از زلزله های نه پس زلزله چند موردش را بگوئید.اگر بلد نیستی سخن بگویی لااقل سخن نگفتن را یاد بگیر.
ناشناس
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
عجب رویی دارید شماها
ناشناس
۱۶:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
البته دیر شده ولی از اول هم روشنفکران کاملا مخالف بودن به اینکه اختیارات نا محدود به کسی داده بشه که متاسفانه کسانی که امروز جولان میدهند و به کسی پاسخگو هم نیستند زور شون چربید
اختیارات نا محدود مسعولیت محدود
پاسخ ها
ناشناس
۰۰:۱۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۷
مطلق !!!!!!!!!
ناشناس
۰۰:۳۷ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۳
همون البته دیر شده که اول گفتی خوب بود، ختم کلام
ناشناس
۱۶:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
جناب اصغری ! بدون تعامل با دنیا ،نمی توان
حتی با داشتن منابع غنی هم، اقتصاد پویا و
رو به رشدی داشت! این اقتصاد ورشکسته !
حاصل عدم تعامل جمهوری اسلامی با دنیاست! بنابراین لازمه ی اقتصاد سالم وپویا،
گسترش معاملات با تمام کشورهای جهان و
جذب سرمایه گذاران خارجی است! که متأسفانه به علت نبود امنیت سرمایه گذاری،
امید چندانی به بهبود اوضاع اقتصادی کشور
نیست! اگر گشایشی هم پیش بیاید، موقت
خواهد بود!
پاسخ ها
ناشناس
۰۰:۱۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۷
تنها راه انحلال مجلس و دولت و غیرمسئول و چشم قربان گو هست
ناشناس
۱۵:۳۷ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۶
خدا پدرتو بیامرزه
بالاخره یکی پیدا شد از جمهوریت نظام دفاع کنه
نظرات شما