رویداد۲۴ معمولاً در دنیای مدرن امروزی مردم به دنبال غذا هایی هستند که سریع تر و راحت تر درست شود و طعم خوشمزه تری داشته باشد. در نتیجه بیشتر به فست فود روی می آورند، اما فست فود نه تنها شما را چاق می کند، بلکه عامل ایجاد بیماریهای کشنده نیز است.
بیماری قلبی
رژیم غذایی که در آن چربی اشباع بالایی وجود داشته باشد، عاملی برای ابتلا به بیماری قلبی خواهد بود. متخصصان هشدار می دهند که چربی اشباع را نباید بیش از 13 گرم در طول روز مصرف کنید. در غیر این صورت خطر ابتلا به دیابت و چاقی و افزایش سدیم در بدن بالا می رود که همگی بسیار خطرناک هستند.
سندروم متابولیک
مطالعات زیادی نشان می دهند که استفاده از نوشابههای حاوی قند که معمولاً با فست فود همراه هستند، عامل ایجاد سندروم متابولیک هستند. سندروم متابولیک وضعیتی است که باعث فشار خون بالا، قند خون بالا و تری گلیسیرید بالا و کاهش کلسترول خوب در بدن می شود و چربی دور شکم را نیز افزایش می دهد. همچنین خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت و آلزایمر را بالا خواهد برد.
دیابت نوع ۲
چاقی، خوردن بیش از حد قند و مصرف زیاد غذاهای فرآوری شده همگی عاملی برای افزایش خطر دیابت نوع 2 هستند که در چنین حالتی بدن نمی تواند به شکل مناسب قند خون را فرآوری کند، زیرا بدن نسبت به انسولین مقاوم می شود. انسولین هورمونی است که کارهای حیاتی بدن را انجام می دهد.
فشار خون بالا
فست فود، چربی، کالری و سدیم بالایی دارد و فشار خون را به شدت بالا می برد. مصرف زیاد آن خطر ابتلا به فشار خون را افزایش می دهد و همچنین عامل حمله قلبی و سکته خواهد بود. مطالعات نشان می دهند افرادی که بیشتر از فست فود استفاده می کنند، فشار خون شان تا حد زیادی از افراد معمولی بیشتر است.
سرطان
مطالعات نشان می دهند که مصرف زیاد قند و شکر و غذاهای فرآوری شده مثل فست فود، عامل افزایش خطر ابتلا به سرطان است. مطالعه ای در سال 2018 نشان داده که مصرف فست فود تا 10 درصد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد که مخصوصاً بیشتر افراد، درگیر سرطان سینه، می شوند.