صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

شنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 11
کد خبر: ۳۳۲۶۸۱
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۸ نظر

تابش: شالوده توافق‌ نامه ایران و عربستان را دو موافقت‌ نامه سال‌های ۷۷و۸۰ دولت خاتمی تشکیل می‌دهد

در پی توافق ایران و عربستان محمدرضا تابش، نماینده ادوار مجلس گفت: امیدواریم موافقت نامه ایران و عربستان طلیعه بازگشت به سیاست تنش زدایی باشد. بر فرصت‌های از دست رفته افسوس می‌خوریم و در عین حال برای حاکمیت عقلانیت و تدبیر در کشور تلاش و دعا می‌کنیم.

رویداد۲۴ یک نماینده اصلاح طلب پیشین مجلس با ابراز خرسندی از برقراری روابط جمهوری اسلامی ایران با عربستان سعودی، گفت: بر فرصت‌های از دست رفته افسوس می‌خوریم و در عین حال برای حاکمیت عقلانیت و تدبیر در کشور تلاش و دعا می‌کنیم.

محمدرضا تابش در گفتگو با خبرنگار جماران، با اشاره به برقراری مجدد روابط ایران و عربستان، اظهار کرد: امیدواریم موافقت نامه فیمابین ایران و عربستان طلیعه‌ای بر بازگشت به سیاست تنش زدایی باشد که مهمترین ثمره اش کم کردن فشار بر ملت شریف ایران است. هر حرکتی که ضمن حفظ استقلال کشور و عزت مردم به کاهش تنش و تشنج در منطقه و احیاء حس امید در مردم و بهبود وضعیت معیشتی آن‌ها گردد، از طرف هر که باشد مورد حمایت قاطبه ملت و همه گرایش‌های سیاسی است.

بر فرصت‌های از دست رفته افسوس می‌خوریم

وی با بیان اینکه از تدبیر رهبری معظم، پیگیری دولت محترم، اقدام موثر شورایعالی امنیت ملی و تلاش کشور‌های دوست که زمینه ساز به سرانجام رساندن این موافقت نامه بودند، سپاسگزاریم، یادآور شد: بر فرصت‌های از دست رفته افسوس می‌خوریم و در عین حال برای حاکمیت عقلانیت و تدبیر در کشور تلاش و دعا می‌کنیم. به یاد دارم، دولت هفتم پس از استقرار، تحقق شعار توسعه سیاسی در عرصه خارجی را با رویکرد تنش زدایی وجهه همت خویش قرار داد. جناب آقای خاتمی دستگاه دیپلماسی را ملزم کرد تا در تعامل با کشور‌های دنیا و منطقه به تدوین راهبرد بپردازند. اینکه می‌بینیم امروز شالوده توافق نامه فیمالین ایران و عربستان را دو موافقت نامه سال‌های ۷۷و۸۰ دولت هفتم تشکیل می‌دهد، حاصل آن رویکرد است.


بیشتر بخوانید: توافق ایران و عربستان سعودی برای از سرگیری روابط دو جانبه


تابش گفت: آرزومندیم اقدام مدبرانه رهبری معظم در عادی سازی رابطه با عربستان در این مقطع -که یادآور رویکرد شجاعانه امام (ره) نسبت به برقراری ارتباط باعربستان بعد از کشتارحجاج است-و همچنین فرمان عفو گسترده ایشان، طلیعه‌ای باشد بر تسری این رویکرد در تمامی سطوح و به ویژه در عرصه داخلی و نسبت به موثرین در انقلاب؛ تا پیامدش وفاق ملی و کاهش آلام و درد‌های ملت و پایانی بر حرمان‌های جانسوز آن‌ها و تقویت رابطه دولت-ملت باشد که خنثی کننده همه توطئه‌های داخلی و خارجی است.

منبع: جماران

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سیاه وش
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰
آقای تابش شما به واسطه گری و مزدوری خودت برای آمریکا به رهبری خاتمی ادامه بده آرزویش را به گور خواهی برد.
حسین اراکی
۰۸:۳۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰
البته وقتی شمخانی که در دولت سابق مسئول بوده اقدام می کندیعنی نظراقای تابش تاحدی درست است
ناشناس
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰
خاتمی در صادرات اصحاب رسانه مجری روزنامه نگار طنز نویس. حتی وزیر فرهنگ ارشاد به خارج خیلی خیلی موفق بود سواری دادن سواری گرفتن
عيب درويش و توانگر به کم و بيش بد است
کار بد مصلحت آن است که مطلق نکنيم
ناشناس
۰۸:۱۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰
در دنیای سیاست کشوری به نام ال سعود نداشتیم بلکه حمله موشکی ایران به بزرگ‌ترین پایگاه ابرقدرت و توان بهداشتی ایران در مقابله با کرونا نسبت به ابرقدرت در وضعیت تحریم و شعار مرگ بر امریکا مردم توام با دولت مردان و دفاع جانانه شهید عجمیان مقابل حمله ترکیبی سبب شد ال سعود آشکار و از گاوشیرده فاصله و خودش هم فکر کند و تصمیم بگیرد
ناشناس
۰۸:۰۵ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰
تا قبل از حمله ایران به عین الاسد و اثر بخشی سیستم بهداشتی ایران نسبت به خیلی از بیماران و ویروس کرونا با وجود همه تحریم ها و موفقیت ایران در مقابل حمله ترکیبی و از همه مهمتر شعار مرگ بر امریکای مردم و دولت مردان سبب شد که عربستان یک مقداری از گاوشیرده بودن تنها فاصله بگیرد و یک تصمیم خودش داشته باشد و گرنه کشوری به نام ال سعود نداشتیم
حسین اراکی
۰۷:۲۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰
مهم سیاست های کلان نظام است
ناشناس
۰۶:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰
باشه تو راست میگی ! آقای تابش
ناشناس
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۱۹
بایدن دشمن عربستان و اسرائیل هست و انصارالله را از لیست ترور خارج کرد.
عربستان هم با ایران توافق کرد تا جنگ تمام شود.
نظرات شما