صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 08
کد خبر: ۳۳۴۸
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۲۹ دی ۱۳۹۴

ژاپنی‌ها یک غذای جدید کشف کردند! (عکس)

یک شرکت نساجی در اوزاکای ژاپن، از سیستم پارچه بافی استفاده کرده تا سلولز غیر قابل هضم درخت‌ها را با گیاه «کون‌نیاکو» ترکیب کند و آردی سرشار از فیبر به دست آورد.
ژاپنی‌ها محصولات جدید و نوآورانه‌ای را روانه بازار کرده‌اند، از دسته سلفی گرفته تا… نودل چوب! 
 
یک شرکت نساجی در اوزاکای ژاپن، از سیستم پارچه بافی استفاده کرده تا سلولز غیر قابل هضم درخت‌ها را با گیاه «کون‌نیاکو» ترکیب کند و آردی سرشار از فیبر به دست آورد. 


با این آرد، نوعی نودل (رشته فرنگی) درست می‌شود که نه چربی و نه گلوتن دارد و کربوهیدرات آن هم بسیار کم است. طبیعی است این غذا برای کسانی که می‌خواهند رژیم بگیرند، جذاب است. 

گیاه کون‌نیاکو یا زبان شیطان در ساخت دیگر نودل های ژاپنی نیز به کار برده می‌شود. حالا هر نیم کیلو حاصل از ترکیب آن با پالپ درخت، فقط ۲۷ کالری دارد. همین مقدار گندم هزار و ۵۳۸ کالری دارد. 


کارخانه سازنده این آرد جدید قصد دارد حدود یک میلیارد ین (بیش از ۸۱۴ هزار دلار) روی ساخت آن در کارخانه نساجی‌اش سرمایه گذاری کند. 
 
تولید آن هم از سال جدید میلادی با حجم ۳۰ تن در ماه آغاز خواهد شد. 
 
 منبع: سلامانه
نظرات شما