مهدی یوسف خانی رئیس اتحادیه پرنده و ماهی اظهار داشت : خوشبختانه این بیماری که حدود سه تا پنج درصد مرغ های این منطقه را شامل می شود ،تحت کنترل قرار گرفته است و هیچ نگرانی بابت شیوع آن وجود ندارد.
وی افزود : همه گوشت مرغی که از کشتارگاه ها برای عرضه در سطح بازار حمل می شود با نظارت سازمان دامپزشکی است و پس از اطمینان از سلامت کامل آنها صورت می گیرد.
یوسف خانی گفت : بیماری آنفلوانزای مرغی فقط در استان البرز و فقط در ملارد دیده شده است و در هیچ بخشی از صنعت مرغداری کشور وجود ندارد و از شهروندان هیچ گونه نگرانی از بابت آن نداشته باشند.
رئیس اتحادیه پرنده و ماهی درباره بسته بندی گوشت مرغ در اندازه های مختلف هم گفت : معمولا اندازه مرغ در مصرف و استقبال مشتری نقش مهمی دارد و در کشورهای پیشرفته حداکثر مرغ عرضه شده یک و نیم تا یک کیلو و هشتصد گرم است اما در ایران این اندازه به عددهای بالاتری می رسد.
یوسف خانی گفت : تلاش می کنیم با بسته بندی های متنوع از لحاظ اندازه گوشت مرغ فرهنگ مصرف مرغ های کوچک را افزایش دهیم و اگر قرار است بخشی از گوشت مرغ تولیدی در واحدهای صنعتی استفاده شود ، ضرورتی ندارد در بسته بندی های کوچک عرضه شود بلکه می توان از بسته بندی های بزرگ هم استفاده کرد.
وی افزود : زیرساخت های لازم برای این کار در سراسر کشور هنوز فراهم نشده است ،هر چند در استان تهران زیرساخت های خوبی داریم و امیدواریم تا سال آینده این طرح نیز به خوبی به نتیجه برسد .
یوسف خانی درباره افزایش قیمت مرغ در روزهای اخیر هم گفت : متاسفانه نوسان قیمت همراه با نوسان عرضه و تقاضا دیده می شود و با توجه به افزایش تقاضا در مناسبت های ویژه ماه صفر ، قیمت ها حدود 500 تومان یا بیشتر افزایش یافته است که ناشی از ناکارآمدی مدیریت تشکل های مختلف و مسئول در این حوزه اعم از بخش خصوصی و دولتی است.
رئیس اتحادیه پرنده و ماهی افزود : برای اینکه به بازار باثبات در بازار این محصول برسیم نیاز است تشکل های قدرتمندی شکل بگیرند و فرایند تهیه و توزیع نهاده های تولیدی هم از نظم خاصی برخوردار شود.