صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

پنجشنبه ۱۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 06
کد خبر: ۳۴۲۳۵۱
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۱۵ تير ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۴ نظر

ضرغامی: برنامه‌هایی که تولید شادی دارند می‌توانند دوقطبی‌ها را کم کنند/ متأسفانه غم ما بیش از شادی ماست

عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: رویداد‌هایی همچون «مهمونی ده کلیومتری» مردم ما را در مناسبت‌های شاد گرد هم می‌آورد تا همه در یک شادی ملی شریک شوند.

رویداد۲۴ مهر نوشت: وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: رویداد‌هایی همچون «مهمونی ده کلیومتری» مردم ما را در مناسبت‌های شاد گرد هم می‌آورد تا همه در یک شادی ملی شریک شوند.

عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره برگزاری رویداد «مهمونی ۱۰ کیلومتری» در پایتخت و کلان‌شهر‌های دیگر به مناسبت عید غدیر گفت: شخصاً طرفدار اقدامات رویدادمحور هستم به ویژه برنامه‌های شادی‌آوری که مردم به واسطه آن بهانه‌ای پیدا کنند که در صحنه اجتماعی حضور پیدا کنند و نشاط در میان آن‌ها و جامعه افزایش پیدا کند. در این راستا تا جایی که بتوانیم در مجموعه وزارتخانه نیز تلاش می‌کنیم این اقدامات را دنبال کنیم و برنامه‌ریزی لازم را برای گسترش آن‌ها انجام دهیم.

وی با تاکید بر اینکه شادپیمایی «مهمونی ۱۰ کیلومتری» برنامه و ایده بسیار خوبی است، بیان کرد: سال گذشته در این رویداد حاضر شدم و شخصاً شاهد فضای نشاط‌آور این جشن بودم که برنامه‌های بسیار خوبی در آن تدارک دیده شده بود. امسال نیز برنامه‌ریزی در سطح ملی و گسترده انجام گرفته و به نظر می‌رسد نتیجه بسیار خوبی رقم خواهد خورد.

وزیر میراث فرهنگی با اشاره به اینکه همه ما برای برگزاری هرچه بهتر این جشن مسئولیت داریم، اظهار کرد: قطعاً از تمام توانمندی‌ها استفاده می‌شود تا این جشن خاطره خوبی برای مردم رقم بزند.

ضرغامی با بیان اینکه اضافه شدن رویداد‌های شادی‌آور و نشاط افزا به آئین‌های مذهبی کشور اتفاق بسیار خوب و مبارکی است، تاکید کرد: ما باید این مسیر را دنبال کنیم؛ شادی و غم ما باید تناسب و توازن داشته باشد. متأسفانه می‌توان گفت غم ما بیش از شادی ما است؛ شاید به دلیل آنکه کسانی که در زمینه تولید آثار حزن‌انگیز فعالیت می‌کردند حرفه‌ای بودند و بهتر می‌توانستند کار کنند این در حالی است که تولیدکنندگان شادی پیشاپیش متهم می‌شوند؛ به طوری که اگر کسی تولید شادی و نشاط می‌کند پیش از هر چیز با علامت‌های سوال مواجه می‌شود و از او می‌پرسند که این چه بود که گفتید و این چه کاری بود که کردید؟!

وی یادآور شد: بنابراین باید میان غم و شادی تعادل ایجاد کنیم تا حال و هوای بهتری در جامعه داشته باشیم.

ضرغامی در پاسخ به این سوال که آیا برگزاری چنین رویداد‌هایی به رفع دوقطبی‌ها در میان مردم کمک خواهد کرد؟، اظهار کرد: حتماً برگزاری چنین برنامه‌هایی که تولید شادی دارند می‌تواند دوقطبی‌ها را کم کند و حتماً به رفع آن کمک می‌کند؛ این رویداد‌ها مردم ما را در مناسبت‌های شاد گرد هم می‌آورد تا همه در یک شادی ملی شریک شوند؛ بنابراین برگزاری این شادپیمایی‌ها حتماً در برطرف کردن آسیب‌های گذشته مؤثر است.

منبع: مهر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
۱۴:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۵
حتی شادی جمهوری اسلامی هم مثل آدمیزاد نیست و مثل مانور نظامی هست!.
ناشناس
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۵
حالا فرمودن نوحه بر هر درد بی درمان دواست حالا مسلمونا گریه کنین صوابه
ناشناس
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۵
یادش رفته در صدا و سیما با شادی مردم چه کرد ؟ ایشان دارد به سرنوشت سرافراز و نجفی و قاسمی میفته یا شاید بدتر از اونا ، شوهر طاهره قیومی از هردونفر اینا شکایت کرده هنگامه شهیدی در توییتر چندوقت قبل از پرونده تایید شده در پلیس فتا سخن گفت ، آقا از آپارتمان مرزداران و کیش چه خبر ؟ حسین فریدون اینجاها رفت که خدا رسوا کردش و شوهر اول این خانم طلاقش داد و آنقدر اش شور بود که آقای روحانی به محض اطلاع اجراش کرد و با ارفاق نهاد امنیتی بازنشسته کردنش
ناشناس
۱۳:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۵
غم به خاطر بی عدالتی ها بوجود میاد غم به خاطر کم کاری مسوولین و بی اطلاعی آنها از وضعیت مردم پیش میاد غم به خاط اینکه مهندس ناظر خانه ای را که اصلا نباید مجوز بدهد مجوز میدهد خانه ای که نه ایمن است نه خوش ساخت . غم از اینکه شمای مسوول به جای اینکه آثار فاخر ایران را جلوه گر کنی تعمیر و مرمت کنی اون همه خانه را در جوار شاه چراغ خراب کنند و شما هیچ نگویی
نظرات شما