صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

سه‌شنبه ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۳۴۲۴۴۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۱۶ تير ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۸ نظر
محمد فاضلی، عضو هیات علمی سابق دانشگاه شهید بهشتی:

بودجه خانه اندیشمندان ۳ میلیارد تومان و بودجه خانه مداحان ۹ میلیارد تومان است

عضو هیات علمی سابق دانشگاه شهید بهشتی گفت: در جلسه، نماینده شهرداری یعنی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری مطرح کردند بودجه فرهنگی و اجتماعی که به خانه اندیشمندان اختصاص یافته سه میلیارد تومان است. این در حالی است که به خانه مداحان ۹ میلیارد تومان بودجه اختصاص یافته است.


رویداد۲۴ محمد فاضلی، عضو هیات علمی سابق دانشگاه شهید بهشتی درباره پلمب خانه اندیشمندان علوم‌انسانی از سوی شهرداری تهران با خبرآنلاین مصاحبه کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، بخش‌های مهم این گفتگو را در ادامه می‌خوانید:

نماینده شهرداری گفتند، نمی‌خواهند خانه اندیشمندان را تعطیل کنند، بلکه می‌خواهند استادان انقلابی، و بسیجی، در خانه اندیشمندان حضور پر رنگ تری داشته باشند.

ادعای شهرداری این است که مجموعه ساختمان و فضا‌های خانه اندیشمندان گسترده است، در حالی که مدیریت قادر نبوده از این فضا به طور کامل استفاده بهینه به عمل بیاورد. این‌ها برای آن که از همه فضا‌ها استفاده بشود بنابراین دنبال آن هستند تا مدیریت خانه را تغییر بدهند.


بیشتر بخوانید: ماجرای هجوم نیروهای شهرداری به خانه اندیشمندان علوم انسانی چیست؟


شهرداری فضا‌های متعددی از جمله ده‌ها فرهنگ سرا و سالن‌های اجتماعی در سراسر تهران در اختیار دارد و به راحتی می‌تواند آن‌ها را در اختیار استادان ارزشی و انقلابی و ... قرار دهد.

بودجه شهرداری برای حقوق فرهنگی شهروندان بسیار ناچیز است، در جلسه، نماینده شهرداری یعنی معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری مطرح کردند بودجه فرهنگی و اجتماعی که به خانه اندیشمندان اختصاص یافته سه میلیارد تومان است. این در حالی است که به خانه مداحان ۹ میلیارد تومان بودجه اختصاص یافته است. حال اگر مداحان که خودشان دارای کسب و کار وسیع و درآمد هستند، بتوانند ۹ میلیارد تومان دریافت کنند، چگونه است که برای خانه علوم انسانی کشور با دارای هزاران دانشجو و استاد ۳ میلیارد تومان در سال اختصاص می‌یابد؟

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۱
حجت
۱۵:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۱
داغانیم آقا داغان
ناشناس
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۹/۳۰
هنوز متوجه نشدید این مملکت توسط مداحان داره اداره میشه نه توسط اندیشمندان و اصولا جایی که مداحی باب میشه دیگه نیازی به اندیشیدن نیست .
ناشناس
۲۳:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۶
ایران شده مکان و جولانگه احمق ها، اندیشمند میخواد چکار
وقتی بارون نمیاد و زاینده رود خشک میشه، احمق ها میگن نماز بارون بخونید، اما اندیشمندهای مطرود از وطن میگن باید ابر باران زا تولید کرد. در این بین مردم همچنان دعای بارون رو میخونن و زاینده رود هم همچنان بی آب
بلند تر بگو تکبیر بده مومن انقلابی
ناشناس
۲۲:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۶
یک دعوایی بین جناح روس و جناح انگلیس- فرانسه است و ارتباطی به اندیشه ایران ندارد، تنها ارتباطش غارت اموال ایران برای شبکه سازی برای خیانت به ایران است.
رضا
۲۱:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۶
این نشون میده که شهرداری و بالطبع دولت برای علم و اندیشه اعتباری قائل نیست و ارزش و اعتبار مداحی و چاپلوسی را بالاتر از علم و اندیشه می‌داند!!!
ناشناس
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۶
پایداری ها(بخوانید طالبانی ها) فضای نفس کشیدن را برای هیچ اندیشه متفاوتی نمی خواهند. مثل همان کاری که با صداوسیما و شبکه خانگیو..کردند. کورسوی امیدجامعه را هم میخواهند نابود کنند وگرنه چندهمایش سالانه متفکران علوم انسانی، بدون خرج ودبدبه و کبکبه و در یک سالن معمولی این حجم از توحش ندارد!
محبوب از تبریز
۱۷:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۶
با سلام اقای دکتر اینهم از عجایب روزگار است که در کشور ما رخ می دهد . و علت هم دارد چون اندیشمندان در پی اگاهی دادن به مردم و جامعه هستند و دنبال روشنگری و اینهم به مذاق عده ای خوش نمی اید ولی مداحان با اندک سوادی که دارند با خرافات مردم را سرگره می کنند و می گریانند و افرادی هم در حاکمیت از خدا می خواهند که مردم در خرافات به سر برند و تمام گرفتاریها را در خیر و شر خلاصه کنند وکاری به مسولان کم کار و ریاکار نداشته باشند به خاطر همین است که در حال پیشرفت و ترقی هستیم ولی دشمن چشم دیدن انرا ندارد
ناشناس
۱۶:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۶
هر دو مورد اشتباه است،
عادت كرده ايم به خاصه خرجي تا امنيت شغلي خودمان را با هياهوي تبليغاتي، و نه با عملكرد مثبت و موثر ، تامين كنيم.
مردم واقعا ازنحوه هزينه كرد منابع مالي ، كه از فروش نفت و گاز و پتروشيمي و ماليات و معدن و غيره بدست مي ايد جدا عصباني و ناراحت هستند.
خودي ها بر سر سفره در جدال براي لقمه اي بيشتر، نخودي ها كنار سفره ، در انتظار نيم خورده اي كه شايد از كنار دهن اقازاده اي برزمين افتد.
نظرات شما