صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

جمعه ۱۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 01
کد خبر: ۳۴۷۵۴۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۲

چگونه خورش قارچ درست کنیم؟

داشتن تنوع غذایی بسیار مهم است چراکه بسیاری افراد در زمینه خوراک هم به‌دنبال گوناگونی‌اند و نمی‌خواهند مدام یکسری غذاهای تکراری را در هر جا و هر کجا میل کنند.

رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: خوراک و تغذیه جدا از نیاز بدن نوعی سرگرمی و لذت برای افراد است و همه به‌دنبال خوردن و درست‌کردن غذا‌های تازه و خوشمزه‌اند و هر روز می‌خواهند غذا‌های تازه‌تری درست و آزمایش کنند.

یکی از این غذا‌ها خورش قارچ است. شما می‌توانید این خورش خوشمزه را در مهمانی‌ها هم درست کنید و آن را جایگزین خورش‌های تکراری در مجالس و مهمانی‌ها کنید و از خواص خوب قارچ نیز بهرمند شوید خواصی هم‌چون تنظیم سطح کلسترول، درمان کم خونی، کمک به سلامت استخوان و هزاران خواص خوب دیگر این خورشت را می‌توانید با گوشت یا گوشت چرخ کرده یا بوقلمون و حتا بدون گوشت و مرغ و به صورت یک خوراک گیاهی درست کنید.

به گزارش رویداد۲۴ خورش قارچ به شکل‌ها و روش‌های گوناگونی درست می‌شود. در ادامه با ما و طرز تهیه این خورش نو و خوشمزه همراه باشید.

مواد لازم خورش قارچ

سیر ۲ حبه
سینه مرغ ۳ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
قارچ تازه ۲۰۰ گرم
روغن به اندازه کافی
آرد ۱ قاشق چایخوری
رب ۱ ق غذا خوری
آب‌لیمو ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری


نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

روش تهیه خورش قارچ

در ابتدا قارچ‌ها را خوب می‌شوییم و درون آب‌کش می‌ریزیم. بهتر است در این مرحله قارچ‌ها را با دستمال خشک کنید.

پیاز و سیر را بشویید و پوست بکنید و خرد کنید و در ماهی‌تابه سرخ کنید.

اگر می‌خواهید در این خورش از گوشت یا مرغ استفاده کنید می‌توانید گوشت و مرغ را از پیش بپزید و خرد کنید و در این مرحله به پیاز و سیر بیفزایید. در این خورشت اگر می‌خواهید از گوشت استفاده کنید گوشت چرخ‌کرده هم گزینه منابیست که باید در این مرحله به پیاز و سیر بیفزایید.

قارچ‌ها را به پیاز و سیر اضافه کنید و برای چند دقیقه در قابلمه را بگذارید تا قارچ‌ها پخته شوند و تفت می‌دهیم تا کمی نرم شوند آن وقت در ادامه رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد آرد را کم کم می‌افزاییم و روی مواد کمی نمک، فلفل می‌پاشیم و مخلوط می‌کنیم تا ادویه به خورد تمام آن‌ها برود.


بیشتر بخوانید: آموزش انواع غذا با نودل


در ادامه تکه‌های مرغ را داخل قابلمه قرار دهید آن وقت ۱ لیوان آب روی آن‌ها می‌ریزیم و کمی نمک، فلفل نیز روی گوشت‌ها می‌پاشیم و درب تابه را می‌گذاریم و حرارت را ملایم رو به کم می‌کنیم تا گوشت مرغ به همراه دیگر مواد پخته شود.

پس از پختن مرغ کمی زعفران دم کرده و کمی آب‌لیمو نیز به آن می‌افزاییم و صبر می‌کنیم تا خورشت جابیافتد. ۱۵ دقیقه بعد می‌گذاریم تا روی حرارت کم بماند و سپس خورش را در ظرف می‌کشیم. می‌توانید کنار آن سیب‌زمینی سرخ‌شده بگذارید و آن را تزئین کنید.

نکات کلیدی در تهیه خورشت قارچ مجلسی

آرد به خورش قوام و غلظت می‌دهد بنابراین به دل‌خواه می‌توانید آن را حذف کنید.

در این خورش برای چاشنی و ترشی به جای آب‌لیمو می‌توانید از آب‌غوره هم استفاده کنید..

برای خوش رنگ شدن خورشت می‌توانید رب را در نیم ساعت انتهای با روغن جداگانه تفت دهید سپس آرد را اضافه کنید و پس از گرفته شدن بوی خامی آن به خورش بیفزایید.

می‌توانید از فیله مرغ خرد شده نیز برای تهیه این خورش استفاده کنید.

در این خورش هم مانند قیمه می‌توانید به هنگام پخت یک تکه دارچین بیندازید و در پایان که عطر ومزه خود را خورش داد آن را خارج کنید.

در این خورش می‌توانید به جای آب‌لیمو از لیموعمانی هم استفاده کنید و یا هر دو را با هم بریزید.

نظرات شما