صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

يکشنبه ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 29
کد خبر: ۳۴۹۲۲۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۳ نظر

مشخصات پهپاد آنکا ترکیه

در این مطلب به بررسی مشخصات پهپاد «TAI Anka» خواهیم پرداخت.

رویداد۲۴ حسین فلاحی:  قدرت‌های نظامی رو به رشد مانند هند و ترکیه، باید برنامه‌های بومی پایدار را برای اتکای کمتر به تامین‌کنندگان خارجی آغاز کنند. به همین منظور نیروی هوایی هند تولید پهپاد DRDO Aura UCAV و نیروی هوایی ترکیه نیز ساخت و تولید پهپاد/UCAV TAI Anka را آغاز کردند.

"آنکا" که به نام جانور بالدار افسانه ای نامگذاری شده است توسط صنایع هوافضای ترکیه طراحی و توسعه یافته است. آنکا از یک ابتکار بومی توسط مقامات ترکیه برای رفع نیازهای نظامی در حال گسترش این کشور متولد شد. این سیستم از ابتدا به عنوان یک پهپاد کلاس متوسط ​​با کیفیت محموله مدولار برای انجام پروازهای شناسایی اولیه توسعه داده شد. این برنامه در سال 2004 آغاز شد و اولین پرواز یک نمونه اولیه در دسامبر 2010 ثبت شد. این هواپیما در سال 2011 به نیروی هوایی ترکیه تحویل داده شد و منجر به تولید و معرفی رسمی به خدمت برنامه ریزی شده برای سال 2012 شد. این پهپاد در سال ۲۰۱۳ نیز وارد خدمت شد.

طراحی پهپاد تال آنکا

 طول بال آنکا 17.5 متر، ارتفاع آن 3.25 وعرض این پهپاد 8.6 متر است. این پهپاد از یک موتور 4 سیلندر توربوشارژ سری 2.0 Thieert Centurion ساخت آلمان است که دارای قدرت 155 اسب بخار است.


بیشتر بخوانید: بهترین و مرگبارترین پهپاد ترکیه


این موتور برای آنکا (Anka-A) حداکثر سرعت 135 مایل در ساعت (کروز 126 مایل در ساعت)، شعاع رزمی 124 مایل با زمان استقامت ماموریت 24 ساعت را تامین می کند. آنکا می تواند در ارتفاع تا 30000 پا کار کند و برای پرسنل زمینی "چشم در آسمان" عالی را ارائه دهد.

به گزارش رویداد۲۴ از نظر ظاهری، Anka از طراحی معمولی پهپاد و اصول اولیه هواپیما پیروی می کند تا ظاهری مدرن و براق داشته باشد. این طراحی با بدنه لوله‌ای آن مشخص می‌شود که هواپیمای اویونیک، سوخت و موتور را در خود جای داده است. موتور توربوشارژر در عقب نصب شده است و یک ملخ سه پره را در پیکربندی "پچر" نیرو می دهد. یک جفت باله دم عمودی به سمت بیرون در دو طرف محفظه موتور قرار دارد. مجموعه‌های بال اصلی در قسمت میانی پهپاد قرار گرفته و در بالای بدنه نصب می‌شوند. اینها مجموعه های مستقیم با نوک بال های بریده شده هستند.

مخروط بینی Anka برای ظاهر آیرودینامیکی صاف به خوبی خمیده است. در زیر بینی بسته اپتیک قرار دارد که در یک برآمدگی گردان قرار گرفته است. برآمدگی بدنه دیگری در قسمت میانی پهپاد در زیر بدنه وجود دارد، اگرچه به نظر می رسد این یک اتصال اختیاری باشد. زیرانداز پهپاد یک طرح سه چرخه با دو پایه ارابه فرود اصلی و یک پایه دماغه است. در مجموع، آنکا یک جانور بسیار بزرگ است، اندازه آن بیشتر شبیه به یک جت آموزشی کوچک است و به خدمه ای از پرسنل زمینی نیاز دارد تا در موقعیت خود حرکت کنند.

پهپاد بدون سلاح آنکا عمدتاً برای نظارت، گشت زنی، ردیابی هدف، شناسایی و تعیین طراحی شده است و به طور مناسب با اپتیک، دوربین ها و سنسورهای مختلف برای این نقش مجهز شده است. این سیستم می تواند به طور مستقل برخاست و فرود بیاید و پرسنل مستقر در ایستگاه کنترل زمینی سایر عملکردها را در صورت نیاز مدیریت می کنند. پهپاد تنها بخشی از بسته کامل است که شامل خود هواپیما، ایستگاه کنترل زمینی، پرسنل و گیرنده های سیستم قابل اجرا می باشد.

نسخه مسلح - Anka + A، در جولای 2012 معرفی شد. اگرچه اطلاعات کمی در مورد این نوع در دسترس است. با این حال، انتظار می‌رود که این نسخه از موشک‌های هوا به سطح پشتیبانی کند و موتور قدرتمندتری داشته باشد. نقش Anka-A بدون شک با توسعه رله های ارتباطی تخصصی، تسلیحات سبک و بسته های رهگیری سیگنال که در حال حاضر در حال انجام است، بیشتر خواهد شد.

مشخصات کلی TAI-ANKA:

سال: 2018

وضعیت: فعال

تولید: [100 واحد]

سازنده: صنایع هوافضای ترکیه (TAI) 

نقش: حمله زمینی - پشتیبانی نزدیک هوایی (CAS) - جنگ الکترونیک (EW) - شناسایی (RECCE) - نیروهای ویژه

 ابعاد

طول: 26.25 فوت (8 متر)

عرض: 56.76 فوت (17.3 متر)

ارتفاع: 11.15 فوت (3.4 متر)

وزن محدود: 700 کیلوگرم 

 عملکرد

حداکثر سرعت: 135 مایل در ساعت (217 کیلومتر در ساعت؛ 117 گره)

محدودیت خدمات: 29,987 فوت

حداکثر برد: 3,045 مایل (4,900 کیلومتر؛ 2,646 مایل دریایی)

تسلیحات: مهمات هدایت شونده مانند بمب های هدایت شونده دقیق

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
جنگجو
۱۵:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
مرحبا و احسنت بر مهندسین صنایع نظامی ترکیه
من یقین دارم تا پنج سال آینده، ترکیه قدرت اول جهان در تکنولوژی و ساخت سیستم های بدون سرنشین خواهد شد٪?✈️
ناشناس
۱۷:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۰
حقارت. از این. بیشتر. ابرومون. رفت. رونالدو. آمده بود. یه فوتبالیست. عالی. خوب. هرچی. پس. ارزش ما ملت ایران چی که. اون. آدمها. به باد دادن. اگه. انصاف. داشته باشیم. باید اون آدما به جرم. خدشه دار کردن. ایران. ویرانی. جوابگو باشند. باید. توضیح بدن. این استقبال. احمقانه. وخرکی. بود احساس. چی بود. شعور. وخداا. داده. واسه. چی
ناشناس
۱۵:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۳۰
ظاهرش ک قشنگه و مشتری پسنده از پهبادهای ما قشنگتره هرچند کارایی هم مهمه
نظرات شما