صفحه نخست

سیاسی

جامعه و فرهنگ

اقتصادی

ورزشی

گوناگون

عکس

تاریخ

فیلم

صفحات داخلی

دوشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 02
کد خبر: ۳۵۰۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۲ نظر

جگرگوسفند کیلویی ۸۰۰ هزار تومان شد!

هر کیلو جگر سیاه گوسفندی بیش از ۸۰۰ هزار تومان هم به فروش می‌رود. میانگین قیمت هر کیلو جگر سیاه گوساله هم ۵۵۰ هزار تومان است.


رویداد۲۴ قیمت جگر به صورت روزافزون بالا می‌رود. در حالی که طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، یک ماه پیش هر کیلو جگر سیاه گوسفندی ۵۱۰ هزار تومان بود، در حال حاضر به ۵۵۰ هزار تومان رسیده است. جگر سیاه گوساله هم که هر کیلوی آن ۳۴۰ هزار تومان بود الان به ۴۳۰ هزار تومان افزایش یافته است.

به گزارش همشهری آنلاین، این در حالی است که قیمت‌ها در قصابی‌های سطح شهر و سوپر‌های گوشت آنلاین بیشتر است به طوری که هر کیلو جگر سیاه گوسفندی بیش از ۸۰۰ هزار تومان هم به فروش می‌رود. میانگین قیمت هر کیلو جگر سیاه گوساله هم ۵۵۰ هزار تومان است.

به تبع افزایش قیمت جگر خام، قیمت جگر کبابی نیز افزایش یافته است. سال گذشته، همشهری آنلاین یک گزارش میدانی از میدان بهمن (راسته جگرکی‌های تهران) داشت که قیمت هر سیخ جگر در این راسته بین ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان بود. در حال حاضر، قیمت هر سیخ جگر در سطح شهر تهران بین ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار تومان است.

جگر کمیاب است

رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران در مورد وضعیت بازار جگر گفت: وضعیت اصلا مناسب نیست، چون کشتار نیست و جگر کمیاب است و ما نمی‌توانیم به تقاضا پاسخ دهیم.

غلامحسن شیرازی در مورد میزان تقاضا برای مصرف جگر بیان کرد: تقاضا بالاست و عرضه بسیار کم به طوری که ما فقط می‌توانیم ۱۰ درصد از حجم تقاضا را پاسخ دهیم و ۹۰ درصد دیگر بی‌پاسخ می‌ماند.

شیرازی در مورد علت افزایش قیمت جگر گفت: قیمت‌گذاری دست ما نیست، اما زمانی که کمبود هست مسلم است که قیمت‌ها بالا می‌رود.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران البته به نقش قصابی‌ها در گرانی قیمت جگر نیز اشاره و بیان کرد: جگر باید مستقیم به جگرکی‌ها داده شود و نباید اصلا به قصابی‌ها داده شود، چون قصابی‌ها جگر را به قیمت گزاف به مردم عرضه می‌کنند.

شیرازی در مورد قیمت هر سیخ جگر کبابی هم گفت: در تهران قیمت هر سیخ جگر بین ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار تومان است که علت این تفاوت، به وزن جگری که به سیخ کشیده می‌شود بستگی دارد، به طوری که برخی‌ها ۲۵ گرم و برخی دیگر برای جلب نظر مشتری ۳۰ گرم جگر به سیخ می‌کشند و آن را گران‌تر می‌فروشند.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران در مورد راهکار کنترل قیمت جگر بیان کرد: در حال حاضر، واردات گوشت انجام می‌شود در حالی که بهتر است به روال ایام قدیم، گوسفند زنده وارد کشور شود و اینجا کشتار شود در این صورت هم گوشت و هم آلایشات دامی فراوان می‌شود و به این ترتیب قیمت‌ها در این بخش هم پایین می‌آید.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
۰۶:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۰
مبارک جیگرخورها و پولدارها دولت مردمی هم که هر روز اعلام می کند قیمت هارا کنترل کرده ظرف یکماه قیمت نزدیک دوبرابر شده خجالت هم نمی کشند
مهدی
۱۷:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۹
اگر میخواهی بر ملت ایران حکومت کنید گرسنه نگهدارشان .با این ارقام و قیمت ها، فکر می‌کنم فقط نان و آب مونده در دسترسی ملت
نظرات شما