رویداد۲۴ ایسنا نوشت: روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» از وجود نقشههای دقیق شهرکهای صهیونیست و پایگاههای «ارتش اشغالگر» در نزد اعضای گردانهای قسام، علاوه بر برنامهریزی دقیق برای عملیات خبر داد و اعتراف کرد که این نشان دهنده سطح بیسابقه برنامه ریزی و جمع آوری اطلاعات توسط حماس است.
روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» از وجود نقشههای دقیق شهرکهای صهیونیست و پایگاههای «ارتش اشغالگر» در نزد اعضای گردانهای قسام، علاوه بر برنامهریزی دقیق برای عملیات خبر داد و اعتراف کرد که این نشان دهنده سطح بیسابقه برنامه ریزی و جمع آوری اطلاعات توسط حماس است.
بیشتر بخوانید: هشدار جو بایدن به ایران درباره جنگ حماس و اسرائیل: بر حذر باشید
وال استریت ژورنال آمریکا فاش کرد که نقشههای دقیق شهرکهای صهیونیست نشین، پایگاههای نظامی این رژیم و مسیرهای نفوذ به همراه پیکرهای شهدای گردانهای قسام، شاخه نظامی حماس پیدا شدهاند.
این روزنامه توضیح داد که برخی از رزمندگان مقاومت «مدارک و ادله تاکتیکی نشان دهنده نقاط ضعف خودروهای زرهی» ارتش رژیم صهیونیستی در اختیار داشتند و این اسناد به زبان عربی نوشته شده بودند.
این روزنامه همچنین تأکید کرد که این مساله حجم جمعآوری دادههای اطلاعاتی و میزان برنامهریزی پشت نبرد «طوفان الاقصی» را نشان میدهد که با حمله مقاومت فلسطین به شهرکهای غلاف غزه در روز شنبه ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد.
این روزنامه به نقل از مایکل میلشتاین، افسر سابق اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی اذعان کرد که سطح برنامه ریزی «این بار به سطح هیچ گام قبلی حماس در گذشته نزدیک نیست.»
وال استریت ژورنال گزارش داد که سند مقاومت «شامل ۱۴ صفحه» دربرگیرنده طرحی برای نفوذ به شهرک «مفالسیم» در غلاف غزه است که به عنوان «فوق سری» طبقه بندی شده و مورخ ۱۵ ژوئن ۲۰۲۳ است.
در متن این سند آمده که دو تیم پنج نفره و یک فرمانده عملیات را انجام میدهند و روز و ساعت را مشخص میکنند. این سند همچنین شامل نقشه و عکسهای هوایی از این شهرک بود.
در این سند همچنین در مورد طرح عملیات صحبت شده است، به طوریکه در آن آمده است که اعضای تیم حمله از گردانهای قسام وظیفه دارند سوراخهایی را در حصار امنیتی باز کنند، در حالی که دیگران در حال کار برای تأمین آتش توپخانه هستند.
این سند همچنین شامل هشدارهای دقیقی به مقاومت بود مبنی بر اینکه نیروهای اشغالگر مستقر در مکان نزدیک «میتوانند ظرف سه تا پنج دقیقه به مفالسیم برسند.»
یکی از افسران سابق سرویسهای امنیتی اشغالگر درباره طرح حماس برای «مفالسیم» اظهار نظر کرد و گفت که این طرح، جمعآوری سیستماتیک اطلاعات، استفاده از منابع انسانی و استفاده از منابع اطلاعاتی باز را نشان میدهد و «اطلاعات بهدستآمده از طریق حملات سایبری به دست آمدهاند.»
اگر نوشته ای از زبان روزنامه ای خارجی بازگو می کنید از همان القاب و صفات که روزنامه مبدا گفته به کار ببرید.
روزنامه وال استریت قطعا درباره اسرائیل از واژه ی "رژیم صهیونیستی" به کار نمی برد یا درباره پیکارجویان حماس از واژه "مقاومت اسلامی" استفاده نمی کند
اگر از واژه های آنها استفاده نمی کنید دست کم از واژه های بی طرفانه به کار ببرید که نشان از بی طرفی روزنامه تون باشه.