رویداد۲۴ نازآفرین جمشیدی: پاستا از آن دسته غذاهای بینالمللیست که در تمام دنیا طرفدار دارد. جالب اینجاست که پاستا را در هر جایی میتوانید پیدا کنید هم در سادهترین رستورانهای یک شهر دورافتاده در ایتالیا و هم در گرانترین و لوکسترین رستورانهای دنیا و هم در خانه.
پاستا یکی از پرطرفدارترین و محبوبترین خوراکها در سراسر دنیاست آنگونهکه آن را میتوانید هر جایی پیدا کنید و اگر عاشقش هستید هیچ نگرانی به خود راه ندهید و مطمئن باشید میتوانید آن را پیدا و نوشجان کنید.
در ایران انواع پاستا کمتر شناختهشده است البته به لطف افزودهشدن کافهها و رستورانها و البته فضای مجازی و ارتباط گستردهتر با دنیا امروز پاستاهای بیشتری را میشناسیم و شاید آزمایش هم کرده باشیم فارغ از اینکه از آن خوشمان آمده باشد یا نه.
به گزارش رویداد۲۴ موضوعی که وجود دارد این است که پاستاها انواع گوناگون و فراوانی دارند و از آنجاییکه بسیار تند و زود آماده میشوند برای زندگیهای پرمشغله و البته بیحوصله ما گزینه خوبی محسوب میشوند. میتوان آنها را بهسرعت آماده و سرو کرد و از خوردن یک غذای سالم و خوشمزه و البته خانگی لذت برد.
در این نوشته میخواهیم شما را با چند نمونه پاستا و روش پختشان آشنا کنیم پس اگر جزو عاشقان این غذا هستید تا پایان با ما بمانید.
موارد مورد نیاز:
پاستا فرمی ۱ بسته
سینه مرغ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
آب لیموترش ۱ ق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس پستو
برگ ریحون ۲ لیوان
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۱/۲ لیوان
پنیر پارمزان ۱/۲ لیوان
گردو ۱/۴ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را برش بزنید و استخوان آن را جدا کنید سپس بین دو نایلون فریزر قرار دهید و با بیفتک بکوبید تا نازک شود سپس داخل یک ظرف قرار دهید و به آن روغن زیتون و آبلیمو و نمک و فلفل سیاه و سیر پوست گرفته شده اضافه کنید و ماساژ دهید تا سینه مرغ مزه دار شود سپس برای ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
در ادامه و برای درستکردن سس پستو برگ ریحان را به همراه گردو، سیر و نمک و فلفل سیاه و پنیر داخل غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کنید و بگذارید مواد به خوبی یکدست و پوره شوند سپس به صورت قطرهای شروع به اضافه کردن روغن زیتون کنید تا سس یکدست شود. به همین سادگی سس پستو ما آماده شده است.
سینه مرغ را از مواد مرینیت جدا کنید و داخل تابه گریل را کمی با روغن چرب کنید سپس سینه مرغ را داخل تابه قرار دهید تا خوب پخته و نرم شود سپس آن را برگردانید تا هر دو طرف سینه مرغ گریل شود.
در ادامه یک قابلمه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاد سپس کمی نمک و روغن اضافه کنید و بعد پاستا فرمی مورد نظر را اضافه کنید و بگذارید تا خوب پخته و نرم شود سپس آبکش کنید.
سپس سس پستو آماده شده را داخل تابه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید سپس پاستا آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا سس و پاستا به خورد هم بروند بعد از حدود ۳ دقیقه پاستا پستو آماده شده است آن را داخل دیس قرار دهید و سینه مرغ گریل شده را برش بزنید و روی پاستا بگذارید به همین راحتی نوش جان کنید.
مواد لازم:
پاستا پنه: ۲۵۰ گرم
پنیر پارمزان: یک و نیم پیمانه
خامه پرچرب: یک پیمانه
سیر له شده: یک حبه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سینۀ مرغ بدون استخوان: ۲ تکه
آب مرغ: یک و نیم پیمانه
کرۀ گیاهی (مارگارین): یکچهارم پیمانه
شیر: یک و نیم پیمانه
جعفری خرد شده: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
در قابلمهای بزرگ، آب را بجوشانید و نمک را به آن اضافه کنید. پاستا پنه را مطابق با دستورالعمل روی آن بجوشانید. نصف فنجان از آب پاستا را نگه داشته و آن را آبکشی نمایید.
تابه را روی شعلۀ متوسط قرار داده و روغن را در آن گرم کنید. مرغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. سرخ کردن مرغ را تا طلایی شدن رنگ آن ادامه دهید. هر طرف از مرغها چیزی حدود ۷ تا ۸ دقیقه زمان برای پخته شدن نیاز دارد. مرغ را پس از سرخ شدن به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس آن را برش دهید.
شیر، آب مرغ، سیر را در تابه ریخته و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. این ترکیبات را روی حرارت ملایم بگذارید تا کمکم به حالت نیمجوش درآید.
پاستای آبکش شده را درون قابلمهای عمیق ریخته و مواد فوق را به آن اضافه کنید. آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقۀ دیگر روی حرارت کم با هم بپزند.
خامه و پنیر پارمزان را با یکدیگر هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. سپس آن را به حالت نیمجوش برسانید تا حالتی غلیظ پیدا کنید.
پاستا را از روی حرارت بردارید و تکههای مرغ را به آن اضافه کنید. مرغ و پاستا به همراه سس را مخلوط کنید تا تکههای مرغ در آن پراکنده شوند.
در پایان پاستا را در ظرف مناسب بریزید. مقداری جعفری خرد شده روی آن ریخته و نوش جان کنید. افزودن جعفری به پاستا کاملاً اختیاری و بنا به سلیقۀ خودتان است. میتوانید از این مرحله چشمپوشی کنید!
به گزارش رویداد۲۴ یکی از انواع مقوی و بسیار خاص و خوشمزه از پاستاها همین پاستای مرغ و اسفناج است.
مواد لازم:
پاستا پنه ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد متوسط
قارچ (اختیاری) ۱۵۰ گرم
اسفناج ۲۵۰ گرم
پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم
سیر رنده شده ۱ حبه متوسط
کره به مقدار لازم
خامه به مقدار دلخواه
نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و پودر سیر به مقدار دلخواه
پنیر پارمسان رنده شده به مقدار دلخواه
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش قیمه
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ بدون پوست و استخوان را مکعبی خرد کنید. در یک ماهیتابه بزرگ مقداری کره بریزید و سپس مرغ خرد شده را به کره اضافه کنید. مرغ را با کره تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود و خوب مغزپخت شود.
در این مرحله باید اسفناجهای شسته شده را درشت خرد کنید و همراه با مرغ در تابه مقداری تفت دهید. به مواد داخل ماهیتابه مقداری نمک اضافه کنید. اگر دوست دارید یک پاستا آلفردو اصل با مرغ و اسفناج و قارچ داشته باشید قارچ را هم خرد کنید و جداگانه روی حرارت بالا در مقداری کره تفت دهید. سپس قارچ را به مواد داخل تابه اضافه کنید.
پاستا یا ماکارونی فرمی پنه را در یک قابلمه در آب جوش بریزید تا بپزد. مراقب باشید پاستا بیش از حد نرم نشود و وا نرود. حین پخت پاستا در آبجوش به آن کمی نمک و روغن اضافه کنید. پاستاهای پخته شده را آبکش کنید.
شاید بسیاری از افراد به غذاهای دریایی و میگو علاقه نداشته باشند، اما میدانیم که این مواد برای بدن و تندرستی لازم است. پاستای میگو یکی از غذاهاییست که میتوانید آن را به هر کسی حتی افرادی که از میگو خوششان نمیآید تعارف کنید و آنها را به این غذا علاقهمند کنید.
مواد لازم:
۴۵۰ گرم فتوچینی؛
۳ قاشق غذاخوری کره که در چند مرحله باید اضافه شود؛
۴۵۰ گرم میگوی تمیزشده.
نمک.
پودر فلفل سیاه؛
۲ حبه سیر خردشده؛
۲ قاشق غذاخوری آرد؛
۱ فنجان خامه.
نصف فنجان شیر کامل؛
۱ عدد زردهٔ تخممرغ؛
۱ فنجان پنیر پارمزان رندهشده؛
۱ قاشق غذاخوری جعفری خردشده
طرز تهیه:
فتوچینی را طبق دستورالعملِ روی بستهبندی آن آماده کنید. یک فنجان از آب پاستا را برای رقیقکردن سستان نگه دارید (درصورت نیاز، در مراحل بعدی، اگر سستان خیلی غلیظ بود، آن را با آب پاستا رقیق کنید).
در تابهای بزرگ بر روی حرارت متوسط یک قاشق غذاخوری کره را آب کنید. سپس میگو را اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را به میگو اضافه کرده و میگو را تا زمانی سرخ کنید که بهرنگ صورتی شود و شفافیت اولیهٔ خود را از دست بدهد (تقریبا ۲ تا ۳ دقیقه برای هر طرف میگو کافی است). میگو را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
در قابلمه یا تابهای بزرگ دو قاشق غذاخوری کرهٔ باقیمانده و سیر را بریزید. آنها را تفت دهید تا رایحهٔ سیر بهطور واضح احساس شود (در حدود ۱ دقیقه). آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا از حالت خامی خارج شود (در حدود ۲ دقیقه). این ترکیب را با خامه، شیر و سپس زرده تخممرغ مخلوط کنید. مخلوطتان را بهحالت نیمجوش رسانده و پنیر پارمزان را اضافه کنید. زمانی که پنیر آب شد و سس کمی غلیظتر شد، پاستا و میگوی پختهشده را اضافه کنید و با سس بهخوبی مخلوط کنید. دوباره به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
در پایان میتوانید بر روی پاستا مقداری جعفری و پنیر پارمزان ریخته و آن را میل کنید. در این غذا میتوانید از کلم بروکلی هم به دلخواه استفاده کنید.