رویداد۲۴ هفتهنامه قم بزرگ نوشت: مجتبی ذوالنوری، نائب رئیس مجلس در جلسه ماهانه جمعیت قمیهای مقیم تهران به سوالات مردمی پاسخگو بوده است.
بخشهای مهم اظهارات او را در ادامه میخوانید:
*مردم به کارهای نمایشی نمایندگان نیازی ندارند. اگر نمایندگان مجلس فقط به ۵۰درصد وظایف نمایندگی خود عمل کنند، به فاطمه زهرا (س) قسم که هیچ کوچه بیآسفالت و هیچ نوسان برق و هیچ مشکلات آب شرب و کشاوری باقی نمیماند. دلیل بسیاری از مشکلات این است که نماینده کار نمایندگی خود را انجام نمیدهد و به کارهای دیگری میپردازد و این، ریشه بدبختی است.
*برخی اقلام در کشور کمرشکن شده است که به علت حضور نور چشمبازیها و رانت خوریها ریزهخواریها و آقازادگیها در برخیها دارد اتفاق میافتد و محصول آن فقر و فلاکتی است که مردم گرفتار آن شدند.
*اینکه کارهای کلان مجلس و نماینده مردم بودن را رها کنیم و بگوییم نماینده خوب منم که یک نفر را من معرفی کنم تا ۵ میلیون تومان، صندوق موسی بن جعفر نیروگاه قرض الحسنه بدهد؛ یعنی مردم را گدا کنیم و منت سرشان بگذاریم که مثلا وام ۵ میلیونی به تو دادم؛ این کارها صحیح نیست.
بیشتر بخوانید: مجتبی ذوالنوری: شورای نگهبان احتمالا مصوبه افزایش سن بازنشستگی را رد میکند
*در برههای رؤسای بانکهای خصوصی را در قم جمع کردیم و پرسیدیم چرا منابع قمیها را جذب میکنید و پولشان را در پروژههای پرسود در شهرهای دیگر میبرید؟ آخرش ما فشار آوردیم در حضور آقای شاهچراغی استاندار سابق، و به مدیرعامل یکی از بانکها گفتیم چرا تسهیلات واگذاری شما به تولید کنندگان قمی صفر است؟ آخرش مجبور شد گفت من ۱۵۰۰ میلیارد تومان به فلان فروشگاه سرای ایرانی پول دادهام؛ این مبلغ میتوانست چند صنعت را در قم زنده کند؟
*چرا باید پول به سمتی برود که پول پارو میکند و مانند جاروبرقی همه منابع را جذب کند و این گونه تولید کنندگان و صنعت گران و کارآفرینان ریز را نابود میکند؟ بعد پاسخ میدهند که نه! آنها میروند محصول را پیش خرید میکند؛ بله.
* فرش را پیش خرید میکند امروز که قرار داد میبندد تا زمان تحویل کلی ارزش افزوده برای خودش ایجاد میکند و یعنی ثمره کار تولید کننده را یکجا میمکد؛ خب چرا این تسهیلات را ندهیم به تولید کننده که زنده شود و جان بگیرد؟ این اتفاقات متأسفانه میافتد.
*متروی ما در قم هنوز عملیاتی نشده است، در این خصوص ۲۵۰۰ میلیارد تومان اوراق سهمیه برای پروژه گرفتیم تا اخیر خط B هم شروع شود. در این باره چندین جلسه با رئیس جمهور صحبت و عزم را جزم کردیم، در این باره چند نظریه وجود دارد، اول اینکه منوریل را رها کنیم، در حالی که این پرژه هزینه هنگفتی را صرف کرده است.
*نظریه دیگر تخریب منوریل است که در این باره بیش از ۴ هزار میلیادر هزینه میخواهد و باید ۷۰۰ میلیارد تومان به شرکت کنسرسیوم مپنا خسارت بپردازیم و بیش از ۱۸۰۰ میلیارد تومان نیز برآورد تخریب شده و ماهها زمان میبرد. در این شرایط است که مردم میگویند در جمجمه برخی از مسئولان چیست که چنین تصمیماتی را میگیرند.
*منوریل قم تبدیل به آئینه دق و مصیبتی شده که شهر را بدنام کرده است، وقتی از همه دنیا به قم میآیند و این را میبینندکه تبدیل به سنبل ناکارآمدی شده خیلی ناخوشایند است، ما به دنبال این هستیم که این مشکلات را حل کنیم.
*اگر بخواهیم برای قم، توریسم زیارتی فعال کنیم ناچار هستیم فرودگاه را ایجاد کنیم، در این خصوص تصمیم گیری صورت گرفت و قرار شد سلفچگان به عنوان منطقه آزاد به آن ورود کند و از طرفی با پیمان کار چینی نیز صحبت شده تا طرف قرارداد شود.
دولت به جای حمایت از بازنشستگان تامین اجتماعی زیر پای آنان را خالی میکند
دولت هیچ نوع کمکی به بازنشستگان تامین اجتماعی نمیکند.
بازنشستگان تامین اجتماعی در شرایط معیشتی خوبی قرار ندارند و تأمین هزینههای زندگی برای آنها بسیار سخت شده است.
دولت تنها به پولداران و سرمایهداران کمک میکند.